Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРМ Геотрейд 5.30 - впечатления и коментари

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
    Един въпрос, който подозирам, че не е за тук...
    Къде точно трябва да въведа за търсене квартал?
    Например трябва ми кв. Lyulin 4 бл. 223?
    http://video.karta.bg/news/146.html

Отстрани има пояснения :

Коментар

В Люлин 4 няма блок 223. Той се намира в Люлин 2.
      [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

-10.......ще чакам следващия ъпдейт. Не ме устройва 5.30. Казах......

Коментар

Първоначално публикуван от peshinka Преглед на мнение
          В Люлин 4 няма блок 223. Той се намира в Люлин 2.
          Добре де, това беше просто пример...
          Е никога нямаше да ми дойде на ум по този начин да търся!
          Все забравям, че Гармин и интуитивен интерфейс са две взаимно изключващи се понятия.
          Благодаря на bebcho за насоката - мда, понякога документацията трябва и да се чете.
          Особено за Гармин устройства
          Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Добре де, това беше просто пример...
            Е никога нямаше да ми дойде на ум по този начин да търся!
            Все забравям, че Гармин и интуитивен интерфейс са две взаимно изключващи се понятия.
            Благодаря на bebcho за насоката - мда, понякога документацията трябва и да се чете.
            Особено за Гармин устройства
            Ъ-хъъъъъъъъ, преди да "стреляте по бармана", бихте ли привели пример, коя друга платформа с "интуитивен интерфейс", ще Ви отведе до бл.223 в Люлин 2 !? - че не се сещам
            TLC 90 1KZ-TE 2000г.
            "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
              Ъ-хъъъъъъъъ, преди да "стреляте по бармана", бихте ли привели пример, коя друга платформа с "интуитивен интерфейс", ще Ви отведе до бл.223 в Люлин 2 !? - че не се сещам
              Да не разводяваме темата но да уточня, не не стрелям по картата а по безумния гармински софтуер.
              Никога не ми се е налагало да питам или да чета документация за да се оправя с Sygic Drive.
              Иначе съм съгласен, че бл.223 в Люлин 2 го намирам само гармин/ОФРМ
              Враг усраине

Коментар

Метода за търсене на блокове в OFRM е заобиколка на проблема, че дълго време не можеха да се вкарат блоковете в адресите. Вече е решен този проблем и такава възможност има, но не сме го направили още, защото е много трудоемко а и имаше мнения от клиенти, че е по хубаво да са си точки за да се виждат къде са блоковете. Направили сме видео, обяснено е поне на 50 места как се търсят блокове. Наистина ли беше по лесно да се регистрирате в форума от колкото да си прочетете книжката, която идва с уреда/картата???

Коментар

А 255 би ли трябвало да поддържа 3D, след като то е вградено в тази карта?

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    -10.......ще чакам следващия ъпдейт. Не ме устройва 5.30. Казах......
                    5.40 няма да е по различна. Проблеми с 765 няма. Имаме такъв уред и картата се тества на него. Проблема ви е с допълнителните неща които сте сложили или нещо друго.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      ...Направили сме видео, обяснено е поне на 50 места как се търсят блокове. Наистина ли беше по лесно да се регистрирате в форума от колкото да си прочетете книжката, която идва с уреда/картата???
                      Нещо наистина не се разбираме...
                      Наистина ли си мислите, че съм се регистрирал тук за да питам как да търся блокове в Люлин?!?

На мен лично гармин софтуера ми е ужасно неудобен за работа.
                      Затруднява ме, не ми е оперативен, странно се търси и явно трябва да се четат инструкции и изобщо ако не са топо-картите (планинар съм), картите като цяло и POI-тата никога не бих ползвал тази платформа.
                      На пътя със Sygic Drive се оправям много по-гладко. И то не сега а още когато започнах да го ползвам - преди повече от 2 години.

За OFRM картата имате просто +10 - шапка ви свалям за този продукт.
                      Не съжалявам нито за секунда че съм го купил и като цяло непрекъснато ОТКАЗВАМ да го инсталирам за пари, дори и на приятели!
                      Просто е време да се научим да си плащаме а не да крадем нещата, които ползваме и ни харесват.
                      Особено тези, които са съобразени напълно със стандарта ни!

Всичко това бих го написал на лични но установявам, че нямам право на тях - ето това вече е "стрелба по бармана"
                      Както и да е - правилата са направени за да се спазват.
                      Аз спирам до тук - мисля, че не е необходимо да спамим в тази тема дали харесвам и защо не гарминските виждания за потребителски интерфейс
                      Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
                        А 255 би ли трябвало да поддържа 3D, след като то е вградено в тази карта?
                        Ако става дума за 3D сградите, то отговорът е отрицателен. Засега измежду моделите от сериите nuvi 3D сгради се поддържат от 765 и 3790.
                        OFRM Team
                        Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Аз лично съм я пробвал само в София.Натъкнах се на следното:Значи картата си работи перфектно.Аз съм с "нуви 1390".Единствено когато се движа от Руски паметник посока кв.Княжево и карам в нормалното платно,а не в локалното ми изписва ,че карам по велопътека,независимо в дясната или лявата лента на платното карам.В локалното ми показва примерно бул Тотлебен и бул.Цар Борис 3.Дали това е заради прихванатия спътник и възможна грешка или неточност незнам.Просто това ми направи впечатление.

Коментар

Това ми го е правило и на мен на 255W с по-стара версия на картата.
                            Вероятно апарата се шашка поради неточност в измерването и си мисли че си върху велопътеката вместо на пътя.
                            Поради голямата близост на двете и не голямата точност на апарата, или поне аз така си го обяснявам.
                            Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Привет и от мен !

Като цяло не съм доволен от новата карта 5.30 и ще ви кажа защо.
                              Използвам GARMIN NUVi 3760T, устройството дойде с инсталирана карта на Европа и картата на Геотрейд 5.21, естествено след като се регистрирах на сайта Ви си изтеглих по-новата карта 5.30 (топографския вариант) и забелязах следното нещо.

Търсеното по адрес не работи с 5.30
                              Пробвах какво ли не , под Win7 , Linux, WinXP да запиша картата в "Map" записва се, но търсеното по адреси не работи, работи само с вградената карта на Европа от Гармин, но там трябва да се въвеждат адресите на Латинца.

Изчетох доста по темата и явно не съм само аз с този проблем.

Благодаря за Вниманието
                              Последно редактирано от Валери Недялков; 01-10-10, 19:15.

Коментар

Първоначално публикуван от 1ck-0 Преглед на мнение
                                Пробвах какво ли не , под Win7 , Linux, WinXP да запиша картата в "Map" записва се, но търсеното по адреси не работи, работи само с вградената карта на Европа.
                                Колега, от сайта karta.bg се тегли .img файл. При доплащане може и мапсорс вариант,но аз оставам с впечатление,че тук става въпрос за .img . Този файл се качва в уреда с просто копиране или с програма. Не мога да разбера за какво записване в "МАП" става въпрос.
                                Всяка намеса с програма(за направа на мапсорс вариант например) води до неработещо търсене.
                                Последно редактирано от Валери Недялков; 01-10-10, 20:20.
                                Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X