Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

И какво сега? Днес си купих нов Holux! Какво да го правя

Коментар

Най-добре го продай и си купи Гармин... И другия път питай преди да купуваш...
      VPetrov.photography

Коментар

Ами нали питах! Никой не каза нищо!

Коментар

Новата карта на Събин работи на Que-то без проблем така че Севдо трябва само да си качи Gps Proxy и всичко е наред.Поздрави
          [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Disem като гледам темата май ще се отчаеш, но не го прави.
            Аз ползвам ПДА и Холукс и съм си много доволен.
            Програмите които ползвам:
            Garmin QUE + Gps Proxy - Карта на събин и др.
            Ози - военни карти и др.
            Russa - карти на българия и рутираща София.

Коментар

Не си продавай машинката,даже да нямаш гарминовски приемник,без проблем се пренасочват портовете с GPS Gate или GPS Proxy и си ползваш всичко което намериш,за GarminQue,включително,може да си купиш и картата на Събин.За навигация в страната,мисля,че най добро,макар и неточно е ТомТом,за София ползваш Route66.Карти за Ozi има много,можеш и сам да си калибрираш,в нета лесно се намират 50 000-те карти на НАТО,които обаче да знаеш,че са вързани по ъглите по системата Европа 1950 и не са точни,трябва да си калибрираш сам 4-5 точки и ще имаш супер подробни карти на цяла БГ.За навигация по Европа,аз лично ти препоръчвам iGO,невероятно направен софтуер,но българия е само 2 магистрали и точка Видин,но за европа е перфектна,вкл. и Румъния.Има една много сладка програмка GPS Utilitys ,която пък е супер полезна,ако разполагаш с каква да е карта или снимка на района,може с четири кликвания да си привържеш картата и си готов.Въобще софтуер за GPS ако търсиш,пиши на едно лично,имам почти всичко,което си струва да се качи,събира се на 2 двд-та,но иска доста четене из форумите да се почувстваш в свои води.Не на последно място имай в предвид,че РУССА,това е навигационна система на руснаците,в момента е безсплатна,като интерфейс ми харесва повече от кюето на гармин и има преобразуваща безплатна програма от карти за кюе,така,че може ако искаш да имаш и напълно безплатен софтуер,рутиращ с легана карта на Събин,например.Успех
              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                Новата карта на Събин работи на Que-то без проблем така че Севдо трябва само да си качи Gps Proxy и всичко е наред.Поздрави
                Ей хора недейте го заблуждава Севдо, новата карта на Събин с цветните пътища НЕ РАБОТИ на Гармин QUE т.н. работи но няма цветни пътища...

Руссата даже я купи един приятел за да я ползва и след всички мъки този софтуер не ни свърши никаква работа и се отказа... Всичките проблеми се виждат едва след като реално почне да се ползва ... в реални условия...

Garmin Que доколкото се разбира от действията на фирмата най-вероятно ще бъда изоставен като поддръжка и в това е основния проблем... Неговия наследник се казва Гармин Mobile XT и той не работи с GPS Proxy и GPS Gate...

А колкото до картата на Събин то той може да я компилира и по стария начин и тя ще работи пълноценно на Que но се губи основно предимство а именни цветни пътища и рутинг по тях...
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Ей хора недейте го заблуждава Севдо, новата карта на Събин с цветните пътища НЕ РАБОТИ на Гармин QUE т.н. работи но няма цветни пътища...

... Неговия наследник се казва Гармин Mobile XT и той не работи с GPS Proxy и GPS Gate...

А колкото до картата на Събин то той може да я компилира и по стария начин и тя ще работи пълноценно на Que но се губи основно предимство а именни цветни пътища и рутинг по тях...
                  Венци,аз съм с него MobileXT,хакнат е от братята руснаци на руски и с GSP Gate си работи слънце,цветове също има.На Събин му се моля вече една седмица да ми пусне фактура да си кача и неговата карта,та за нея конкретно незнам,но имам 3 други доста пълни карти,няма проблем с каквото и да е.Версия на GPS Gate 2.5.4

Коментар

Това за кракнатия Mobile XT не го знаех, щом го има моля пуснете го и за другите... И коя версия е че аз финална още не съм виждал?
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Това за кракнатия Mobile XT не го знаех, щом го има моля пуснете го и за другите... И коя версия е че аз финална още не съм виждал?
                      Новинка: Beta Software Garmin Mobile XT for Pocket PC with GPS 10 Ver.3.81.10 Beta для работы КПК с GPS для WM 5.0, русский интерфейс.
                      http://www.palmq.ru/article2030.htm

Коментар

Значи Севдо това е твоето единствено решение към момента,

Стефане багодаря!
                        VPetrov.photography

Коментар

Аз ли съм в грешка ... Не мога да го намеря ...

Коментар

И аз не мога....

Коментар

Лелеееее как ме оплетохте! Аз ги гледам тия програми като индианец и вие определено допринесохте за това да гледам още по-тъпо Кажете на простичкото си другарче какво да направи - стъпка по стъпка, за да се сдобие с навигация за БГ. Ебаси, даже и бакшишите имат вече Тук може би е редно да кажа, че живота ми не минава по чукарите, така че не е необходимо да имам всички пътечки по Стара планина!

Коментар

Току що Събин ми каза че от днес има налични Garmin 10х (новия модел със сърф 3) + пълната европейска карта на много добри пари... За мен това е единственото добре работещо решение в момента...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X