Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви протектори карате ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какви протектори карате ?

Винаги е по-добре да паднеш с протектори, отколкото без (това от личен опит го знам)!

Всеки си има мнение по въпроса.

Сперед мен, задължително е поне с каска (+ очила) и ботуши да се тръгва.

Иначе, аз лично, се старая да карам с пълен комплект протектори:

1. Каска
    2. Очила
    3. Ботуши
    4. Ризница
    5. Налакътници
    6. Наколенки
    7. Ръкавици
    –––––––––––––
    8. Протектор за врат (но само за АТВ крос-а, не за офроуд разходки, защото не е много удобен)

Яке, джърси и брич не ги броя, но са хубаво нещо, като се изкаляш и измокриш по горите

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от bulhomes Преглед на мнение
        oт тези протектори по-сигурни няма. коя ли марка са

Коментар

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
          oт тези протектори по-сигурни няма. коя ли марка са
          DHL или Speedy...

Коментар

на мен повече ми приличат на DHL, защото за оранжеви. да му мислят от KTM с техния Power Wear, че явно вече си имат конкуренция

Коментар

от доста време се каня да си взема, дълго се колебах кой модел да е и в крайна сметка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lea_09_nec_bra_adv.jpg
Прегледи:1
Размер:34.8 КБ
ID:5146107

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lea_09_nec_bra_adv-2.jpg
Размер:17.8 КБ
ID:5146108 надявам се да не ми е нужен , но мисля че всеки трябва да има

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                от доста време се каня да си взема, дълго се колебах кой модел да е и в крайна сметка [ATTACH]141009[/ATTACH]

[ATTACH]141010[/ATTACH] надявам се да не ми е нужен , но мисля че всеки трябва да има
                Я кажи в крайна сметка кое наклони везната на Leat Brace пред другите марки яки.
                Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Цената на този модел е поносима, геометрията е същата като на по-скъпите, разликата е единствено във възможността за регулиране на предната и задната част във височина/другите настройки а напасване към тялото са същите/, при този модел яката е настроена в средно положение, плата при по-скъпия модел ми иглежда по-нехигиеничен.
                  Другите модели меките яки са евтини, но не пазят от сериозни наранявания, ограничават повече от тази. При нещастния случай на състеанието в средата на годината човека си е счупил врата а е бил с такава/това четох, ако бъркам поправете ме/. За леат брейса има доста информация, много тестове в лабораторни условия, срещат се твърдения за счупени ключици, това е най- често срещаната травма и е реултат от 3 основни вида падане, един от тях е удар от каската, тази яка предпазва от този тип но не и от другите/яката няма никакъв контакт с ключицата/. За другите хубави модели няма достатъчно информация, общо вето трябва да си я купиш от нета на сляпо.

Коментар

Хубаво изброявате екипировка но пропускате най-важната ! ПРЕДПАЗЛИВОСТ !!!!! ако щете и с по 3 каски да сте на главата ако изхвърчите с 70-80 от някъде едвали екипировката ще ви направи безсмъртен , ще станете ще се изтупате и айде пак карате , да ама така е само на филмите .... вярно предпазва но до една граница ... от там нататък всичко е в ръцете на късмета ...
                    Прикачени файлове
                    Няма кал - Няма кеф !!!
                    Suzuki Samurai LJ410 1984
                    Suzuki LTZ400 2008
                    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

• До: С какви протектори карате ?

Който го е страх от мечки да не ходи в гората А да попитам каква цена ти излезна яката?Щото и аз се замислям за такава.В момента имам дунапренена....веднъж паднах без нея и резултата беше ,че на другия ден неможеш да си движа врата на ляво и дясно....

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                        Хубаво изброявате екипировка но пропускате най-важната ! ПРЕДПАЗЛИВОСТ !!!!! ако щете и с по 3 каски да сте на главата ако изхвърчите с 70-80 от някъде едвали екипировката ще ви направи безсмъртен , ще станете ще се изтупате и айде пак карате , да ама така е само на филмите .... вярно предпазва но до една граница ... от там нататък всичко е в ръцете на късмета ...
                        има тема за нуждата от предпазливост, тази тема е за протектори и екипировка, мнението ти тук е спам
                        Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                        Който го е страх от мечки да не ходи в гората А да попитам каква цена ти излезна яката?Щото и аз се замислям за такава.В момента имам дунапренена....веднъж паднах без нея и резултата беше ,че на другия ден неможеш да си движа врата на ляво и дясно....
                        Аз я взех изгодно от един приятел, той кара дх с нея веднъж и каза че не му е удобна/поради липсата на настройка за височината на задната част, както вече казах тя е настроена в средно положение и му пречила като се изнася назад, на мен ми е добре и когато си извивам врата назад не ми ограничава изобщо, при мен ограничението е напред./ В магазина в княжево цената последно беше 440 лв. по скъпите са съответно 880лв. и 1200/за тази не съм 100% сигурен/. Ако си я поръчаш от нета тази от 880лв илизаше малко по-евтино а тази от 440 същите пари. Сега нали въведаха някакво облагане за внесени от чужбина стоки, сигурно ще излиза еднакво. Мисля че са скъпи, особено за нещо толкова важно, би трябвало да са по-достъпни. И аз съм падал леко, най вече със сноуборда и сноускота, после 3-4 дни врата ме боли и ми е разтегнат.

Коментар

ето ги моите протектори в пълен състав Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10952.jpg
Размер:50.1 КБ
ID:5146362

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10953.jpg
Размер:58.0 КБ
ID:5146363 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10954.jpg
Размер:67.1 КБ
ID:5146364

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                            Може и по 3 каски да имате както каза bi0nic но ако нямате акъл за какво са ви !!! Затова няма смисал да слагате каска на празна глава .

Коментар

Първоначално публикуван от gotaka Преглед на мнение
                              Може и по 3 каски да имате както каза bi0nic но ако нямате акъл за какво са ви !!! Затова няма смисал да слагате каска на празна глава .
                              както казах и на bi0nic не е нужно темата да се пълни с ненужен спам, ти като си толкова разумен карай без каска

Коментар

а кой е казал че имам празна глава не всички са като теб (базикам се не го приемай наистина )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X