Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви протектори карате ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какви протектори карате ?

Аз имам и ризница и такъв надгръдник и двете са ми удобни,пласмосовия птотектор го ползвам когато е по-топло.

Коментар

аз съм с такав броня на 661 и съм горе доло водолен , недостатък на този тип брони е гърба, там защитата не е на ниво, къса е и има малко за намаляване на удара освен пластмасата, за това аз съм удължил моята с части от нагръбник на дайнезе, защитта на гърдите и слънчевия сплит иначе е ненадмината , и се чувствш сигурен че дори и да забиеш гърди в кормилото след лош скок, ще си ок, най- добър вариант е комбинацията между твърда предна част и нагръбник от типа на ризниците, това за налакътниците е само предимство/ можеш да си избереш най-удобния модел и рамер за теб и да правиш различни комбинации/ а рамената ти ограничават въртенето на главата/с каска/ което си има и ''+'' и ''-'' /''+'' е че ти предпазва врата при падане, подобно на яка но в посока на страни, не напред назад, за което е якта; ''-'' е че за да погледнеш назад трябва да се завъртиш от кръста/, а и все пак си е пластмаса, по малко се вмерива, даже не се в сравнение с ризниците , но и е малко ръмбава тук таме и последно но не и на последно място чувстваш се като робокоп

Коментар

Двата протектора имат различно приложение:
        1. нагръдника е за крос, понеже не ограничава толкова движенията, предпазва от удар в кормилото при скок и хвърчащите камъни.
        2. ризницата се използва от някои при ендуро и при почти всички, които скачат от рампи, понеже възможността от падане е по-голяма, а самата ризница има много протектори по себе си.
        M.Minassian

Коментар

Аз имам протектор на evs и съм много доволен не ограничава движения.
          Последно редактирано от humvy; 30-01-09, 17:44.

Коментар

Първоначално публикуван от humvy Преглед на мнение
            ...и предпазва от падания.
            Колега, къде го взе тоя протектор дето предпазва ОТ падания
            Милиардер ще станеш
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Мозъка е най-важния протектор...но и без другите неможе.
              Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                Мозъка е най-важния протектор...но и без другите неможе.
                Доста точно казано...трябва да се мисли...няма гаранция за нищо!

Коментар

А за този модел броня http://www.alpinestars.com/Bionic_2_Protection_Jacket/pd/np/170/p/650658.html какви са мненията заслужава ли си да си е зема при положение че ще карам работно атв
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 17-02-09, 10:18.

Коментар

Заслужава не го подценявай за това че ще караш работно атв.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение

EVS - 70$ - USA
                      Ако поръчвате пиши ме и мене за една такава за лятото
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

това като го гледам е протектор който се слага под твърдия кросош протектор и каране само по него е като с дебела фанелка

какво става не ти ли е удобно съсъ спасителната жилетка
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от Ghost_rider Преглед на мнение
                          А за този модел броня http://www.alpinestars.com/Bionic_2_Protection_Jacket/pd/np/170/p/650658.html какви са мненията заслужава ли си да си е зема при положение че ще карам работно атв
                          Заслужава си. Гръбния протектор е достатъчно добър, а имаш и защита на лактите, раменете и гърдите. Все пак няма да ходиш на рицарски турнири. "Спасителната жилетка" е далеч по неудобна, а и допълнително трябва да слагаш налакетници. Не съм и убеден, че има предимства в гръбната защита на черупката.
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                            Ама Насе , ние не караме като вас ( по точно теб) не се обиждай , но имам атв-то от 4-5 месеца и още не съм го обръщал...Ти хондата я зе и на 2-рото каране я обърна 2-3 пъти ...Тъка че като ходя на пистата зимам каска но при обикновено оффроудче нямам нужда
                            Ами то аз карам от 2 години (малко са) и още не съм падал (да чукам на дърво)
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Здравейте,

тъй като се преместих от пистовите мотори на атв (не че съм ги оставил пвц-тата де), но както и при тях така и в гората, НЕ излизам без цялата екипировка. Каска, броня със всичките протектори, къси гащи за под панталона с протектори, панталон който пак е с протектори, наколенки, ботуши, ръкавици и... Наистина няма такова нещо като разходчица и леко карене, бедата ни дебне само леко да мигнеме.

Честно казано, много се нервирам като видя "колеги" да карат дори без каска, за мен това са хора без акъл, и без ясна мисъл в какво са се забъркали. Случвало ми се е да спирам хора с мотори и да ги питам как така карат без каска...

Залагам изцяло на скъпа екипировка, не пестя от това, защото знам че ще ми се върне, ако падна
                              Каската с която карам мотора Shoei, не веднъж се е доказвала

П.С. първи пост

Коментар

добре дошъл, дано не ти трябват протектори. А относно коментара ти за каската, не знам дали знаеш но каската се сменя след всяко падане/по- правило/аз под доказала многократно това разбирам, така че оглеждай се за нова

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X