Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на гуми за Land Rover Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Гуми за Land Rover Defender

Първоначално публикуван от Niki_elpe Преглед на мнение
    Сега само ме е яд като чета темата аз март ще ходя до америка и юли ще се върна (толкова много ми се идва с вас,че чак ме боли)
    Чети внимателно, ставаше дума за март месец, 2011г...

Коментар

• От: Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Конкретно. Ако сложиш 33ки на оригиналните джанти или на 7J модулари, ще опират в носачите при пълен ляв или десен. Трябват фланци. За 35ци питай Слави( Купона). Той караше с 35ци, ама бяха някакви нестандартни. Сиреч тесни. Може би Lani от Малта ще се произнесе, ама не знам що не се включва.
      За 33 на Дифендър му трябват само фланци 30 мм, за да не опира в щангите. За 35гуми трябва +2" лифт, фланци 30 мм и леко подкастряне на веждите.
      sigpic

Коментар

Тесните гуми са като тесните ..... жени - правилните!
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

С щатните(прибрани) джанти и 32" гуми доволно си опират в щангите.
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Казана е с 235/85/16 Hankook MT и с метални джанти от 90ка

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0186.jpg
Прегледи:1
Размер:154.4 КБ
ID:5325397

и не опира никъде.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 06-12-11, 16:45.

Коментар

Или 33 с Мак 5 пак не опира никаде..Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0249.jpg
Прегледи:3
Размер:149.2 КБ
ID:5325615
              Георги 00356/ 77777016 Малта
              Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Кефиш ме щи звънна!
                Хахахаа абе ти гледаи как пак аз щи званна края на май! Майтап ви се струва..
                Георги 00356/ 77777016 Малта
                Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

И аз да попитам нещо става въпрос за Дифендър 110 2,5 гумите са 7,5 R16 С мога ли да сложа бусови 195/75/16 С
                  само за уточнение, че джипа ща се кара на шосе.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-06-12, 21:24.

Коментар

Може. Малко ще е смешен.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

А дали ще издържат този размер, добре ли е като се има предвид сегашните или трябва друг да е за бусовите.

Съобщение от модератор:
                      Моля, напишете си в профила от къде сте.
                      ...ЦЪК
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-06-12, 21:25.

Коментар

Първоначално публикуван от val85 Преглед на мнение
                        А дали ще издържат този размер, добре ли е като се има предвид сегашните или трябва друг да е за бусовите[COLOR=#ff0000].
                        Дали ще издържат,кое,гумите?Ако питаш дали С-ките ще издържат джипа ДА със сигурност,бусът тежи доста повече натоварен от джипа.Доколко обаче ще има вид е друг въпрос.
                        Мисля,че ще мяза на нещо недовършено и недъгаво.

Коментар

• Гуми за Ланд Ровър Дефендър

Здравейте,колеги!Нов съм във форума и искам да попитам хора с опит-какви зимни гуми са най-подходящи за Ланд ровър Дефендър-2.5 TDI,113 к.с,къса база,модел 1991 г.Наскоро си купих този джип специално,за да ходя на лов с него.Джипът го купих с нови гуми Малатеста Кайман,които обаче са подходящи само за кал.На утъпкан сняг са като шейна-много носят и не правят никакво сцепление.Искам да попитам какви зимни гуми са най-подходящи за този джип.Искам да съм стабилен на мокър асфалт,на утъпкан сняг и на недълбок сняг в гората-за лек офроуд.За тежък ще си ползвам Каймана.Ориентирал съм се към гуми А/Т ,които са 50 % асфалт и 50% офроуд,но ако имате впечатления от някоя марка,ще съм благодарен за съветите.Благодаря предварително.

Коментар

• От: Гуми за Ланд Ровър Дефендър

Здравей колега погледни в тази тема,но за утъпкан сняг само зимни гуми - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7117
                            Трагичното не е смъртта, а животът, който
                            хората живеят или не изживяват до смъртта си.
                            Чарлз Буковски

Коментар

• От: Гуми за Ланд Ровър Дефендър

Привет,
                              Някой кара ли с Modular wheels? Аз в момента съм с такива и при 90 км/ч се усеща вибрация която не е силна но дразни. Това което забелязвам е, че в центъра диаметъра на отвора на джантата е по голям от главината.
                              Говорих с Paddock и според тях тези джанти се центроват от гайките който са конусовидни. Някой има ли опит с такива джанти за Дифендер?

Коментар

Аз. Не е от джантите. Гайките ги центроват. Пробвай да ги затегнеш равномерно , но преди това провери челото на главината за някой боклук.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X