Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТV за селскостопанска дейност?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АТV за селскостопанска дейност?!

Това е защото ви бият хормоните в главата!

Дори орането го сързвате със секс!!

Щях да ви заплаша с пращане на полето с мотика, ама тогава на чист въздух окончателно ще се надървите като кофражист надзърнал от обекта над фланелката на гимназистка!!

Боби 27, благодаря ти, мисля че ме ориентира в ситуацията, тъй като планирам и оранжерии...

Иначе грайферите си ги бива...

Коментар

За нищо,даже ако те интересува нещо мога да помагам с инфо относно оранжерийте...
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
        За нищо,даже ако те интересува нещо мога да помагам с инфо относно оранжерийте...
        Благодаря ти!
        Мисля да направя оранжерии с двоен стъклопакет и геотермална термопомпа...
        Какво ти е мнението?

/производството ще е миниатюрно и екологично/

Коментар

Volk, не мога да издържа, ще взема отношение отново по твоя проблем:
          Виждам лек дефект в дясната гума - горе и това взе да ме дразни.
          Май напоследък нещо не излизам много на чист въздух ?!
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

ЧОВЕКА КАЗА ОРАНЕ А ВИЕ НА КАКВО ГО ОБЪРНАХТЕ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО БЕШЕ КАЗАЛ НЕщО ДРУГО
            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Да ама не знаете защо гледаме на дамите основно задниците?!
              Защото когато сме били маймуняци на 4 крака, единственото което се е виждало от женската е било това, което гледаме и сега...
              И от получената визуална информация, можеш да извлечечеш данни, като години, брой раждания и т.н....

Орането нещо остана да чака!

Примерно, никой не допуска това на снимката да е мъж?!
              От тия дето си махат окосмяването...

При талибаните, това е свръхразвито, могат да познаят под чаршафите и фереджетата какво има, че чак и дали е раждало...

Може и да имат някакви грешки, но все още се развъждат, което значи че успяват!
              Последно редактирано от Volk; 04-10-07, 23:51.

Коментар

Има още една основателна причина да НЕ оре.
                Теглото. Няма необходимата тежина. Колкото и да са подходящи и хубави грайферите , колкото и да е яко , за да върши работа , требе и тежина .Земя не се оре току-така лесно.

Един познат има едно верижно Булгарче, май двигателя беше от ТК-80 Продова го. Около 2000 лв. То по ще ти върши работа.
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Вие не разбрахте ли, че човекът си е наумил да оре с машина с пространствена алумииева рама и туй то? Това, че производителят се е напънал да я олекоти, него изобщо не го притеснява. Нито това, че с този бензинов двигател ще даде страшен разход, нито вариаторната кутия, нито нищо.

По-опрадвдано е да се оре със Сузуки Самурай, егати...

Коментар

Волк,незнам какво е геотермална помпа,моите са полиетиленови,за стаклопакета добре,ама запознат ли си с цените?Предполагам че си запознат де,но всичко зависи какво иска6 да отглеждаш кои месец да излезе и така....дълга и широка....
                    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

[quote=Volk;221115]

Дори орането го сързвате със секс!!

тъй като планирам и оранжерии...

quote]Ако някой не го свързва не трябва да се занимава изобщо със земеделие. А за оранжериите-майка ми е оранжериен агроном(беше, вече е пенсионер), тъй, че мога да съм полезен. Ако ти потрябва съвет свиркай.
                      Последно редактирано от Кольо; 07-10-07, 21:08. Причина: Нали съм индианец...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                        Иначе грайферите си ги бива...
                        Бива ги я.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                          И сега е ред на "цървула с гайдата.."

Хубави неща видях, но отново не виждам плуг на АТV!
                          А днес от близнаците чух, че хората ги ползвали и за такива нужди!

Оре ли АТV -то или не?!

Който пръв покаже снимка и марка на АТV, което оре и фирма доставчик на плуга , да даде и адрес за получаване на 5 броя Тюламор Дю, с някой от куриерите...
                          Темата направи завой към други хубави работи, но относно плуг за АТВ виж тук:
                          http://www.powersportrider.com/cgi-bin/zcatjpg
                          избери каталог '08 АТВ страница 671
                          Плугчето е едно, което означава според мен, че наистина може, но не е за предпочитане да се оре с АТВ.
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Здаравейте,
                            Аз имам Suzuki 700 4x4 ,карам го от 1 година както тука в София така и на морето кадето имам вила.Моето мнение е че работните атевета не стават за оран,въпреки бавните скорости и блокажите.Идялни са за теглене на инвентар много са проходими и са НЕПРЕТЕЦИОЗНИ като поддръжка.За оран трябва да са доста по -големи гумите и друго предавателното число,да не говорим за ремъка...Но е супер за преходи и разходки за чистене на сняг/имам гребло към лебедката/ и заравняване на пясък.
                            С една дума за всичко друго но не и за оран..
                            Прикачени файлове
                            [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                            blood group 0+

Коментар

http://jemigroup.com/arcticcat/products/page/6
                              [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                              blood group 0+

Коментар

От: До: АТV за селскостопанска дейност?!

Здравей те виждам че е стара темата, но от известно време размишлявам в/у темата за АТВ, което да ми служи както за разходки така и да си подържам 1дка/селско стопанска градина/ и 1дка райграс, затова след като четох целия форум се разрових и попаднах на това : http://www.youtube.com/watch?v=fVcHf...eature=related
                                Както част от вас написаха АТВ наистина оре но със затруднение до колкото се вижда.....
                                Мисълта ми е след като е минала повече от година относно темата дали има някаква по-голяма яснота или всичко си е както сте го описали?
                                Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                                Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X