Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнение
    Моите са още старата версия и съм променял някой неща както на мен ми харесват.

Когато имам време ще ги коригирам твоите без нищо да барам и ще ти ги пратя.
    Само да се уточним как да започват.

Така става ли :
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: 453- 40км/ч(ЗАСАДА) или (КАМЕРА) София околовръстен път

Или
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: 453-Засада-40км/ч София околовръстен път .
    на мен ми харесва повече 453-Засада-40км/ч София околовръстен път
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Отново едно огромно благодаря,на колегите за прекрасната работа.Да попитам,дали някой има работеща версия на новите точки за Mobile XT ? Благодаря предварително.

Коментар

Пускам съкратен вариант на предложения от Наско мъжки глас за полиция (като прикачен файл).

police.rar

Ако се сметне за уместно от gadev и Наско - за заместване на Герганка! Мисля, че така, както съм го орязъл е по-кратко и по-добре.... Оставих нарочно МОЛЯ, за да прозвучава като предложение, а не като заповед.
        Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Колеги предлагам да остане само числото от знака на ограничението и да стане "Засада 40".
          Все пак така е навлязло в разговорния език - еди къде си има знак 40, а не км. или км. в час.

Коментар

* If a file name contains a valid speed number or if all records in a file have speed encoded in the name, then all records in the file will include speed and proximity alerts. For example, a data file with the file name "Speed_30" generates speed alerts of 30 mph (or kph, depending on the type of units selected in POI Loader) for each POI in the file
            * You can also enter speeds for each POI individually by adding the @ symbol and a number after the name of the POI. For example, a Custom POI named "Ridgeview@25" would create a POI named "Ridgeview" with a 25 mph speed alert.
            С една дума POI Loader е доста "глупав". Преди време и аз бях правил такова предложение, но така си и остана... (Не е важно)
            То координатите излизат така или иначе когато си около мястото, дали в описанието ще пише "Околомръстен път" или "ул.327" е абсолютно без значение, щом има определена скорост. Прибора все ще си казва предупреждението писмено и устно.

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
              За кой глас говориш, колега. Ако става дума за bulgarian__.vpm, то той е само за телефони......
              Колега, да не би вече да има гласови предупреждения и за Гармин ХТ !? Защото до сега имаше само на АйГоу за телефони. На Гармин не съм срещал. Моля сподели информацията.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не е точно гласово предупреждение а модифициран bulgarian__.vpm файл, който замества пиукането на гармина с две фрази - "зона със скрит радар" и "намалете скоростта". Нямам го под ръка иначе ще ти го пратя, но във форума за телефоните ipm-art го има. На Nokia с Garmin XT 5.00.50 работи.

Коментар

А дали работи и на Вин мобайл 6.1 ?

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Пробвай, нямам представа.

Коментар

Благодаря, направих описаното в онзи форум, след час ще го тествам.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                        http://antiradar.braindumpz.com/
                        Може и да се дублира с колегата gadev но може и да помогне...
                        Този сайт започва да се превръща в "Лъжливото оФФчарче"....

Коментар

Нормално. При свободен достъп за модифициране, всеки може да си прави каквото си иска. Особено катаджиите.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                            на мен ми харесва повече 453-Засада-40км/ч София околовръстен път
                            Миналата година с колегата gadev имахме един опит да променим имената, но това се оказа доста трудно и безсмислено.
                            На практика този текст не се чете. По-полезно е точките да са с различн графичен символ - един поглед е достатъчен. Освен това има и звуков съпровод.
                            Ако някой иска да се занимава с редактиране за спорта - няма лошо, ама много бързо ще му писне. Казвам го от личен опит. Този формат се е наложил по чисто практически причини.
                            Garmin nuvi 765

Коментар

За кой глас и за какъв уред става въпрос, колега. Ак оговориш за модифицирания bulgarian__.vpm т отой е за телефонил
                              Става въпрос за Garmin nuvi 1390.Инсталирах му версията за камерите 059 и си работеше нормално,но предупрежденията не са добри и аз видях в един от предишните ти постове ,че си преработвал гласове и команди и реших да ги инсталирам тях и тогава всичко се бъгна.Може би те са били за телефон и затова нищо не стана,ама сега имаш ли идея как да оправя работата?

Коментар

В менюто на Гармина виждаш ли BG глас, след като сложи новия файл?
                                Пробвай с този файл дето ти пращам, да не би да съм го объркал предния път!
                                Ето оттука го взех гласа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X