Re: Камери по пътя ? Да помогнем на Събин
Колега застани на светофара до х-л Хемус посока бул.Арсеналски преди светофара има още един стълб с хоризонтална част над пътя...а на нея една правоъгълна кутийка с 4 кръгли дупки гледащи към х-л Хемус
Застани с/у Метро преди Горубляне и въж на стълба горе кво има...не мисли че е линк на мобилен оператор

точно на бул. Вапцаров са 2 бр и в двете посоки на стълбовете горе /единия с/у пощата,а другия с/у София ленд/ ще ги познаеш 

лесно, пред 122у-ще на бул Черни връх, На телевизионнната кула старата на кръстовището пак виж горе "мобилния" 

радар на КАТ на бул. Дойран където върти тролея..пак виж горе стълбчето 

на Руски паметник в кръговото посока Пирогов както и на самия светофар на Пирогов 

пак горе на стълбчетата
ако се съмняваш в думите ми..иди и си пусни радар детектора в обхвата им...ще останеш доволен! ...ще ти ги отчете в "X" обхвата ясно и точно.
поне още 20 знам в София едни такива кръглички а над тях собствения им линк приличащ на тия на мобилните оператори

Първоначално публикуван от redair
Преглед на мнение
Застани с/у Метро преди Горубляне и въж на стълба горе кво има...не мисли че е линк на мобилен оператор
ако се съмняваш в думите ми..иди и си пусни радар детектора в обхвата им...ще останеш доволен! ...ще ти ги отчете в "X" обхвата ясно и точно.
поне още 20 знам в София едни такива кръглички а над тях собствения им линк приличащ на тия на мобилните оператори
И иска ток.

снимай обувките си /имаш право на това
и да настояваш да бъде приет като такъв
Коментар