Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Благодаря Гадев.

Коментар

Две нови стационарни камери.На новия светофар на Джъмбо, като идваш към София точно на самия светофар е кутията.Засега е празна и като гледам е правена в час по трудово. Може да е някакво менте ,ама знае ли човек. Другата е на мотела Ихтиман в посока Пловдив и е истинска.Сложена е точно срещу пасарелката в дясно от пътя близо до шесте трафик камери. Там има камера в кутията.

Коментар

Тези и двете ли НЕ са описани???

Коментар

Тази на мотела при Ихтиман я има отдавна

Коментар

Тези на средната колона на пасарелката 3 към София и 3 към Пловдив не са спиид камери, а трафик.Тази новата е от1- 2 месеца и дебне в посока Пловдив. Не знам дали не снима и тези в обратна посока.

Коментар

дай координатите й

Коментар

моите 2 ст.
                N42.50044 E24.18787 гр.Панагюрище
                N42.04437 E24.30533 гр.Пещера, входа на града
                и една засада, на влизане в София:
                N42.63443 E23.43931 София, засада 50 км/ч

Коментар

• Спийд камери България (в разработка)

Понеже виждам че това вълнува много хора, искам да ви кажа - когато качвате POI (независимо какви - спийд камери, любими места и т.н.) с POI Loader, може да качвате заедно със самите точки и съответната (някаква) картинка, както и някакъв звуков файл, какъвто вие искате. Може да запишете на компютъра вашия глас, на жената или на тъщата. Може да не е глас а някакъв звуков ефект - различен за различните POI и така според звука да се ориентирате какво следва.
                  Това става много лесно. Ето как:

1. Когато качвате POI слагате .WAV и .BMP със същото име като основния файл. Например качвате Speed Cameras.csv и заедно с този файл във същия фолдер трябва да имате Speed Cameras.bmp и Speed Cameras.wav
                  Доколкото знам за WAV файла няма специални изисквания, POI Loader си конвертира във нужния формат за уреда. Аз лично съм качвал WAV на 44.1 и 48 kHz 16 bit без проблем. За картинката нямам представа, тези които съм качвал са 22x22x24 BPP (каквото и да означава това)

2. За да работи горното, във папката на POI Loader трябва да си сложите един файл наречен sox.exe (потърсете в Google) - предполагам че той осъществява конвертирането на аудио файловете.

Още нещо - аз лично ползвам от много време Trapster - имам акаунт там и си свалям редовно най-новите спийд камери, полицейски постове, пътни опасности и разни други. Също като пътувам и забележа нещо, после го отбелязвам на сайта на Trapster за да може да е достъпно за другите потребители.

Коментар

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
                    Тези на средната колона на пасарелката 3 към София и 3 към Пловдив не са спиид камери, а трафик.Тази новата е от1- 2 месеца и дебне в посока Пловдив. Не знам дали не снима и тези в обратна посока.
                    ако кутията е разположена веднага след пешеходния надлез в платното за Пловдив, наистина я има отдавна. Лошото е че и работи, нощем се вижда как пресвятка светкавицата като засече някой ниско прелитащ

Коментар

1. Тези Спийд камери, само на GPS Гармин ли стават?
                      2. На GSM вариянта, операционната система задължително ли трябва да е Симбиан, или може Андроид или Уйндолс мобайл?
                      3. Кое е за предпочитане за GPS на GSM, с Nokia Maps или Google Maps?
                      ВЪРЛ ФЕН :cool: Nuvi 205

Коментар

Първоначално публикуван от emil5rov Преглед на мнение

1. Тези Спийд камери, само на GPS Гармин ли стават?
                        От .csv файловете би трябвало да можеш да си произведеш
                        за всякакви навигации.
                        2. На GSM вариянта, операционната система задължително ли трябва да е Симбиан, или може Андроид или Уйндолс мобайл?
                        Предполагам има общо с горния отговор. Ако ли не - то, предполагам, трябва да има Garmin Mobile XT, но не ми вярвай много защото си ползвам ГоривноСмазочнитеМатериали (GSM) предимно за разговори...
                        3. Кое е за предпочитане за GPS на GSM, с Nokia Maps или Google Maps?
                        На Android Google Maps май се справят по-добре, или поне имат доста истински чип...

Коментар

Точка 122-засада-60км/ч Бургас/Сарафово не е актоална моля да бъде изтрита.Там ограничението отдавна е 90км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от apostolw Преглед на мнение
                            Точка 122-засада-60км/ч Бургас/Сарафово не е актоална моля да бъде изтрита.Там ограничението отдавна е 90км/ч.
                            Мисля че си стои знака 60 км преди отклонението за военната станция. Отдавна не съм виждал там КАТ-засада, но това е друг въпрос
                            Последно редактирано от Pacific; 01-11-10, 16:01.

Коментар

Точка 268, ограничението вече е 50 км/ч, не 60.

Коментар

От известно време има една петъчна засада на Боянската детелина в София. От поне 2 месеца, всеки петък след обяд дебнат вътре в детелината, в самия завой, като се слиза от Околовръстния път /при движение от Люлин към Младост/, за да се излезе на бул. България в посока център. Има ограничение 40 при излизането от Околовръстното и влизането в завоя на детелината. И патрулката дебне точно там. Спират така, че отгоре, от Околовръстното не се виждат. Също и при навлизане в отбивката. А когато вече се виждат, то е късно Да предупредя, срещал съм ги и в други дни, не само в петък, но инцидентно. А винаги в петък следобед са там. Завоят е остър, но доста хора се силят, дори изпреварват и вече един-двама пред очите ми налетяха право в капана!
                                Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X