Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

По скоро се мъчи с Navitel по добрия вариант

Коментар

До: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

понеже и аз разполагам с подобен GPS те съветвам да си инсталираш Navitel и IGO . По-добра програма за България от Navitel няма , като изключим Garmin.Картата съдържа доста подробна карта , като даже са означени манастири и още много неща .Лека е върви даже при 120 MH (разбира се без да я бърникаш , само я оставиш да си рутира).Доколкото за IGO мога да кажа че е със супер интерфеис,включва много функции,много лекичка и картите и са перфектни.Мисля че освен тях двете няма смисъл да си блъскаш покета с други глупости.

Коментар

Момчета, много ще съм благодарен ако ми предложите решение за НТС 3300 с Windows Mobile 5. Имам инсталиран Навигон 6.0 с карти за ЮАР, но за България са само с основните пътища. Сложих и ТомТом (кракван) също за ЮАР и е по-подробен и бърз от Навигон-а, но повечето колеги тук се оплакват от точността на БГ картите... Ще си идвам през декември та има време да ми отговорите . Другия вариант е да си донеса и Нувито 310 и да си инсталирам картата на Събин - проверих сайта на Техмомаркет-а в Пловдив за 129лв. Единственото малко неудобство е че трябва да разнасям 2 уреда, вместо само телефона. Моля посъветвайте!

Коментар

Лошо човек като не гледа...
          Прочетох поста за IGo, инсталирах го и изглежда да работи, само дето от руския сайт не мога да смъкна юарската карта, че да го ползвам и тук.
          Друг потенциално глупав въпрос:
          IGo не ми даде възможност да избирам в коя памет да се инсталира и макар повечето файлове да са в картата, остави 'тлъстичък' 2.5Мб на базовата памет, която ми е кът... Има ли начин да го прехвърля и него на картата и програмата да продължи да работи?
          Благодаря ви предварително.

Коментар

Може да преместиш това *exe във дериктория SD Card / IGO и да стартираш програмата от там. И после ако имаш някоя помощна програма да си изкараш икона на Today.

Коментар

Мерси, става, но не мога да го изкарам на Today нито през settings, нито със Spb, но здраве да е - оперативната памет на този етап е по важна от достъпността на iGo. Сигурно след ден-два ще измисля нещо .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X