Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Дам, те ми отговориха ще им го занеса на ул.Гурко 45.
    Последно редактирано от Pacific; 10-10-10, 13:46.

Коментар

Преди няколко версии бях написал, че в Пловдив не намира някои номера на улици
      Вчера търся бул. Алекснадър Стамболийски 9 (печатница Жанет)
      Заведе ме в обратна посока от другата стрна на булеварда на номер 8, на километър от мястото

С Колорадо 300 съм и версия 5.30 Cyr на картата

Коментар

С гармин 1490 ,последна версия на уреда и на картата съм ,не мога да намеря ул. Александър Пушкин в София. Която не е малка улица ,.Защо така?

Коментар

защото се казва Александър С. Пушкин (Александър Сергеевич Пушкин)
          GARMIN nuvi 2350 LT
          GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Прав си

Коментар

Първоначално публикуван от vangoran Преглед на мнение
              защото се казва Александър С. Пушкин (Александър Сергеевич Пушкин)
              Когато улицата е с повече от едно име и не сте 100% сигурни дали няма и други помежду им, най добре търсете с най-характерната част от името. В случая "Пушкин".

Коментар

Първоначално публикуван от chukov Преглед на мнение
                Преди няколко версии бях написал, че в Пловдив не намира някои номера на улици
                Вчера търся бул. Алекснадър Стамболийски 9 (печатница Жанет)
                Заведе ме в обратна посока от другата стрна на булеварда на номер 8, на километър от мястото

С Колорадо 300 съм и версия 5.30 Cyr на картата
                Колега ако си от Пловдив знеш за бул.Южен...и номерата му от южната страна....не съм го пробвал но бих се учудил ако ме закара с точност в оня квартал...Бил съм таксиметров шьофьор и знам че там е мъка....! А на жанет съм правил ел.инсталация преди години в блока отдолу...!
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Ами не съм от Пловдив
                  Имах проблеми и с номерацията на улица Пере Тошев

Коментар

Ползвам я вече от две седмици и впечатленията са много добри.

Коментар

Днеска се натъкнах на една неточност в картата.Става въпрос за следното:Бях задал маршрут до кв.Павлово в София.Карайки по бул."Цар Борис 3-ти"след като минах кръстовището с бул."братя Бъкстон"по така зададения маршрут, GPS-а реши,че трябва да направя ляв завой по бул."Тодор Каблешков", а тази маневра там е забранена.

Коментар

От Димитровград - пазара и зададена посока към Стара загора ме изрутира през един "път", може и да е по-пряк, знам ли, но горчиво съжалявам, че така сляпо му се доверих. Около 4 км кратери. Тази отсечка трябва да се "забрани", според мен. Зададено е най-бърз път. Е, по-бавен от този едва ли имаше.
                        Умната!

Коментар

Първоначално публикуван от Светлозар Стефанов Преглед на мнение
                          От Димитровград - пазара и зададена посока към Стара загора ме изрутира през един "път", може и да е по-пряк, знам ли, но горчиво съжалявам, че така сляпо му се доверих. Около 4 км кратери. Тази отсечка трябва да се "забрани", според мен. Зададено е най-бърз път. Е, по-бавен от този едва ли имаше.
                          Е с това точно обяснение едва ли някой ще оправи въпросната улица.

Коментар

Прави ми впечатление, че като се движа по бул. Евлоги Георгиев в София в посока НДК все ми показва, че карам по "велоалея". Даже има наисувана такава на картата до сами улицата. Странно. Такава алея там няма. Всъщност има някакво подобие до реката, ама то е на 20-30 метра от улицата. Странно!
                            Garmin nuvi 765

Коментар

Нормално е според мен, и на мен ми го прави тоя номер.
                              Дори и със стари версии, проблема е че сградите в дясно пречат доста на навито и се шашка с точното местоположение.
                              Поне така си мисля аз де...
                              Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Може и така да е. Първо и аз така си помислих, ама преди нямаше такова нещо на това място. Затова предполагам, че има нещо с картата. Затова и го описвам. Най смешно ми звучи, че с колата се движа по велопътеката вместо по улицата.
                                Garmin nuvi 765

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X