Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви протектори карате ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какви протектори карате ?

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
    Като си сложа ризницата и те си вървят към нея. Но към въпроса ти, дали има полза от тях....естествено, че има...ако удариш лакътя на камък при падане? Същото е като коляното...а още повече ако се търкаляш...лактите обират много.
    Е те лакътника и наколенките няма да поемат целия удър а просто ще предпазят от ужулване , иначе пак си има опастност от щчупване ....
    Насе ако греша ме поправи

Коментар

Е добре де то си е логично, опастност от счупвания и т.н винаги си има! Но ако си с екип това е по-малко вероятно!!! За ужулвания въобще не говорим...

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
        Е те лакътника и наколенките няма да поемат целия удър а просто ще предпазят от ужулване , иначе пак си има опастност от щчупване ....
        Насе ако греша ме поправи
        Ooo в голяма грешка си. Налакътника няма да те предпази само от ожулване.Знаеш ли какво ще стане ако се удариш на някой камък?! Лакътя ще го направиш на нищо... И пак казвам,всяко нещо е измислено с цел,а не просто,за да ти вземат парите...

Коментар

Аз съм падал много и налакътниците са ме спасявали, но не с атв, и се чудех понеже и по филмите повечерто карат само с твърди брони. Имам приятели които за си чупили лакът и с налакътник /не с атв/, зависи от силата на удъра.

Коментар

Може ли да кажете някои магазини в София за екипи, освен Еди.И ако знаете и адреси .
            KTM 300 2T '96 :twisted:
            KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

sport mania

Коментар

Къде се намира това?
                KTM 300 2T '96 :twisted:
                KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

поръчал съм си жилетка на RXR вместо пластмасови протектори е със надуваеми камери а и доколкото разбрах абсорбира много по добре ударите от пластмасите а и си мисля че ще е много по удобна
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз само наколенки не нося,и имам жилетка,и броня,когато е топло карам с бронята,днеска за първи път карах с яка,и с бронята,и с жилетката я пробвах и за двете става и не се осеща,че я има.Яката е специална,а не като онея мекичките, малките.

Коментар

До сега винаги съм карал без екипировка , единствено с каска с очила и ръкавици, но след 4 поредни тежки падания пролетта сега карам с пълна екипировка Каска с очила, ризница, ботуши, наколенки, ръкавици . Това е когато излизам на по големи разходки иначе само каска с очила, ръкавици и ботуши...
                      SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Ето и яката
                        http://www.leatt-brace.com/index.php?page_id=14&id=3

Коментар

колко струва, не те ли ограничава много, от къде мога да си взема, разгледах сайта и бих икал да си взема
                          Последно редактирано от kvv; 06-10-08, 13:42.

Коментар

Някъде към 800лв,аз я поръчах от Макея Моторс в Търново.
                            Има и по-скъпа която е с 60грама по-лека.
                            Почти не те ограничава,ти като караш,не я осещаш,че те ограничава.

Коментар

има ги налични при Жоро в Княжево мисля че бяха едните на 800лв. другите на 1000лв. хубави са, с реглажи ама............. а бе няма да падаме
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

ще мина да ги видя като сабера пари, но и цената си е дебела, а за това какво ще кажете http://www.moto-ltd.com/equipment_su...&products_used=
                                Последно редактирано от kvv; 07-10-08, 11:18.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X