Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спид камери

VTolev - тези номера # от къде ги вадиш. Ако са от екселския файл на тях отговарят засади ,а не камери .......

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
      #020 - на това кръстовище няма камери
      #024 - ограничението е 60, но след реконструкцията тама няма как да има патрул. Мисля, че вече не е актуална.
      #077 - там няма никаква камера
      #085 - дублира #031, а и не са верни координатите
      #089 - това е радар с дисплей и няма камера, мисля да отпадне

Точките са проверени лично миналата седмица.

Би ли добавил 2 точки:
      483 23.09835 42.32096260 Е79, разклона за Дяково в посока Дупница
      484 23.04288 42.16275290 Е79, разклона за Слатино в посока Благоевград
      каквото си дал в поста съм коригирал. в следващата версия ще е ок. понеже не си дал ограничения и вид на новите 2 - сложих ги като засади на 60км/ч
      Прикачени файлове
      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Пробвах "bg speedcams v52-5_mp3" на нуви 760. Няма глас, а само звукови предупреждения. Някакви предложения коя версия би тръгнала с глас на този уред? Благодаря предварително.

EDIT: Качих "bg speedcams v52_6" и всичко е ОК. Благодаря!
        Последно редактирано от vladoniki; 13-09-09, 19:30.
        Светът на Владо

Коментар

bg speedcams v52_6 lat не видях... Който да говори Или няма ?? Нищо
          А по ми трябва нещо на европа (по-ново че на 1-ва страница има ама е доста старичко)... Камери ограничения, дали на някой ще му се намери някой сайт или направо файл

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Мартин Преглед на мнение
            А по ми трябва нещо на европа (по-ново че на 1-ва страница има ама е доста старичко)... Камери ограничения, дали на някой ще му се намери някой сайт или направо файл
            ЦЪК

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
              Мерси много но нещо не мога да се оправя с него Някакво хелп-че

Коментар

Мерси много но нещо не мога да се оправя с него Някакво хелп-че
                Избираш си държавата (от country, после континента, и т.н.), след това категорията, която те интересува (напр. speed camra, red-light, или пък друго). Аз по този начин действам; възможно е директно избиране на категория (обикновено тя е по-обща - напр. speedcam, и после има доуточняване - fixed, mobile, red-light), и тогава се появява в кои държави има от тази категория. Когато избереш категорията и държавата, натискаш бутончето download, и отново имаш избор - поне на модела навигация. Ако става въпрос за speed-камери, има и още възможност запис като speedcam или като POI. Лично аз speed-камерите предпочитам да ги записвам като такива, а не като POI - не ме интересуват да ги посещавам като забележителност, а искам да ме предупреждава като ги наближа. Накрая всичко от сваления файл (файлове) го качвам с POI-loader (за предпочитане с по-нова версия и на компютъра, и оттам прехвърляне в GPS, а не направо, че иначе пише всичко с име poi.gpi и така се изтрива (ако има такава) по-стара информация).
                Ами това е - май малко сложно го обясних, но всъщност не е - само малко "разцъкване" с мишката - както се казва, "на няколко клика разстояние".

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
                  Избираш си държавата (от country, после континента, и т.н.), след това категорията, която те интересува (напр. speed camra, red-light, или пък друго). Аз по този начин действам; възможно е директно избиране на категория (обикновено тя е по-обща - напр. speedcam, и после има доуточняване - fixed, mobile, red-light), и тогава се появява в кои държави има от тази категория. Когато избереш категорията и държавата, натискаш бутончето download, и отново имаш избор - поне на модела навигация. Ако става въпрос за speed-камери, има и още възможност запис като speedcam или като POI. Лично аз speed-камерите предпочитам да ги записвам като такива, а не като POI - не ме интересуват да ги посещавам като забележителност, а искам да ме предупреждава като ги наближа. Накрая всичко от сваления файл (файлове) го качвам с POI-loader (за предпочитане с по-нова версия и на компютъра, и оттам прехвърляне в GPS, а не направо, че иначе пише всичко с име poi.gpi и така се изтрива (ако има такава) по-стара информация).
                  Ами това е - май малко сложно го обясних, но всъщност не е - само малко "разцъкване" с мишката - както се казва, "на няколко клика разстояние".
                  Много добре го обясни, но аз все пак се надявах да има всички спиид камери за европа на 1 място, не че и така не може да се саберат, но е голяма играчка мисля

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                    каквото си дал в поста съм коригирал. в следващата версия ще е ок. понеже не си дал ограничения и вид на новите 2 - сложих ги като засади на 60км/ч
                    Нали знаеш, че само с ядене не става.

Правилно си постъпил. Дай, моля те, по-прецизно описание на #016. Не мога да се ориентирам за посоката и доколко са верни координатите.
                    Garmin nuvi 765

Коментар

Много добре го обясни, но аз все пак се надявах да има всички спиид камери за европа на 1 място, не че и така не може да се саберат, но е голяма играчка мисля
                      Аз имам един файл, който прилича на това, което търсиш, но колко е пълен, верен и актуален не мога да кажа. Като се прибера довечера ще го пусна.
                      Garmin nuvi 765

Коментар

http://poi.gps-data-team.com/_safety/

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                          нова версия v.52_6 на кирилица.
                          възможно е да съм пропуснал някои корекции, които сте дали. ако е така, ви моля да ме инфо.....
                          Видях, че си отбелязал камерата на Траянови врата и си пропуснал
                          засадата след тунела...
                          Въпросът е:
                          Кое е по-важно, камерата, която наблюдава влизащите в тунела
                          или засадата за излизащите, защото не е необичайно да се влезе с 80 и да се излезе със 100-110 (което прави 30 км/ч)?

Коментар

Имайте предвид, че уредите в тунел не отчитат скоростта коректно, особено акот тунела е по-дълъг. Остава последната отчетена при видимост на сателитите. Та ако сте влезли с подходяща скорост, Гармина може и да не изпищи при реалното й превишение.

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
                              Видях, че си отбелязал камерата на Траянови врата и си пропуснал
                              засадата след тунела...
                              Въпросът е:
                              Кое е по-важно, камерата, която наблюдава влизащите в тунела
                              или засадата за излизащите, защото не е необичайно да се влезе с 80 и да се излезе със 100-110 (което прави 30 км/ч)?
                              Според мен, в случая засадата е по-важна - по-ефективна е (специално там мисля че стоят почти денонощно)
                              Камерата сигурно ли е че е за скорост, а не само наблюдателна ?

Коментар

мисля, че съм отбелязал, че е наблюдателна....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X