Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Преди малко пробвах с Google Chrome 6 и стана без никакъв проблем.
    Странно .....

Коментар

Беше от флаш плеъра !
      Не подозирах, че може да е от това !
      Ънинсталнах го и го инсталирах наново и сайта вече се отваря !

Коментар

При зададен маршрут от София до Ловеч навигира през Соколово наместо през нормалния път (номер 35). Може да е по-къс пътя, но е със значително по-лошо качество и определено не е най-бързия маршрут.

Коментар

Вчера пътувах до РЕЗОВО с картата беше всичко на ниво.

Само където са затворели с мантинала стария път от СОЗОПОЛ , Дюните към Царево. А до преди 1 месец минах няколко пъти от там. Явно бързо се променят пътищата.
          Става дума за тез координати N42.34534 E27.71515 там пътя вече може да се прекъсне няма минаване. Освен до другото лято някой циганин не открадне мантинелите.

По нататък ще пратя корекцията и на имейла.

Коментар

Аз ъпдейтнах вчера и нямам голями наблюдения, обаче изчезна следния проблем на 60CSx, който го имаше с предната версия а именно:

Определени населени места не можеха да бъдат намерени.
            Например - гр. Самоков.

И това само на 60CSx - на телефона (Е90 - MobileXT) нямаше проблем.

Сега няма проблем - и на двете устройства
            Враг усраине

Коментар

аз я качих на 60CSx и незнам обаче ми се струва, че оффроуд пътищата изглеждат малко по различни и освен това има едни жълтеникави линий, който минават почти навсякъде и когато има някакъв път се вижда сравнително по-трудно отколкото на миналата версия.Може и в мен да е проблема незнам
              [B]Honda 450R
              Kawasaki 450R -продава се!
              Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

М/у другото забравих да попитам кога ще излиза 5.30 за MapSource
                Последно редактирано от Pacific; 27-09-10, 22:04.
                [B]Honda 450R
                Kawasaki 450R -продава се!
                Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                  аз я качих на 60CSx и незнам обаче ми се струва, че оффроуд пътищата изглеждат малко по различни и освен това има едни жълтеникави линий, който минават почти навсякъде и когато има някакъв път се вижда сравнително по-трудно отколкото на миналата версия.Може и в мен да е проблема незнам
                  Жълтеникавите линии са надморската височина и могат да се изключват.
                  ________________________________________________________________________________________
                  Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                  HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

А кои устройства поддържат релефа (DEM, ако не се лъжа) и 3D моделите на сградите в София? Аз съм с Nuvi 1350, ще мога ли да го подкарам това нещо?

Коментар

Здравейте,
                      Използвам GARMIN NUVi 3790T и си сложих ОФРМ 5.30, но с тази версия не излизат имената на улиците в София. Поне само за София забелязах, в Бургас ги има. При търсене може да тъсиш адрес по улици, но при разглеждане на картата имената липсват.Със старата 5.21 нямаше такъв проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от sms71 Преглед на мнение
                        Здравейте,
                        Използвам GARMIN NUVi 3790T и си сложих ОФРМ 5.30, но с тази версия не излизат имената на улиците в София. Поне само за София забелязах, в Бургас ги има. При търсене може да тъсиш адрес по улици, но при разглеждане на картата имената липсват.Със старата 5.21 нямаше такъв проблем.
                        Това е още един проблем в 3790. Писано е на Гармин Интернашънъл и трябва да го оправят.

Коментар

Използвам GARMIN NUVi 765T, сложих 5.30 и нещо се бъгна, започнаха да излизат едни 4-5 цифрени числа, спийдкамерите изчезнаха, та си върнах пак 5.21.....дали проблема е в ГПС-а, качил съм му абсолютно всички ъпдейти от Гармин......

Коментар

Аз съм със същия...цифрите са номера на пътища ,в началото на темата е писано....спийд камерите са си ок....одеве карах по магистралата....!При мен с 765 Т си бачка ок..!
                            Последно редактирано от Валери Недялков; 27-09-10, 22:28.
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                              Аз съм със същия...цифрите са номера на пътища ,в началото на темата е писано....спийд камерите са си ок....одеве карах по магистралата....!При мен с 765 Т си бачка ок..!
                              +1

Коментар

Един въпрос, който подозирам, че не е за тук...
                                Къде точно трябва да въведа за търсене квартал?
                                Например трябва ми кв. Lyulin 4 бл. 223?
                                Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X