Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камери по пътя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Камери по пътя ? Да помогнем на Събин

При тия кървища по пътищата аз съм ЗА КАМЕРИТЕ. Вижте за 3 минути колко нарушения стават на 1 кръстовище. Незнам дали се вижда, но светофара свети на червено, а разни тарикати навлизат в лентата на насрещното и преминават на червено!
    Прикачени файлове
    Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
    Discovery 2.5 TD5 2000 EX
    Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Ето Ви още един пример за липсна на уважение и спазване на елементарни правила за движение по пътищата
      Прикачени файлове

Коментар

И както се вижда на първите три снимки - все лебедарите от провинцията прават движението много опасно - гадовете не щът да минат на червено представете си!!! Ама много сме тъпи лебедарите от провинцията - все чакаме залено да ни светне, кой дава книжка на такива като нас въобще.....
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
          И както се вижда на първите три снимки - все лебедарите от провинцията прават движението много опасно - гадовете не щът да минат на червено представете си!!! Ама много сме тъпи лебедарите от провинцията - все чакаме залено да ни светне, кой дава книжка на такива като нас въобще.....
          Колега, не си прав. Имам снимки и на хора с номера от провинцията. Един пич с регистрация от Ямбол (Y) ми скри топките три светофара мина един след друг на червено. А да не говорим за тези с PK и М и те здраво нарушават правилата.

Коментар

Първоначално публикуван от Barbaron Преглед на мнение
            Колега, не си прав. Имам снимки и на хора с номера от провинцията. Един пич с регистрация от Ямбол (Y) ми скри топките три светофара мина един след друг на червено. А да не говорим за тези с PK и М и те здраво нарушават правилата.
            Изобщо е безсмислено да се водят спорове кои са по-големи нарушители - софиянци или хора от провинцията. Първо, защото малоумници има навсякъде и второ, защото често регистрацията заблуждава - например, когато някой софиянец кара кола "на инвалид", която е с регистрация напр. ВР ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Проблема според мен с хората от провинцията е , че тъй като не са свикнали с такова интензивно движение , се нашашкват и за това правят разни маймунджилъци .
              И престанета , кво се разкрякахте някой от провинцията , никой не иска да ви обиди , говорим обективно , и мен ако изведнъж ме пуснат насред Нюйорк , в час пик , и аз няма да карам как требва.
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Изобщо е безсмислено да се водят спорове кои са по-големи нарушители - софиянци или хора от провинцията. Първо, защото малоумници има навсякъде и второ, защото често регистрацията заблуждава - например, когато някой софиянец кара кола "на инвалид", която е с регистрация напр. ВР ...
                Така e. Нявсякъде има хора незачитащи правилата. Лошото е това, че тези които трябва да ги налагат са най големите нарушители

Коментар

На много места има малоумно смешни ограничения, които ги е измислил някой някога, когато лада седмица е била най великата кола на земята. Не виждам нищо лошо да знаем къде са камерите. В крайна сметка те хората и табели слагат да ни предупреждават че има камери!

Коментар

Това ДА !!! Да се знаят каде са , не е лошо.
                    Но темата беше започната с едва ли не
                    "дайте да ги знаеме и да си караме бесно да не ме глобяват"

Коментар

за камерите за превишена скорост съм съгласен, че трябва да има табели и да се знаят - нали смисъла от камерите е да се намали скоростта на опасни места... за камерите по светофарите по-добре да не се знаят, по-точно нарушителите да си мислят, че има камери навсякъде...

няма да се учудя обаче, ако МВР побългари работата и се наслагат камери на най-хубавите участъци от пътищата, където няма никаква опасност и съответно се кара по-бързо /в никой случай по-опасно/...

карал съм се с катаджиите на околовръстното при пътен възел Бояна - може ли да сложат радара точно където няма никаква опасност, а 500м по надолу започва стеснението... а те най-нагло ми отвърнаха, че на "широкото" било населено място /огр. 50кмч/, а нагоре към светофара за Драгалевци било "извънградско" и можело с 80кмч да се кара...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Я се чуй какво говориш)

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                        ...ама я кажи ти дали си роден в София?
                        да колега роден съм в София в Тина Киркова...доволен ли си ???

