Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви протектори карате ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какви протектори карате ?

Отначяло щяхме да вземаме такава,но като разпитахме кросистите по състезанията,казаха че невършат никаква работа.

Коментар

карам от пролетта и си купих каска очила костюм ръкавици ботуши и наколенки и без каска не тръгвам.миналата седмица моята жена искаше да покара в снега и разбира се се метна с атв то сега я наболяват задните части и ако не беше с каска щеше да е със спукана глава и сътресение на главата.остава ми да си взема ризница но това ще стане на пролет
      Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

за сега карам с Каска(задължително),очила,ръкавици и ботуши.
        остават ми само ризница и наколенки и за сега поне се ограничавам от по-сериозни преходи и карания само в околноста и то умерено
        Прикачени файлове
        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

аз карам със:
          протектор
          панталон
          блуза

Обувки
          Ръкавици

и каска разбирасе обаче неможах да и намеря снимка
          Калин Величков

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
            Отначяло щяхме да вземаме такава,но като разпитахме кросистите по състезанията,казаха че невършат никаква работа.
            Колега, на кросистите е позволено да ръсят глупости, ама ти пък да ги цитираш ?!?

Какво значи "не вършат никаква работа", каква работа очакват кросистите да им свърши, да им тръгне мотора по-бързо, или да поумнеят от яката ли ?!?

Яката има строго определена функция, и тя е

- Да не се усеща в нормални условия на каране
            - В рамките на възможното да предотврати СЧУПВАНЕ НА ВРАТА при тежко падане, поемайки удара и ограничавайки движението на главата прекалено далеч и под прекалено неестествени ъгли. Следваш ли ми мисълта.

На кросистите които са ти давали такива "мъдри" съвети пожелай да продължават да си дават парите за ауспуси и за тюнинг, но най-вече им пожелай да не падат със сила достатъчна да им потрябва такова нещо. Защото после въобще няма да могат нищо да ти кажат. И вече нищо няма да им трябва.

Официален вносител съм на Leatt, и ежеседмично получавам сводките от производителя, включително и БЛАГОДАРСТВЕНИТЕ ПИСМА които оцелели хора от цял свят им пишат. Включително и от лекари които са се занимавали с потърпевши от тежки падания и които са виждали в какво състояние е яката след падането, и са си направили съответните изводи в какво състояние е щял да бъде врата на пациента без тях.

А за тия малките яки, тип "геврек" - полза не знам дали има, но със сигурност са по-добре от нищо.
            Последно редактирано от Goblin; 29-01-09, 18:38.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз си поръчах такава яка Leatt.Утре пристига.Ще покарам с нея.И ще споделя впечатленията си.
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Колега, на кросистите е позволено да ръсят глупости, ама ти пък да ги цитираш ?!?

Какво значи "не вършат никаква работа", каква работа очакват кросистите да им свърши, да им тръгне мотора по-бързо, или да поумнеят от яката ли ?!?

Яката има строго определена функция, и тя е

- Да не се усеща в нормални условия на каране
                - В рамките на възможното да предотврати СЧУПВАНЕ НА ВРАТА при тежко падане, поемайки удара и ограничавайки движението на главата прекалено далеч и под прекалено неестествени ъгли. Следваш ли ми мисълта.

На кросистите които са ти давали такива "мъдри" съвети пожелай да продължават да си дават парите за ауспуси и за тюнинг, но най-вече им пожелай да не падат със сила достатъчна да им потрябва такова нещо. Защото после въобще няма да могат нищо да ти кажат. И вече нищо няма да им трябва.

Официален вносител съм на Leatt, и ежеседмично получавам сводките от производителя, включително и БЛАГОДАРСТВЕНИТЕ ПИСМА които оцелели хора от цял свят им пишат. Включително и от лекари които са се занимавали с потърпевши от тежки падания и които са виждали в какво състояние е яката след падането, и са си направили съответните изводи в какво състояние е щял да бъде врата на пациента без тях.

А за тия малките яки, тип "геврек" - полза не знам дали има, но със сигурност са по-добре от нищо.
                Аз говоря точно за тази яка "геврек"
                Иначе съм много доволен от яката Leatt и вече нигога не бих тръгнал да карам без нея.

Коментар

Е, тогава виноват, и извинявай
                  Аз помислих че коментират Leatt-а, и се зачудих.

А геврека между другото пак е по-добре от нищо.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Може би аз съм нагледен пример.От всичко можеш да спестиш/банички,бози.../Но факт,на 10 януари направих салто с мотора/буквално/.Питайте,кое не ме боли.Облечен с яке,панталон/домашен/,каска без брада,обикновенни зимни боти.След удара/май съм поумнял/или помлял беше точната дума.Към настояща дата,в гардероба нямам само протектор за зъби/обмислям покупката му/.Няма такова нещо,като лека разходка,няма изобщо място за коментар.Без пълен екип даже,не го паля вече.Мрачно,та чак черно ми става,като се замисля...
                    Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Харесва ми некои като ядосва Goblin! Почва да излива информация с кофите.
                      И аз имам Leatt, не съм карал нито веднъж с нея а само с "геврека"! Проблема ми е че май с тази ризница не са съвместими!!! Нещо не пасва много добре и държи яката по нависоко. Сега съм се замислил да си взема друг протектор за тялото, но все още не съм решил какъв за да пасне със всичко вкл. и яката! (някакви препоръки). Замислих се в последно време за тези корсиските които са като две черупки, струват ми се много удобни. При тях обаче са отделно налакътници! Прекалено тежко и тромаво се чуствам с ACERBIS а, трябва нещо по леко но дали ще те защити ?!

Коментар

За сега съм се прял на тези:
                        Fox - 140$ - USA

EVS - 70$ - USA

Коментар

Десо,и аз съм се спрял на този фокс,ако ще го поръчваш от някъде свиркай.
                          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                            Десо,и аз съм се спрял на този фокс,ако ще го поръчваш от някъде свиркай.
                            Ами има възможност да се поръча и цената ще доиде + 30% със всичко (горе-долу). Ако се направи по голяма поръчка се делят разходите !
                            Чудя се обаче дали е добра и надежна? И не на последно място удобна !

Коментар

Ами аз гледах в сайта им едно промо видео.Стори ми се доста надеждна,а и отзад е от 3 части и е доста по-подвижна от другите.Ще потърся клипа и ще го пусна тук.Може и днес да говорим в Троян.
                              sigpic

Коментар

Два въпроса за тези"костенурки".Кава защита е това за рамената,с тея метлявите каишки и не се ли ограничават движенията прекалено-с ризницата/все пак е твъда,няма еластанти някакви/.
                                Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X