Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
    Може ама при мен всичко друго е изкл. и все тая.... Уреда въобще не разпознава адресите - картата я има и я няма - пише няма картови данни и това е.
    Сега ще пробвам нещо друго и да видим.
    Прочети темата във форума за 3790, там е описан този проблем и как да се заобиколи. Проблема е несъвместимост между Windows 7 и 3790-тката

Коментар

Така - благодаря за помощта - само да кажа следното - Подкарах след доста блъскане Сити Лат версията със 7цата - благодарим за адресите в Свищов - карта изглежда добре - дава всичко - аптеки, магазини, хотели, но най-близкия ми паркинг е в Белене, което е малко много странно. Като подкарам кирилската версия утре - ще пиша още впечатления, а също и като пообиколя града за да проверя адресите.
      Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
        ...но най-близкия ми паркинг е в Белене
        Явно ги няма паркингите Ако ни ги изпратите ще ги вкараме с удоволствие, защото нямаме план да ходим скоро пак там.

Коментар

Събине, имали някакъв отделен фаил за 3Д визуализация, като в ИГо, или си е вградена в ИМГ файла.
          Ако е вградена, работи ли на Гармин ХТ за ВинМоб?
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Вътре в картата са, не са отделен файл. MobileXT не поддържа 3D сгради.
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              Явно ги няма паркингите Ако ни ги изпратите ще ги вкараме с удоволствие, защото нямаме план да ходим скоро пак там.
              С удоволствие ще ги пратя - вероятно до края на другата седмицата! Иначе другото е точно - моите поздравления - това, което проверих е точно където трябва да бъде /номера, обекти/. А за кирилицата утре ще търся компютър с ХП щото и на Вистата е същото като на 7.
              Nothing comes from nothing...

Коментар

Днес обиколих из Смолянска област с новата версия.Открих на няколко места сериозни проблеми с рутирането,които в предната версия мисля ,че не съществуваха.Един от примерите е от кв.Устово до Рудозем иска да мине през път който си е за 4х4.Пътя е означен като 868.Тук проблема идва май от това че път 868 Рудозем - Смолян както е даден тук http://law.dir.bg/reference.php?f=srepp-04 свършва на кръстовището между ул.Родопи и ул.Тракия в Смолян,а не на кръстовище между ул.Хаджи Иван Бечев и ул. Момчил Юнак както сте го отбелязали в картата,на последното кръстовище е началото на път III-866 Смолян - Стойките - Широка Лъка - Михалково - Кричим - Стамболийски - (Пазарджик - Пловдив).Изглежда установяването на началото и края ма един път се оказва трудна работа въпреки обясненията в горния сайт.
                Последно редактирано от ivni25; 18-09-10, 22:34.

Коментар

При мен с Nuvi 860 като я кача на мястото на версия 5.00 ми изчезва от менюто, изчезват ми и улиците. Версия 5.11 пък я има в менюто като версия 5.00, но улици пак нямам. Само с 5.00 нямам никакви проблеми, но доста неща са се променили от тогава.
                  Някакви идеи защо така се получава при мен?

Коментар

Ако сте качили повече от една версия и/или вариант на карта ОФРМ Геотрейд (независимо дали във вградената памет на устройството, на SD носител или на двете места), устройството няма да работи коректно.
                    OFRM Team
                    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Здравейте , днес ходих до гр.Пловдив , на тази карта няма отбелязана една отбивка на магистралата за село Елешница , Eлин Пелин и обратното да се качиш пак на нея , ако може да се добави в следващата версия .

Коментар

Това е "пиратска" отбивка (както им викаме) и не ги вкарваме защото в повечето време са затворени. Отварят ги по време на ремонт на магистралата или когато някой местен юнак махне мантинелата.

Коментар

Първоначално публикуван от todor4 Преглед на мнение
                          Здравейте , днес ходих до гр.Пловдив , на тази карта няма отбелязана една отбивка на магистралата за село Елешница , Eлин Пелин и обратното да се качиш пак на нея , ако може да се добави в следващата версия .
                          Ако трябва да бъда откровен и на мен ми липсва, че я няма, но попринцип тази отбивка е само за пътностроителната техника, която поддържа магистралата. Там по правило, нямаш право нито да слизаш, нито да се качваш на магистралата, има и знаци преди отбивката за движение само направо! Може би затова така е направено, за да не те кара GPS-a да нарушаваш правилата!
                          LZ1PER

Коментар

Ами може да я вкараме, но ще я конфигурирам в режим кола/мотор да не рутира от там.

Коментар

Липсва отбивката за хотел до велико търново --> 43° 05`01.27" С - 25° 40`31,51 И
                              На Google Земя се вижда ясно
                              Истината е някъде там...

LZ2-009

Коментар

Здравейте,

Опитвам се да изтегля обновението, както правя винаги като излезе ново, но този път срещам проблем и като отворя сайта ми дава грешка, че не ползвам подходящ браузър и ми предлага да изтегля някой от всички подходящи. Прилагам снимка на екрана. Използвам Windows7 x64 IE8.
                                Моля за съдействие !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X