Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТV за селскостопанска дейност?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АТV за селскостопанска дейност?!

ето какво намерих и аз:
    http://www.gamefeedersonline.com/ewd...065768cdd719c9
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll..._promot_widget

Коментар

Това мразя в компютрите, не можеш да закачиш към съобщението бутилка, като за седлото и да праснеш коня по задника да я отнесе към адресата...

Ама може и да се измисли в бъдеще някаква форма на "дигитална почерпка", примерно да бръкнеш с пръст в юесби порта и леко и приятно да те друсне ток... или нещо подобно?!

Момци, много съм ви задължен, стана ми ясно за какво става въпрос, дано да стане ясно и на тези дето се опитват да ми продават АТVта!!

Коментар

Вие правите ли разлика между селскостопанство и градинарство?

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
          Вие правите ли разлика между селскостопанство и градинарство?
          Ако си чел внимателно става въпрос за овощна градина.
          Не вярвам да прави Вълчо дълбока оран между олошките
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Овощарството селскостопанство ли е или градинарство?

Аз никъде не съм казал, че не може, ами изглежда най-малкото странно. То и овощната градина можеш да я прекопаеш със супена лъжица, но това ли е удачният начин?

Коментар

Все ми се струва, че ще оре на върба в сряда, Вълка с ATV ?!
              Аз видях там само едно кирливо плугче за средно-дълбока оран и то най-вероятно с голям зор ще тръгне в силно песъчлива почва.
              Волк, бе я пий още едно уиски и иди да ореш някъде дъбока оран на по-меко и влажно !

Коментар

Май нещо си ме разбрал грешно Гоблин. Брут Форса го ползвам за удоволствие и съм очарован от мощността му, 100000% съм сигурен, че ще се справя отлично и в работни условия, но за оран не става, както и всички други АТВ-та от този тип. Или дори и да направи нещо като оран, повярвайте няма да е за дълго. Аз съм орал и затова го твърдя.
                В неделя си отварях вариатора за да видя какво е положението, защото направих 1450 мили. Трябва да ви кажа че не е мръднал ремъка. Имам познати с Полариси които се оплакват, че като ги поозорят малко и въртят по продължително гуми им се пали ремъка на ватиатора. Което го намирам за странно. А представяте ли си да забие плуг дори и с един лемеж на 20 см. в почвата /което не е дълбока оран/.
                От всички линкове които сте цитирали само един прилича на оран: http://www.buytack.com/products-ranch/ke/543.htm . Всичко друго е прикачен инвентар за лека обработка на почвата СЛЕД оран /дисковане, разровкане, набраздяване и т.н./, което на бавна предавка със сигурност няма да натовари АТВ-то над допустимото.

Гоблин, имам една идея. Ако сложите двойни гуми на Брут Форс-а доста ще намалите боксуването в пясъка /ако ви е проблем разбира се/. Е ще се натоварват повече лагерите на носачите, но пък хубавото е, че ги има в наличност при Жоро в София /няма да се чакат от щатите/

Коментар

[quote=Volk;219743]И сега е ред на "цървула с гайдата.."

Хубави неща видях, но отново не виждам плуг на АТV!
                  А днес от близнаците чух, че хората ги ползвали и за такива нужди!

Оре ли АТV -то или не?!

Да де ама ти казах че дълбока оран на крива нива нема начин да стане. По скоро да чешеш землята за кеф Никога не съм орал... ниви де ама съм карал джипка на разорано и се съмнявам АТВто да извади такива яки буци и то в права линия И аз смятам като Фюрера че е малко странно за такъв тип копане Ще се получи нещо като със слабите резачки за дърва дето дигат само шум за няколко дни и после ремонт.Нито да я правиш нито да я хвърлиш на боклука

Коментар

Аз си казах от самото начало, "не разбирам от оран". Поста ми беше с идея "Ето за какво става атв-то, вижте дали има някаква полезна информация в това". За буксуването - оправя се и с големи гуми с по-дълбок грайфер, и въобще - не ни е наболял проблем. И така си работи идеално - мацката от снимката като се метне на предния багажник (точно му е товароподемността като за нея) и работата заспива
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Предо около час писах точно по тази тема в агро форум в този точно форум. Потърсете и прочетете. Уж сте сериозни хора, пък говорите/пишете/ глупости. АТВ-то е за удоволствие. За оран си требе трактор. Както се казва в един стар виц: Козата си иска пръч. Земята си иска трактор. Точка по въпроса. То може ида му се сложи отзад /На АТВ-то де/плуг, ама и в двигателя може да се сложи H2SO4/сярна киселина/. Що не слагате?
                      Айде със здраве.
                      Последно редактирано от Кольо; 03-10-07, 02:18.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мислч че АТВто ще стане за оран и за селскостопанство,ама за оранжерий,лично имам оранжерий и знам че ще стане,защото имаме три реколти в годината,от там съответно три оранета и три фрезованета.Така че ако е за оранжерий става според мен.Виждал съм колко усилие трябва на мотокултиватра за тези обработки.
                        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Предо около час писах точно по тази тема в агро форум в този точно форум. Потърсете и прочетете. Уж сте сериозни хора, пък говорите/пишете/ глупости. АТВ-то е за удоволствие. За оран си требе трактор. Както се казва в един стар виц: Козата си иска пръч. Земята си иска трактор. Точка по въпроса. То може ида му се сложи отзад /На АТВ-то де/плуг, ама и в двигателя може да се сложи H2SO4/сярна киселина/. Що не слагате?
                          Айде със здраве.
                          Видяхте ли бе серсеми, какво казва човекът

И така си работи идеално - мацката от снимката като се метне на предния багажник (точно му е товароподемността като за нея) и работата заспива
                          Гоблин, я поне направи услуга на вълка. Кандърдисай мадамата да му седне отпред, та да може човекът да оре дълбока оран !
                          Тогава не се съмнявам, че ще стане !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Гоблин, я поне направи услуга на вълка. Кандърдисай мадамата да му седне отпред, та да може човекът да оре дълбока оран !
                            Тогава не се съмнявам, че ще стане !
                            Ако му седне отпред, дълбоката оран ще е в нейната нива...
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе Ники от къде намерихте тиа граифери бре? Маи не сте ми показали всичко което имате а...?

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение

ГРАЙФЕРИТЕ КАЗАХ
                                .
                                Глей са, грайферите си ги гледай, щом са ти интересни, ние ще гледаме други неща.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X