Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камери по пътя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Камери по пътя?

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
    Всичко хубаво но къде в БГ може да се намери този PhotoShield?
    Вече го търсих, но безуспешно. Май ще си го поръчам през Нета.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

• До: Re: Камери по пътя ? Да помогнем на Събин

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
      А вместо толкова труд да се хвърля , неможе ли просто да си караме по правилата !

Аз съм ЗА камери и то не 20 ми 2000 да сложат !
      Абсолютно съм ЗА това мнение. Дори вече спрях да присветкам за предупреждение за ченге по пътя. Да, корумпирани са яко, но няма нарушение - няма допирна точка. Колкото повече спазваме правилата, толкова повече помагаме на децата и възрастните хора и всички, които ще бъдат блъснати и УБИТИ следващите години. Всички знаем, че ЩЕ БЪДАТ УБИТИ, само от нас зависи колко да са те. А не помагаме на Събин.

Коментар

Срещу камерите в софия има по-полезно оръжие,има шпрей,който се пръска регистрациония номер,става като филм отгоре и камерата като снима,това винаги е под ъгъл излиза бял номер,бях си купил 4 такиваот щтатите,но ми ги конфискуваха в Милано/нямаш право да пренасяш повече от 100 милилитра течности/,много ме заболя,но...въпрос навреме е да ми ги пратат с колетна пратка,много са ефикасни.другото нещто за борба с камерите са определени радардетектори наричани погрешно в българия "антирадари".аз ползвам valentine1 струва 440 долара с доставката и смея да твърда,че е най доброто на пазара и си заслужава всеки цент,показва ти къде е полицая и дали има камера и къде е тя,от това по хубаво здраве му кажи ето ви и линка за да видите за какво става въпрос.http://valentine1.com/

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
          и няма да сбъркаш

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            А вместо толкова труд да се хвърля , неможе ли просто да си караме по правилата !

Аз съм ЗА камери и то не 20 ми 2000 да сложат !
            като почнеш да патиш друга песен ще запееш,а и освен това парите за глоби къде утиват,мислиш за подобряване на пътната обстановка ли,там където има ограничение 40 на голям път,ти с колко караш?

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              ако караш с 20кмч над знака вместо с 45, глобата няма да е 80лв /ако въобще те глобят/... рекет е да ти вземат пари на ръка, ако си е официална глоба нищо лошо не виждам... Неотдавна ме глобиха 35Е в Австрия, но не се оплаквам - имаше си знаци 100кмч и "видеоконтрол" - сам съм си виновен!

аз съм за с 2-те ръце да сложат камери през 500м по Цариградско шосе, а м/у Окръжна болница и Орлов мост и през 200м!

Разни деградета и дроги да ми карат със 140кмч в БУС-лентата или на зиг-заг между колите... Това не е ли престъпление???
              а като направят катастрофа, викат маститите си адвокати, правят фалшиви експертизи и "ни лук ял, ни лук мирисал"!

като го снимат с 2-3 камери, че кара "на слалом", нека вика адвокати
              после!
              много по добре е да има пари на ръка,но това ще го осазнаете когато ще е опасно да ги дадеш,няма ли корупция по ниските етажи свободата изчезва и ставаме полицейска държава,каквато е и америка.мощни и бързи коли,но неможеш да им се изкефиш.знам го от личен опит

Коментар

чувствай се свободен да се утрепеш, но гледай да е в някоя нива, да не отнесеш и невинни душици с теб..........

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                  много по добре е да има пари на ръка,но това ще го осазнаете когато ще е опасно да ги дадеш,няма ли корупция по ниските етажи свободата изчезва и ставаме полицейска държава,каквато е и америка.мощни и бързи коли,но неможеш да им се изкефиш.знам го от личен опит
                  От такива "освободени" специалисти до не знам къде ми е дошло.
                  ХОди на Божурище...или там нЕма на кого да се покажеш...
                  Както и да е - едва ли аз ще успея да ти променя вижданията, тъй че - жив и здрав бъди и дано не "изкефиш" и някой нещастник, който случайно се е оказал на пътя ти, докато си кара децата към училище...

Коментар

Да се включа и аз в "топла-топлата" тема . Някой сдобил ли се е вече със спрея и при какви условия? Аз намерих няколко места за поръчване в нет-а като това например: https://www65.safesecureweb.com/phan...cts.asp?cat=10
                    Забелязвам, че цената зависи от броя на поръчаните флакони.
                    Ако някой иска можем да се комбинираме и да направим поръчка. За един-два контейнера примерно . Е и за няколко бройки става.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                      Да се включа и аз в "топла-топлата" тема . Някой сдобил ли се е вече със спрея и при какви условия? Аз намерих няколко места за поръчване в нет-а като това например: https://www65.safesecureweb.com/phan...cts.asp?cat=10
                      Забелязвам, че цената зависи от броя на поръчаните флакони.
                      Ако някой иска можем да се комбинираме и да направим поръчка. За един-два контейнера примерно . Е и за няколко бройки става.
                      Шпрея е у мен и вече няколко пъти правя безуспешни тестове. Безуспешни, защото желания ефект го няма никакъв. Пръскам, снимам с фототапарат и номера се вижда като слънце. Заключих, че може би се нуждая от по-силна светкавица и го дадох на приятел фотограф. Той пък замина за провинцията. Имам втори флакон и ако някой иска да експериментира - да казва.
                      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Аз все се каня да си направя една рамка на номера с инфрачервени диоди за проба , обаче така си остава с желанието само. Някой да ме е изпреварил в това начинание?

Коментар

Шпрея е у мен и вече няколко пъти правя безуспешни тестове. Безуспешни, защото желания ефект го няма никакъв. Пръскам, снимам с фототапарат и номера се вижда като слънце. Заключих, че може би се нуждая от по-силна светкавица и го дадох на приятел фотограф. Той пък замина за провинцията. Имам втори флакон и ако някой иска да експериментира - да казва.
                          E, след тази реклама направо ми уби желанието за експерименти. Да не би производителите да имат предвид нанасянето на 20-30 пласта върху номера докато му се скрят цифрите .
                          Последно редактирано от Pacific; 17-10-08, 14:24.
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                            Аз все се каня да си направя една рамка на номера с инфрачервени диоди за проба , обаче така си остава с желанието само. Някой да ме е изпреварил в това начинание?
                            А какъв е очаваният ефект от тази рамка ?
                            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                            LZ1YBB

Коментар

Насочи си дистанцонното на телевизора към камерата или цифровия фотоапарат и ще разбереш. Би трябвало да стане бяло петно.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                                Насочи си дистанцонното на телевизора към камерата или цифровия фотоапарат и ще разбереш. Би трябвало да стане бяло петно.
                                Ако действа така би следвало да има достатъчен обхват за да "въздейства" на пътните камери.
                                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                                LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X