Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?

Аз успях да дръпна от линка нещо но не съм го пробвал още. Там пише че може да работи с гармин 10, но ще пробваме.

Коментар

Преди да се разделя с неразпечатвания ми Холукс искам да опитам да видя дали наистина няма да може да ми върши работа. Както казах, не съм супер претенциозен, не карам много и сам по чукарите и най-вече не разбирам много ог ГПС и няма да мога да ползвам advanced features Разбрах, че Гармина предлага повече възможности, но за начинаещ струва ли си да купувам 2-3 пъти по-скъп приемник при положение, че няма да се възползвам от всичките му възможности и при положение, че все пак вече имам друг такъв приемник? Посъветвайте ме! И пак искам да помоля да ми помогнете с инсталирането на някакъв софт /ако, разбира се, софта на Събин става, с удоволствие ще си го закупя!/.

Коментар

http://forum.pocketbulgaria.com/view...a2c02dad46b709
        Аз съм с Route 66,Navigator 6 и Navigon за София и Navitel 3 с карти за междуградките пътища в BG.
        Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Страхотно ми помогнахте Ходи някъде си и чети Добре че е Стефан ЕРА та може и аз да видя що е то ГПС утре евентуално.

Коментар

Знае ли някой колко е цената на Garmin Mobile 10.
            ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
              Новинка: Beta Software Garmin Mobile XT for Pocket PC with GPS 10 Ver.3.81.10 Beta для работы КПК с GPS для WM 5.0, русский интерфейс.
              http://www.palmq.ru/article2030.htm
              Не можах да я намеря тая руска версия! Моля някой ако е успял да я дръпне да я качи някъде на по-достъпно място. Предварително благодаря!
              П.П. Доста странна е тая версия GPSGate 2.5.4. Последната на офф. сайта е GPSGate 2.5.0.172
              Последно редактирано от milstan; 29-03-07, 13:33.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                Страхотно ми помогнахте Ходи някъде си и чети Добре че е Стефан ЕРА та може и аз да видя що е то ГПС утре евентуално.

Ами давайте идеи, линкове, програми
                Не разбирам какво се сърдиш.Дали сме ти линкове и насоки.То наготово не става без да прочетеш нищичко,нали така?
                Относно Том-Том съм супер разочарован.Адски неточен и бъгав.

Коментар

Чак да се сърдя, не! НО очаквах нещо от сорта на: Работа ще ти върши ххххх. Може да си го дръпнеш от хххххх. Препоръчвам версия хххх, щото версия хххх има незнам какъв си проблем /примерно/. Като я дръпнеш правиш 1.ххххх 2.ххххх 3.ххххх. Инсталираш карта хххх която може да си дръпнеш от тук хххххх. Рестатираш, удряш го в земята или каквото там тряба да се направи и имаш ГПС!
                  Вариянт Б - оправяй се сам или не се/ни занимавай с глупости.
                  Елементарно!

Коментар

Ами аз ти писах кои използвам аз (на Qtek 2020i + GPS Holux 236) и съм доволен.А съм ги дръпнал именно от посочения сайт.Регистрирай се в него и с usernema и password-а влизаш в сървара www.playtime.bg/ppc и от там теглиш програми,карти....каквото искаш.

Коментар

ОК вариант едно, аз го направих днес и съм много доволен. Обаждаш се на Събин и си купуваш Garmin10x който освен другото идва с пълна 2Гб+ карта на всички европейски страни. Софтуера се инсталира за секунди и работи перфектно... Има глас, навигация, каквото се сетиш и няма нужда нищо да настройваш, кракваш и т.н.

Има и много добра карта за България, въобще недостатъци не виждам...
                      VPetrov.photography

Коментар

Колко $$$$$?

Коментар

Учудващо малко, звънни на Събин...
                          VPetrov.photography

Коментар

Голям проблем ли ще бъде, ако някой от вас напише колко пари струва ?
                            ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

В Геотрейд 450 лв с ДДС с картите.

Коментар

Първоначално публикуван от tomovvd Преглед на мнение
                                Голям проблем ли ще бъде, ако някой от вас напише колко пари струва ?
                                Който има да дава 450лвНа моя покет софта който съм сложил е безплатен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X