Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Версия 4.60 e готова!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Версия 4.60 e готова!

Първоначално публикуван от velizar6507 Преглед на мнение
    Ако се зададе коректно търсене /ВХ А БЛ 10 ЗОНА Б-5/ излиза , че няма такъв адрес /съобщението на уреда е "Няма намерени съвпадения"/, но в действителност има.Ако се търси само по блок /БЛ 10 ЗОНА Б-5/ излиза само вх.Б и когато се отвори картата да се види адреса ясно се вижда грешката.
    В инструкцията пише да се търси само номера на блок, без да се задава вход.

Коментар

Първоначално публикуван от veselintonev Преглед на мнение
      Абе и в градовете не е цвете за мирисане.
      Днес в Пловдив тотално ме обърка , добре че знам къде отивам.В Стара Загора ме заби в еднопосочна улица/бул."Руски" от Хр.Ботев посока север/ и това само за един ден
      За съжаление нещата не стават с магическа пръчица. Всички нововъведени градове също имат много грешки. Далече е времето когато ще може да карате със завеси на прозорците, само по навигация

Всяка нова версия оправяме хиляди неща които не се и забелязват даже

Коментар

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ВЪПРОСА, но
        кои файлове трябва да кача на КАРТАТА ПАМЕТ за да ми тръгне на Устройството (НЪВИ 250В)
        Благодаря ВИ!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
          Нарочно. Много бавят търсенето всичките входове. Каквато и точка да търсиш минава през тях, защото са категория POI. Блоковете с входовете бяха 16000 точки, а с по една точка на вход са само 5000. Разликата при търсене на каквато и точка в българия в 8 секунди, което според нас е доста солена цена, която плащат всички, които живеят в района на София. Осъзнахме проблема с дългите блоково с много входове, но нямаше време да преправим всичко наново. За следващата версия всички блокове ще са с вход А за да може по очертанията на блоковете да се ориентирате къде се намират. Ще тестваме и варианти за преодоляване на проблема със скоростта на търсене, както и ще помислим за варианти да се сложат по 2 или повече входа на много дългите блокове.
          Предполагах ,че именно големия брой входове забавя търсенето и затова е направена така новата версия.Иначе не бих гледал критично на някои недостатъци.Няма идеални неща в света.И ако трябва да сме напълно честни картата е идеална , със всеки следващ вариант става все по-добра.
          Сабине , а относно другото ми питане към теб за прехвърлянето на картата от СД на уреда?Нещо може ли да се направи?
          Поздрави

Коментар

Здравейте!
            Реших да си купя и аз един Garmin (ще бъде или 255W или 760), НО когато в събота обикалях магазините, за да сравнявам цени (между другото в магазина на Гурко излизат на най-добра цена ), установих, че на повечето места уредите се продават с картата на Събин версия 4.50 (а на някой места дори с 4.40!?). До колкото разбирам, обаче, тази версия идва с възможност за безплатни актуализации за 12 месеца, а новата 4.60 се ъпдейтва 24 месеца... Въпросът ми е от къде мога да си намеря уреда заедно с картата (4.60) и ъпдейт за 24 месеца?

Коментар

Първоначално публикуван от VoiD Преглед на мнение
              Здравейте!
              Реших да си купя и аз един Garmin (ще бъде или 255W или 760), НО когато в събота обикалях магазините, за да сравнявам цени (между другото в магазина на Гурко излизат на най-добра цена ), установих, че на повечето места уредите се продават с картата на Събин версия 4.50 (а на някой места дори с 4.40!?). До колкото разбирам, обаче, тази версия идва с възможност за безплатни актуализации за 12 месеца, а новата 4.60 се ъпдейтва 24 месеца... Въпросът ми е от къде мога да си намеря уреда заедно с картата (4.60) и ъпдейт за 24 месеца?
              Здравей колега!
              Няма значение с коя версия на картата купуваш уреда.След като регистрираш картата (в книшката пише как) получаваш правото на 24 месечен ъпдейт и най-новата версия.

Коментар

ясно.
                благодаря за помощта!

Коментар

Точно така, и абонамента тече от датата на регистрация, така че няма абсолютно никакво значение(освен неудобството с актуализацията) ако си я купите със стара версия.

Коментар

Първоначално публикуван от velizar6507 Преглед на мнение
                    Предполагах ,че именно големия брой входове забавя търсенето и затова е направена така новата версия.Иначе не бих гледал критично на някои недостатъци.Няма идеални неща в света.И ако трябва да сме напълно честни картата е идеална , със всеки следващ вариант става все по-добра.
                    Сабине , а относно другото ми питане към теб за прехвърлянето на картата от СД на уреда?Нещо може ли да се направи?
                    Поздрави
                    Може, но трябва да ни върнеш SD-то. Ако си от София, мини през гурко и търси Иво, той ще ти я прехвърли и ще ти даде новият ключ.

Коментар

Здравейте колеги,
                      Явно издателите на картата имат някакви проблеми. Писах им в понеделник да ми пратят ъпдейта по-скоро, че ми трябва спешно, но ни дума ни вопъл ни стон.

Моля някой да ми я прати на мейла info(a)forexsb.com. Знайте, че с това не ощетявате никого. Имам регистрирана 4.50МЛ и право на ъпдейт.

Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Popov Преглед на мнение
                        Здравейте колеги,
                        Явно издателите на картата имат някакви проблеми. Писах им в понеделник да ми пратят ъпдейта по-скоро, че ми трябва спешно, но ни дума ни вопъл ни стон.

Моля някой да ми я прати на мейла info(a)forexsb.com. Знайте, че с това не ощетявате никого. Имам регистрирана 4.50МЛ и право на ъпдейт.

Благодаря!
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...98&postcount=1

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                          Може, но трябва да ни върнеш SD-то. Ако си от София, мини през гурко и търси Иво, той ще ти я прехвърли и ще ти даде новият ключ.

Благодаря за отговора.Като се прибера септември в София ще ида при Иво.
                          Чао

Коментар

Първоначално публикуван от Popov Преглед на мнение
                            Здравейте колеги,

Благодаря!
                            От Офроад България ми се обадиха по повод на горния ми пост. Оказа се, че са ми пращали уведомително писмо два пъти и не са получавали отговор от меил сървъра за недоставена поща. След проверка установих, че писмата се улавят от спам филтъра.

За тези, които се интересуват повече, писмото се проваля на филтъра Bayesian. Той анализира съдържанието на писмото и определя вероятността някои ключови спам думи да се срещат в определен брой. В моят случай показва 99% вероятност за спам.

Код:
                            3.5 BAYES_99   BODY: Bayesian spam probability is 99 to 100%
                            Вероятно "trade", като част от geotrade в текста се среща твърде често, като процент от думите на английски.

За да няма повече такив недоразумения, потребителите (като мене) могат да сложат "изключение" в спам филтрите си за домайна "offroad-bulgaria.com" а от ofroad могат да тестват мейла си със спам чекер.

Благодаря на офроад тийм за бързата реакция. Успех на всички!

Коментар

Последно може ли някой да каже кратко и ясно каква е цената на:

OFRM Bulgaria v4.60

и на

OFRM Geotrade v4.60

Става въпрос за "чисто нов" клиент ? Идеално би било ако бъдат обяснени и разликите между двете по-подробно ...

Коментар

Тук има основните разлики
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=648
                                OFRM Bulgaria е на CD, а OFRM Geotrade е на SD.
                                OFRM Bulgaria е с 12 месеца абонамент, а OFRM Geotrade е с 24 месеца абонамент.
                                Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                                GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X