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Въпросът беше "да знаем ли или да незнаем каде са камерите". Какво лошо има да знаем - ще намалим, ще се стараем да бъдем по-внимателни, няма да бързаме да хванем "полужълточервеното"... Така изпълняваме и желанието на колегите, които никога, нищо не нарушават. А който казва, че прави 100 км. в София точно по правилника - чист популизъм! Каква беше приказката за "прекаления светец"?
                        И... едва ли, сутрин, някой сяда зад волана с единствена цел "да нарушава правилника"
                        Така че... давайте камерите!
                        П.П. В Англия се продават устройства, показващи мястото на камерата, с автоматичен daunload за преместени и нови камери
                        колега хубаво им го говориш дано да има и фаида щото мноо честни се извъдиха некой

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Камерите са сложени единствено за да може да се прибират повече пари и от без това обеднелия нашенец ...
                        А и на камерите дето им трупат паричките някои ще им намери цаката като няма закони за едните а другите го докарват до просешка тояга заради тях Бедният човек е много страшен той няма какво да губи Кофтито е че българите сме офффче пръци и ги търпим
                        Топлата вода по въпроса е открита, именно затова и приканих всички да помогнем със създаването на база данни за камерите..."популистите" противници да вземат малко да попрочетат и после да плямпат

Първоначално публикуван от Floyd Преглед на мнение
                        А и навсякъде по жълтите павета има табели, че сте в зона с 24-часово видеонаблюдение. Не знам кой защо не ги е видял, та иска да го уведомяват с табели. Всеки е свободен да направи избор дали да мине през камерите, или да заобиколи отнякъде и да си кара "спокойно".
                        Покажи ми табела за това че си под видеонаблюдение на Хемус или на Дойран или на Вапцаров ??? може ама един друг път ... а знам поне още 20 такива без табели с предупреждение...нужно ли е да зяпам по стълбовете горе високо за да знам ???

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Камери очевидно си трябват...
                        И естествено (мисля дори че е така по закон) ТРЯБВА да има табели и трябва да се знае че те снимат! Така че аз съм за да ги има камерите в картата на Събин.
                        ...дано те чуят "светците" и да помогнат и те!

ааа колега ши та замоля да не говориш така...ма тия хора нарушения не правят бе...те просто са безупречни

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                        Проблема според мен с хората от провинцията е , че тъй като не са свикнали с такова интензивно движение , се нашашкват и за това правят разни маймунджилъци .
                        И престанета , кво се разкрякахте някой от провинцията , никой не иска да ви обиди , говорим обективно , и мен ако изведнъж ме пуснат насред Нюйорк , в час пик , и аз няма да карам как требва.
                        нема бе...по гръб нема да паднеме и да ни видиш че сме напраили задръстване..не сме ние

Така e. Нявсякъде има хора незачитащи правилата. Лошото е това, че тези които трябва да ги налагат са най големите нарушители
                        Bingo колега само виж как куките изчакват на светофар и хич не минават как си искат...когато Нова ТВ показа кво правят самите те с коланите-побесняха от яд!!!

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                        Това ДА !!! Да се знаят каде са , не е лошо. Но темата беше започната с едва ли не "дайте да ги знаеме и да си караме бесно да не ме глобяват"
                        ДА АМА НЕ ...може да св върнеш и пак бавничко да прочетеш идеята ми !!! тя бе "да има" база данни за камери !!! Абе знам си аз че ще влезеш в час ма що ли се пениш без да си доосъзнал идеята ми
                        Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        за камерите за превишена скорост съм съгласен, че трябва да има табели и да се знаят - нали смисъла от камерите е да се намали скоростта на опасни места... за камерите по светофарите по-добре да не се знаят, по-точно нарушителите да си мислят, че има камери навсякъде...няма да се учудя обаче, ако МВР побългари работата и се наслагат камери на най-хубавите участъци от пътищата, където няма никаква опасност и съответно се кара по-бързо /в никой случай по-опасно/...карал съм се с катаджиите на околовръстното при пътен възел Бояна - може ли да сложат радара точно където няма никаква опасност, а 500м по надолу започва стеснението... а те най-нагло ми отвърнаха, че на "широкото" било населено място /огр. 50кмч/, а нагоре към светофара за Драгалевци било "извънградско" и можело с 80кмч да се кара...
                        Те ни ебават...и ние ще ги ебаваме...
                        Последно редактирано от 4x4; 23-03-07, 17:13.
                        S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                        или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                        пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          за камерите за превишена скорост съм съгласен, че трябва да има табели и да се знаят - нали смисъла от камерите е да се намали скоростта на опасни места... за камерите по светофарите по-добре да не се знаят, по-точно нарушителите да си мислят, че има камери навсякъде...

