Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Ами давайте идеи, линкове, програми. PDA-то е HP, GPS-а - Holux. Продавача на GPS-а ми каза, че за гарминския софт ми трябва някакъв преобразувател и ми препоръча Том-Том.

Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Все едно единственото което трябва да те интересува е не какъв софтуер можеш да си инсталираш а каква карта можеш да използваш. В този аспект единствената сериозна карта е тази на Събин а тя е само за Гармин... Ти гарминския софтуер можеш да си инсталираш но няма да работи защото търси гармински приемник. В тази връзка тези хора които правят GPSProxy твърдят че ще го направят така че да работи с новия софтуер на Гармин... Да се надяваме че ще е скоро... Дотогава единствения ти смислен избор е Гармин QUE със по-старата версия на картата на Събин. Том Том е само за пътна навигация и на практика карта на България няма и незнам кога ще има... нито каква... А GPS без карта си е като да го няма...
    VPetrov.photography

Коментар

А Ози? Хайде де! Никой ли няма да подскаже? Знам, че много хора ползват ПДА за навигация. Толкова ли е секретно?

Коментар

Ози става но там имаш проблем с необходимата ти памет... и нямаш рутинг...

Иначе всички които знам работят на 100% с Гармин...
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Иначе всички които знам работят на 100% с Гармин...
          Излъга!!! Митко Фулда е с ПДА! Той каза, че ПДА работи и с Гармин. Дайте ХЕЛП!!!!!!!

Коментар

Севдо бе ти кога си ме чувал да разправям неща които не знам? Точно Митко (фулда) работи с PDA и с онова малко програмче което заблуждава GARMIN QUE че приемника е гармин... Само че (повтарям се) новия софтуер на Гармин не работи с това програмче... т.е. не можеш да го излъжеш засега. Митко има разбира се и ОЗИ но пак ще се повторя... Картата на Събин е единствената която може да осмисли GPS-а...

Единственото което може в момента е това което съм написал по-горе... а също и да чакаш дали и кога хората дето правят GPS проксито ще успеят да излъжат Гармин...
            VPetrov.photography

Коментар

Даааа, неприятно! Добре! Вариант Б! Това: cf Que 1620 http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=32
              може ли да се купи в БГ и колко струва? И работи ли с новата карта? Освен това вие как живяхте досега като я нямаше новата карта???

Коментар

Мен ако питаш това по средата е твоя избор но както си решиш. За това питай Събин...
                VPetrov.photography

Коментар

Събинеееееееееее...............

Коментар

Софтуери много....карти малко...
                    Route 66, Navigon, Destinator - ползват катри на Navteq
                    Картата на Navteq - подробна и перфектна за София, за страната - само основни пътища.

Том том - карта на Телеатлас..доста подробна и много трагична като точност. Както си караш и те кара да завиеш в гората...насред нищото.

Картата на Събин за Garmin Que и Mobile XT- най добрата за БГ...перфектна за София ( от оффроуд не разбирам - говоря за пътища) не много добре из страната ( пловдив, варна, бургас) ама ще я подобрим с общи усилия надявам се

Коментар

Благодаря! Ценно инфо. Нещо повече за Ози?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                        Събинеееееееееее...............
                        Ами трябва да се появи всеки момент. От гармин (централата) бяха обещали за края на март. Незнам обаче колко ще струва??? Дано го пуснат и като OEM вариянт, т.е. без карти че иначе ще е дебела цената...

От щатите ако си го викнеш идва около 300лв, ама тук ще е сигурно +50-80лв отгоре (без карти).

Коментар

160$ ми струва от USA тук ще има мито и ДДС...не се надявай на по малко от 400 лева според мен. В комплекта има едно CD с детаилна карта на USA и Canada ..City Nawigator 9 NT и още някакви талаши...някой ако има желания мога да го кача някъде за дърпане ама ме самнява да е нещо ценно

П.С "Очакваме продукта на пзара през м. януари 2007 година"
                          Това от сайта на Геотрейд.

Коментар

Е аз говоря за внос в куфар

Коментар

Е мислех че става въпрос за Геотрейдската цена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X