Re: Какъв GPS софт да инсталирам на PDA?
Аз успях да дръпна от линка нещо но не съм го пробвал още. Там пише че може да работи с гармин 10, но ще пробваме.
Аз успях да дръпна от линка нещо но не съм го пробвал още. Там пише че може да работи с гармин 10, но ще пробваме.
искам да опитам да видя дали наистина няма да може да ми върши работа. Както казах, не съм супер претенциозен, не карам много и сам по чукарите и най-вече не разбирам много ог ГПС и няма да мога да ползвам advanced features
Разбрах, че Гармина предлага повече възможности, но за начинаещ струва ли си да купувам 2-3 пъти по-скъп приемник при положение, че няма да се възползвам от всичките му възможности и при положение, че все пак вече имам друг такъв приемник? Посъветвайте ме! И пак искам да помоля да ми помогнете с инсталирането на някакъв софт /ако, разбира се, софта на Събин става, с удоволствие ще си го закупя!/.
Добре че е Стефан ЕРА та може и аз да видя що е то ГПС утре евентуално.
НО очаквах нещо от сорта на: Работа ще ти върши ххххх. Може да си го дръпнеш от хххххх. Препоръчвам версия хххх, щото версия хххх има незнам какъв си проблем /примерно/. Като я дръпнеш правиш 1.ххххх 2.ххххх 3.ххххх. Инсталираш карта хххх която може да си дръпнеш от тук хххххх. Рестатираш, удряш го в земята или каквото там тряба да се направи и имаш ГПС!
Коментар