няма да се учудя обаче, ако МВР побългари работата и се наслагат камери на най-хубавите участъци от пътищата, където няма никаква опасност и съответно се кара по-бързо /в никой случай по-опасно/...

карал съм се с катаджиите на околовръстното при пътен възел Бояна - може ли да сложат радара точно където няма никаква опасност, а 500м по надолу започва стеснението... а те най-нагло ми отвърнаха, че на "широкото" било населено място /огр. 50кмч/, а нагоре към светофара за Драгалевци било "извънградско" и можело с 80кмч да се кара...
                          Според мен една от причината за тежките катастрофи по пътищата са точно катаджиите. Накой от Вас видял ли е пътен полицай да е в полза на движението (с редките случаи в някои Софийски кръстовища и то и там със забележки). Масова практика е взимането на пари, за да не ти съставят акт. Седят на места където са сигурни, че ще гушнат някой лев, а не на такива да обезопасяват и облекчават трафика. Дейността им не е превантивна а „пост фактум“ - само регистрират нещата. Човек се плаши и „крие“ от тях. Вместо да разчита на съдействието им. Аз лично съм се обръщал към постовите на караулката след Требич, за да им съобщя за тежко ПТП останките от което застрашават минаващите коли. Резултата беше - Е знаем!

Коментар

Мисля че сме разумни хора и ще създадем тая база данни Крещящо нужна е...щом крият за камерите и не уведомяват с табели и ние си взимаме превантивните мерки да се борим с/у това !

А че всички сме нарушители....едва ли някой би успорил това

създаването на базата данни ще ни направи поне в някой участъци по пътя по културни водачи...това леко по леко би довело до една промяна някъде в някоя мозъчна гънка...

но да ми се изцепва някои че е безупречен и не му трябва...това е смешно защото ако не за превишена скорост ще му вземат 10лв за изтекъл срок на лепенката на пожарогасителя или непрезаредена аптечка или липса на маска или бог знае за какво

те ни цакат нон стоп...ние пък може да се запазиме поне с нещо

колко от вас имат радар-детектор в колите си ??? ...що ли

Светци...няма и не ми се правете/някой де/ на такива

аз започвам да подавам данни към Събин...вие може също да се включите...правим го за нас

специално за Трапера :
                            Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                            ... такива тарикати дървени като тебе които си мислят че като карат бенц са богопомазани-щото най вече хора с возила от този калибър като твоя не спазват правилата и правят катастрофите или не е вярно и това ?
                            Дървения тарикат, колега, миналия месец на входа на Нова Загора спаси два човешки живота при катастрофа и вестниците писаха за това...просто не си знаел че е възможно да съм аз...за разлика от многото колеги който си минаха волно на пътя и грам не искаха да помогнат..продължиха си без да ги касае че това може и техни роднини да са !!! Бъди жив и здрав с мнението си...Трапере

КЪМ ВСИЧКИ : СВЕТЦИ , БЛЮСТИТЕЛИ НА ЗАКОНА и ПОПУСЛИСТИ
                            Кратък цитат от Конституцията на Република БЪЛГАРИЯ :
                            чл.32 ал.2
                            Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

още нужда от законови разяснения имате ли ??? Затова и при съдебно производство с/у КАТ всички актове за снимки падат...именно защото това е незаконен произвол /за сега/ Кат го знаят...но ако мине мине...остават разиграването с адвокати...с време и с нерви за сметка чия ??? наша естествено !
                            е затова базата данни за камери е нужна та нужна !!!
                            Последно редактирано от 4x4; 23-03-07, 17:50.
                            S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                            или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                            пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Като оставим на страна изцепките на колегата 4х4 за нас хората от провинцията, мисля че е напълно прав за това да се вмъкнат камерите в картата на Събин.Най-макото като разбереш , че има камера пред теб и те снима ще се замислиш дали да нарушиш реда на пътя.Това е моето мнение.Остава Събин да се навие да го направи.
                              ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
                                Кратък цитат от Конституцията на Република БЪЛГАРИЯ :
                                чл.32 ал.2
                                Чл Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
                                Колега, разбирам идеята ти, но по-горе се казва точно това - от предвидените в закона случаи. То ако не правиш нарушение - никой няма да те снима. В момента в който минеш на червено и активираш снимката - ти вече си влезнал в конкретно закононарушение.

Освен да ги съдиш за това, че те снимат докато караш и не правиш никакви нарушение, тоест че си искаш снимковия материал или имаш авторско право на себе си - не знам какъв е кейса.
                                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X