Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

    Здравейте приятели, склада на Пауър Уинч България ООД временно се премести от кв. Военна Рампа (София) в кв. Гара Искър, ул. Поручик Неделчо Бончев №5. Складова база БАЛА КОНСУЛТ. Телефоите за връзка се запазват - 0899727443 - Денислав Димитров.

    Поздрави!
    PowerWinchBulgaria
    TOYOTA 4RUNNER
    0899727443

    Коментар


    • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

      Здравей,
      Интересува ме една лебедка PW12000EXTREME HD , и може ли да бъде MASTER PULLвъже. Моля дай ми цена и има ли налични?
      Поздрави

      Коментар


      • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

        Благодаря на Дени!За лебедката , за коректното и професионално отношение

        Коментар


        • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

          Здравейте, няколко пъти през последните месеци ми се обадиха клиенти с въпроса "пластмасови ли са зъбните колела в редуктора" на лебедки PowerWinch. Искам да уверя всички че няма модел на PowerWinch който да е с пластмасов редуктор. На всеки желаещ мога да предложа следното - имаме на склад 100-150 лебедки средно, заповядайте в склада ни, носете си примерно 3000 лв., отваряме 20 лебедките една след друга по Ваш избор, на всяка лебедка с "пластмасов редуктор" ще Ви давам по 3000 лв., но ако след проверка на всички лебедки не откриете такъв ми оставяте Вашите 3000 лв. Приемаме групови посещения с по-крупни суми, заявления може да изпратите на www.lebedka.bg

          Ще дадем възможност на желаещите да ни посетят, в началото на месец Юли ще публикувам снимки на редуктори на няколко модела.

          Всички лебедки PowerWinch са с 2 години гаранция, нашите лебедки са с високо качество и конкурентни цени.

          Поздрави!
          PowerWinchBulgaria
          TOYOTA 4RUNNER
          0899727443

          Коментар


          • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

            Всъщност има ли лебедки с пластмасови редуктори?

            Коментар


            • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

              Аз лично не съм срещал такива.

              Поздрави!
              PowerWinchBulgaria
              TOYOTA 4RUNNER
              0899727443

              Коментар


              • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                И аз, но няма да се учудя да направят. В името на ниската цена.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

                Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

                Коментар


                • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                  Абе колкото и да гонят ниска цена, кЕтайците са наясно какво правят, а и напоследък започнаха да си подобряват(май) качеството.
                  Та надали ще създадат такава глупост. То народа,ч е е тъп-тъп е, ама чак толкова неграмотност...

                  Ма кво ли се чудя, онзи ден един колега ме пита дали ангренажния ремък на пежото му бил долу-при коляновия вал, или горе, при разпределителния...
                  Отначало го гледах така:, но после ми дойде музата и му казах, че на това пежо двигателя не е с ангренажен ремък, а с торсион. Онзи кимна разбиращо, и след едно "аха..." тръгна към цеха.

                  Друг колега се кълнеще, че беемвето му нямало пружини отзад, и колкото да се опитвах да му обяснявам, че няма как кола да е без пружини, той беше непреклонен-вчера бил си сменил САМ зимните гуми и внимателно разгледал навсякъде-нямало пружина.
                  Тогава ми дойде пак музата, и го подбъзикнах "да не би да са му снели пружините, както свалят катализаторите", и онзи се върза. Започна да се ядосва, че са го прецакали и са му продали кола без пружини. А друг колега(в час с колите) налива допълнително масло-"Те на беемветата пружините вървят скъпо, та като нищо може в автокъщата да са ги свалили"...

                  И последно-този с пружините продаде онова беемве, и си купи друго-Е90. Ама единия амортисьор изпуснал, и ме врънка да ги сменим. И си купил най-евтините които намерил. Разликата с поне малко читавите е 50 лева за комплект, ама "що да ги давам 50 лева излишни"...
                  А за колата даде над 10 000.

                  Та малоумници много, не се учудвайте, ако някой утре започне да ви убеждава, че майка му била девствена...
                  Има ли желание-има и начин!

                  Коментар


                  • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                    Те китайците много добре знаят какво и как да правят.Просто при тях има 10 стандарта за качество,а нашите търговци масово внасят от 8 нагоре.
                    0884 987 137
                    В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

                    Коментар


                    • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                      Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
                      Те китайците много добре знаят какво и как да правят.Просто при тях има 10 стандарта за качество,а нашите търговци масово внасят от 8 нагоре.
                      Колегата донякъде има право, но има различни стоки и различни търговци. Един от критериите да има добър баланс цена/качество е количеството на поръчките към производителите в Китай. Пауър Уинч Полша (Централата) произвежда в Китай от 16 години и оперира в 11 европейски държави между които Франция и Германия. Планираните годишни количества лебедки (договорени с производителя) надвишават многократно възможностите на който и да било самостоятелен търговец в която и да било страна, затова имаме възможността да предложим продукт с много добро съотношение цена / качество.

                      Поздрави!
                      PowerWinchBulgaria
                      TOYOTA 4RUNNER
                      0899727443

                      Коментар


                      • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                        Другояче казано, в Китай има всичко ама българинът малко от малко се видя в някакви пари и почна да иска нещо срещу тях. Затова и китайските стоки които идват у нас напоследък приличат на нещо, а не като преди 15г когато си бяха 100% боклук.

