Ами давайте идеи, линкове, програми. PDA-то е HP, GPS-а - Holux. Продавача на GPS-а ми каза, че за гарминския софт ми трябва някакъв преобразувател и ми препоръча Том-Том.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?
Свий
X
-
Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?
Все едно единственото което трябва да те интересува е не какъв софтуер можеш да си инсталираш а каква карта можеш да използваш. В този аспект единствената сериозна карта е тази на Събин а тя е само за Гармин... Ти гарминския софтуер можеш да си инсталираш но няма да работи защото търси гармински приемник. В тази връзка тези хора които правят GPSProxy твърдят че ще го направят така че да работи с новия софтуер на Гармин... Да се надяваме че ще е скоро... Дотогава единствения ти смислен избор е Гармин QUE със по-старата версия на картата на Събин. Том Том е само за пътна навигация и на практика карта на България няма и незнам кога ще има... нито каква... А GPS без карта си е като да го няма...
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеИначе всички които знам работят на 100% с Гармин...Митко Фулда е с ПДА!
Той каза, че ПДА работи и с Гармин. Дайте ХЕЛП!!!!!!!
Коментар
-
Севдо бе ти кога си ме чувал да разправям неща които не знам? Точно Митко (фулда) работи с PDA и с онова малко програмче което заблуждава GARMIN QUE че приемника е гармин... Само че (повтарям се) новия софтуер на Гармин не работи с това програмче... т.е. не можеш да го излъжеш засега. Митко има разбира се и ОЗИ но пак ще се повторя... Картата на Събин е единствената която може да осмисли GPS-а...
Единственото което може в момента е това което съм написал по-горе... а също и да чакаш дали и кога хората дето правят GPS проксито ще успеят да излъжат Гармин...
Коментар
-
Даааа, неприятно! Добре! Вариант Б! Това: cf Que 1620 http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=32
може ли да се купи в БГ и колко струва? И работи ли с новата карта? Освен това вие как живяхте досега като я нямаше новата карта???
Коментар
-
Софтуери много....карти малко...
Route 66, Navigon, Destinator - ползват катри на Navteq
Картата на Navteq - подробна и перфектна за София, за страната - само основни пътища.
Том том - карта на Телеатлас..доста подробна и много трагична като точност. Както си караш и те кара да завиеш в гората...насред нищото.
Картата на Събин за Garmin Que и Mobile XT- най добрата за БГ...перфектна за София ( от оффроуд не разбирам - говоря за пътища) не много добре из страната ( пловдив, варна, бургас) ама ще я подобрим с общи усилия надявам се
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеСъбинеееееееееее...............
От щатите ако си го викнеш идва около 300лв, ама тук ще е сигурно +50-80лв отгоре (без карти).
Коментар
-
160$ ми струва от USAтук ще има мито и ДДС...не се надявай на по малко от 400 лева според мен. В комплекта има едно CD с детаилна карта на USA и Canada ..City Nawigator 9 NT и още някакви талаши...някой ако има желания мога да го кача някъде за дърпане ама ме самнява да е нещо ценно
П.С "Очакваме продукта на пзара през м. януари 2007 година"
Това от сайта на Геотрейд.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар