Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиция и масови безредици - технически средства

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Полиция и масови безредици - технически средства

Бе че има някакво количество и защитни средства и няколко машини с водни оръдия (подарък от Белгия)- има. Проблема е, че за момента има заповед да не се ескалира напрежение. А факта е, че има хора и в бойна готовност.... По голяма част от полицаите на протестите са от районните- а там такава екипировка или няма или е от преди 1989 г. за сведение - няма нито един УГЛ който да е в срок на годност. Без майтап БА има повече немъртоносни средства и екипировка от полицията. А за мургавите братя - тия дето съм ги показал на снимката са доказали, че се справят. Сега нали там шефката наш човек , може да ни ги заеме за месец два .... или да направим обмяна на опит.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
      Тези биват ли?
      Бива, само не ми е ясно за какво са им калашниците, ама карай.
      За екипировката от последната снимка иде реч. Това мисля, че е атекватно. И не става дума дали на мен ми харесва така или не. Аз не съм арбитър или компетентен да го определям. Просто си има стандарти и методи на действие. Ама ние сигурно пак сме по-хитри от останалия свят...
      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

По-мирни са ни размириците.Огледай кой е на протеста и прецени дали тия ще скочат.Като скочат други тогава ще видим за колко време пристигат нинджите и с какво,за момента няма и нужда и дано така си остане.

Иначе те разбирам и аз.Тук да се сьберем повече от 50 човека на демонстрация и хеликоптер ще вдигнат,а 'сичкото нинджа ше е на пьтеката.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
          А за мургавите братя - тия дето съм ги показал на снимката са доказали, че се справят. Сега нали там шефката наш човек , може да ни ги заеме за месец два .... или да направим обмяна на опит.

Кьде това,Сао Пауло?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Кьде това,Сао Пауло?
            Рио .... мисля, че и в Сао Пауло има.

Коментар

Ако може да се вярва на художественото кино ( "Tropa de elite" ), бразилците са сериозни нинджи и подготовката им е едва ли не армейска.
              Виж за нашите за борба с безредиците също не бива да бъдат подценявани, достатъчно е човек да отиде на някой по-възлов мач и ще му се промени мнението.

Коментар

Имам спомени,че и белези имам.
                То си е загатнато и в заглавието на темата - МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ,а то безредици няма,мирно организиран протест.

Парламента как го пазят,и там ли са с палци на коланите?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение

Тези от другите снимки не ги знам какви са, но съм имал ... хм, допирни точки с костенурките-нинджа от горната снимка, и то бях от допираната, а не от допиращата страна. Един съвет от мен - ако се затичат срещу вас, правете бърз кръгом и се старайте да тичате по-бързо от тях
                  Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от bigduke Преглед на мнение
                    Ако може да се вярва на художественото кино ( "Tropa de elite" ), бразилците са сериозни нинджи и подготовката им е едва ли не армейска.
                    Виж за нашите за борба с безредиците също не бива да бъдат подценявани, достатъчно е човек да отиде на някой по-възлов мач и ще му се промени мнението.
                    Не кажи речи, а армейска. Преди години Морската Пехота на САЩ беше ходила да се учи от тях на "бойни действия в гето". Баталион Операцион Еспециал са част от Военна полиция и са си военни ... Там полисия милитар е нещо подобно на жандармери насионал във Франция.

Коментар

Баджанака е един от тия стоящите и пазещи протестите. От него и от още един човек във форума чух за "костенурките нинджа". Имаме си хора със специално оборудване. Просто са на по задна линия да не дразнят протестиращите. Пък и за какво да са на първа линия, като само балони се хвърлят...
                      И понеже са само балони, все така така ще е...
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                        Един съвет от мен - ако се затичат срещу вас, правете бърз кръгом и се старайте да тичате по-бързо от тях
                        Маке ше се стараем,те на мен ше ми кажат.

Кученца имат ли?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Интересното е, че например през ден първи на протеста пред президентството бяха изкарали едни момчета със солидна екипировка и надпис на нея "стзбд" или нещо такова, докато пред парламента бяха полицаи от охранителна полиция. Няколко дни по-късно, заради цирковете онзи криещ се под маси по някои кръстовища имаше и жандармерия добре екипирана и охранителна полиция.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Маке ше се стараем,те на мен ше ми кажат.

Кученца имат ли?
                            Имат някви ама май са само бомбаджийски.

Коментар

Първоначално публикуван от bigduke Преглед на мнение
                              Интересното е, че например през ден първи на протеста пред президентството бяха изкарали едни момчета със солидна екипировка и надпис на нея "стзбд" или нещо такова, докато пред парламента бяха полицаи от охранителна полиция. Няколко дни по-късно, заради цирковете онзи криещ се под маси по някои кръстовища имаше и жандармерия добре екипирана и охранителна полиция.
                              Специализирано тактическо звено за бързи действия. Родното SWAT на жандармата или както сега и викат Специализирани Полицейски Сили.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                                Имат някви ама май са само бомбаджийски.
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:800px-Swedish_police_dogs.jpg
Прегледи:1
Размер:164.5 КБ
ID:5501122

В Школата на Симеоново в горичката посока рекичката / тихо истина е / имаха един мальк полигон за обучение на кученца и поне беше в Школата трябва да имат и кученца дето не са бомбаджийски.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cat_police_dogs.jpg
Прегледи:1
Размер:34.6 КБ
ID:5501123.

Котенца обаче нямаха,тия имат мачки за тест,третата за тая седмица,виж номер 4 от дясно как му текьт лигите.
                                Последно редактирано от BENZBOSS; 12-07-13, 19:00.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X