                        Коментар


                        • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                          Здрасти Дени!В Пловдив имаш ли магазин за твойте лебедки?Трябва ми за витарката 12000либри с планката за монтаж.Пиши ми цена!Трябва ли задължително силова броня за да се монтира лебедка?В Пловдив случайно човек за монтаж???Благодаря предварително!
                          Горан-0887201406

                          Коментар


                          • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                            Аз съм разглобил до сега две китайски лебедки с пластмасови колелета. За да няма две страници глупости ще Ви поразкажа няколко неща.
                            I. През годините са ми минали няколко планетарни редуктора с пластмасови колела. Повечето от тях са били на електрически винтоверти. Ако се пресметнат пропорциите и натоварванията може да се окаже, че са по-натоварени от лебедките, ама да не навлизаме в тая тема.
                            II. Лебедките с пластмасови колелета не са особено чупливи. Доказателство за това е , че някои са чували, но никой не ги е виждал. Няма причина да се виждат, защото в тоя форум има не повече от 10 души, които бихме си разглобили профилактично лебедките. Повечето хора се хвалят колко са им здрави и не се чупят.
                            III. Сигурен съм 100%, че това не са го измислили китайците. Когато човек разглоби достатъчно маркови лебедки разбира, че всички китайски производители копират частично или напълно маркови производители. Примерно - китаец със мотор като на стар Warn с проблемен четкодържател. Редуктор като на стар MileMarker, но основите за колелетата не са щамповани, а пресовани от ламарина. Спирачките като цяло на китайците са два вида - фрайлайф от MileMarker или феродова от Warn. Убеден съм, че нямам достатъчно опит за да срещна марковата лебедка на 30 години с ABS колеленца вътре.
                            IV. Тези две лебедки, които съм виждал с пластмасови колелета не бяха дефектирали. Първата - Собственика й беше наврял въжето между мотора и барабана. След като нарязах въжето я разглобих за да видя дали има поражения по спирачката. Нямаше да ги видя ако не бях решил да разглобя редуктора. Колелетата са общо три и са планетарните на първата степен на редуктора. Въртят се с една камара обороти и с почти никакъв въртящ момент. Във всички лебедки те са най-тънички. Не виждам причина да не са пластмасови. Втората беше донесена от Германия чисто нова и собственика й искаше да му я сложа на пътна помощ. Бил чул, че имало лебедки с пластмасови колелета и искал да се убеди, че тази е с железни. ОПА ИЗНЕНАДА! Беше много разочарован. Въпреки това монтираната лебедка работи и до днес на пътната му помощ.
                            Пластмасите много отдавна са като совите в TwinPeaks.
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

                            Коментар


                            • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                              Първоначално публикуван от dokgoran Преглед на мнение
                              Здрасти Дени!В Пловдив имаш ли магазин за твойте лебедки?Трябва ми за витарката 12000либри с планката за монтаж.Пиши ми цена!Трябва ли задължително силова броня за да се монтира лебедка?В Пловдив случайно човек за монтаж???Благодаря предварително!
                              Горан-0887201406
                              Здравей, ще ти се обадя по телефона.

                              Поздрави!
                              PowerWinchBulgaria
                              TOYOTA 4RUNNER
                              0899727443

                              Коментар


                              • От: Лебедки PowerWinch, лебедки SuperWinch, синтетика PowerLine, светлини PowerLights

                                Здравейте, с удоволствие Ви предствям една нова гама продукти на Пауър Уинч България ЕООД - PowerLocks - въздушен блокаж за диференциал с компресор. Блокажа и компресора са произведени в Китай от производител препоръчан от партньорите ни с които Пауър Уинч Полша работи вече 16 години. Преди 2 месеца пристигна пилотната бройка, монтирана е на трофи машината на Пламен Петков от Пирдоп (0893017700), може да се обръщате към него с въпроси. Скоро ще публикуваме видео на машината в действие с блокажа. В момента налични блокажи има за TOYOTA (70,73,90,120) - предни и за NISSAN Y61, Y60, Navara, Terano. Предлагаме блокажи за много широка гама марки и модели, за запитвания - 0899727443 - Денислав Димитров
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19490008_10203294368797295_1927943111_o.jpg
Прегледи:1
Размер:61.7 КБ
ID:5760243Натиснете снимката за да я уголемите

Име:blokaj-za-diferencial-3.jpg
Прегледи:1
Размер:96.2 КБ
ID:5760244Натиснете снимката за да я уголемите

Име:blokaj-za-diferencial-5.jpg
Прегледи:1
Размер:65.5 КБ
ID:5760245Натиснете снимката за да я уголемите

Име:blokaj-za-diferencial-6.jpg
Прегледи:1
Размер:77.1 КБ
ID:5760246Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kompresor-1.jpg
Прегледи:1
Размер:108.2 КБ
ID:5760247

                                Поздрави!
                                PowerWinchBulgaria
                                TOYOTA 4RUNNER
                                0899727443

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X