Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

450лв идва с версоя 9 на Сити Навигатор НТ, като имаш право да отключиш още един гпс, т.е. ако продадеш 2-рият ти код за СН9 за примерно 150лв. гпс-са ще ти се върже на 300лв с карта за цяла европа!

Коментар

А мога ли да си купя само GPS-а без другите неща.
      ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Не, не може!

Коментар

Някой може ли да обясни как става отключването на GPS-a (или картата , не знам кое е по-правилно). Примерно имам гарминовски прибор и си купя Сити Навигатор НТ9. Какви са стъпките по активирането му. Въвеждане на ключове , ID на прибор и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от tomovvd Преглед на мнение
            А мога ли да си купя само GPS-а без другите неща.
            Аз моя го купих от тук http://gsm4you.com/shop/hГ®luГµ-gГђslim-p-464.html с 2 години гаранция.
            Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
              Венци,аз съм с него MobileXT,хакнат е от братята руснаци на руски и с GSP Gate си работи слънце,цветове също има.На Събин му се моля вече една седмица да ми пусне фактура да си кача и неговата карта,та за нея конкретно незнам,но имам 3 други доста пълни карти,няма проблем с каквото и да е.Версия на GPS Gate 2.5.4
              Позволи ми да се усъмня в тази кракната версия дето работи без ГПС 10

"да, к сожалению ХТ работает только с Гармин, и proxy/gate не поможет. это потому что с установкой ХТ, сразу же обновляется firmware GPS и в результате внедряется шифрование данных на лету, а не открытый обмен данных как было раньше... "

От опит също така мога да кажа че след като работя с ХТ, никой друг софтуер не може да намери ГПС-а докато не го рестартна.
              Но не се знае де....руснаците са непредвидими.

Коментар

Нов въпрос. Route66 рутираща ли е? Кои са рутиращи?

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
                  Ами аз ти писах кои използвам аз (на Qtek 2020i + GPS Holux 236) и съм доволен.А съм ги дръпнал именно от посочения сайт.Регистрирай се в него и с usernema и password-а влизаш в сървара www.playtime.bg/ppc и от там теглиш програми,карти....каквото искаш.
                  Как да се регистрирам в този сайт?

Коментар

засега го няма гпс10х без карти на европа, но ще се появи все някога. Гармин и с старата десетка така бяха направили. 1-во го пуснаха скъпият вариянт за да си продават картите, после евтиният, да уловят и по скромните клиенти. Тъпа схема ама явно работи.

роуте 66 е рутиращ, както и томтом-а

Коментар

Значи, ако някой си купи само 2-рия ключ на СН9, то може да се предположи че за около 150лв. ще се снабди с цялата карта на Европа на Гармин.Така ли да го разбирам.
                      ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Точно така Моя понеже е от УСА дойде с карта на Америка и Канада...може да потрябва някой ден. даже не знам къде са тези номера за отключване.

Едит: на гърба на CD-то има един сериен номер..предполагам че той се въвежда. А номера за УСА картите дали ще стане да отключи карти за европа?
                        Последно редактирано от hgeorgiev; 31-03-07, 18:03.

Коментар

не. може да отключи още един гпс за уса

Коментар

Първоначално публикуван от tomovvd Преглед на мнение
                            Значи, ако някой си купи само 2-рия ключ на СН9, то може да се предположи че за около 150лв. ще се снабди с цялата карта на Европа на Гармин.Така ли да го разбирам.
                            да, приятел си продава 2-рият ключ за 150лв, ако се интересуваш пиши лс.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                              Как да се регистрирам в този сайт?
                              Съжалявам,че не поясних.Сайта е http://forum.pocketbulgaria.com .Регистрираш се тук,а по-горното е сървара им в който влизаш с юзернейм и паролата от сайта
                              Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

10х! Подкарах Р66. Работи чудесно. Сега ще мъча Русса-та.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X