Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спид камери

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
    С версия 52_4_wav съм от пост #888 (говорещата с американката - работи на Nuvi 250W).
    Отново грешни данни:
    162-Шумен, след града разклона за Русе и Търговище след табела р (твърде дълго заглавие, въпреки че на мен не ми пречи) - във файла 60 км/ч, 600 метра (твърде голямо разстояние, особено като се има предвид че Гармин работи в радиус, а не по посока на движението); реалното ограничение е 50 км/ч (нищо, че преди това има и табели с ограничение 70 км/ч);
    301-Белокопитово, засада във файла е 50 км/ч, реалното е 60 км/ч.
    Пробвано работи на Nuvi 200W. 52_4
    Mitsubishi Outlander

Коментар

Нова версия 052_5 - кирилица, с корекции и добавки от последните постове, wav файловете на български(Гергана)
      Прикачени файлове
      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
        На нокия n78 със симулатор не се чува глас..пробвах 4-5 различни файла
        и аз имам същия проблем няма глас с mobile xt съм.Надявам се да се изясни проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от toni tonkataa Преглед на мнение
          и аз имам същия проблем няма глас с mobile xt съм.Надявам се да се изясни проблема.
          В сайта на Garmin не е ли дадено какви аудиоформати поддържа моделът?

Коментар

мисля че е до самия телефон /предполагам/ с нокия н95 съм

Коментар

И при мен с n78 не става. Може ли тези файлове да се направят mp3 и така не е ли по-голям шанс-а да ги прочете?

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
                И при мен с n78 не става. Може ли тези файлове да се направят mp3 и така не е ли по-голям шанс-а да ги прочете?
                Може да се пробва. Има програми за преобразуване на wav в mp3 и след това да се порцедира по същия начин.

Коментар

Който има възможност - да пробва ХТ-то с МП3!!! Направете опита , и дайте съобщение! Уевките не вървят и не се поддържат от Мобайл ХТ!!!

Коментар

speed cams v52_4 _wav Пробвано и работи Garmin Nuvi 200 .
                    След теста на BGspeed cams v52_4 _wav , ще пиша в форума.

Елементарно е . Сваляте фаила. Разхавирате го . Копирате всичко както си е по папки и фаилчето BGspeed cams v52_4.gpi , без Екселския фаил. Свързвате навигацията към компа, отваряте директорията Е:\Garmin\POI , пействате вътре 3-те папки + фаила и готово.

Изкренни благодарности на колегата/гите , който създадоха тези фаилове.

Коментар

Първоначално публикуван от houser Преглед на мнение
                      speed cams v52_4 _wav Пробвано и работи Garmin Nuvi 200 .
                      След теста на BGspeed cams v52_4 _wav , ще пиша в форума.

Елементарно е . Сваляте фаила. Разхавирате го . Копирате всичко както си е по папки и фаилчето BGspeed cams v52_4.gpi , без Екселския фаил. Свързвате навигацията към компа, отваряте директорията Е:\Garmin\POI , пействате вътре 3-те папки + фаила и готово.

Изкренни благодарности на колегата/гите , който създадоха тези фаилове.

Извинявай за тъпия въпрос,но съдържанието на трите папки ли да копирам в уреда или направо с папките.

Коментар

РАзархивираш рара , и там копираш директно 3те паппки с файлчето.
                        Трите папки ги копираш такакакто са си , не влизаш в тях да копираш съдържанието.
                        Ето така трябва да изглежда папката ти POI в Garmin-a .

Прикачени файлове

Коментар

Извинявай "houser" мисля, че грешиш.
                          Не е необходимо да се копират папките, а само файла с разширение .poi , в случая bg speedcams v52-5_wav.gpi

Този файл е получен от файловете в 3-те папки, като са интехрирани иконите и звуките сигнали.

Коментар

Като всеки новак тук и аз започвам с въпросите...
                            Чета и доколкото разбрах в тази версия BGspeed cams v52_4 _wav както и предходните са дадане камери, засади, патрулки ....
                            Много ви моля да ме ориентирате да си сваля софтуер за НУВи 255, в което има само Спийд камери, отбелязани като такива на екрана и при приближаване да титка или да бибка ако може. В момента ползвам този софтуер, в който има и полицейските засади и патрулки и буквално на всеки два километра ми титка нувито и хич не ми е весело така да шофирам. Имам радар, който ми лови засадите, така че ми се ще от Нувито само камерите да ми показва.
                            Много ще съм благодарен някой ако ме насочи към някаква такава програмка да си сваля.

Коментар

Направих ги в mp3 формат, но немога да ги кача в gpi файла
                              Прикачени файлове

Коментар

Пробвайте това и пишете! Трябва да работи на уреди, поддържащи МП3! И особенно с Мобайл ХТ.. Да видим!!!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X