Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздялата ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Раздялата ...

Сички разделени, да земат да се съберат... Маааааа, купон.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      Сички разделени, да земат да се съберат... Маааааа, купон.
      Във всяка история има и хубаво, и лошо...и виц

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Не знам колко от пишещите в темата са преживяли раздяла с любим човек, и колко са емоционални, и как са го приели, и колко са обичали другия, но от позицията на изживял подобно нещо, и обичащ другата страна мога да ви кажа, че има дълбок смисъл в самото искане за споделяне с други хора(макар и непознати) на мъката. В такива моменти човек може да се промени напълно като личност, или да се втвърди на старата си позиция. Можем да си пишем каквото си искаме, и колкото си искаме, но на Цвети със сигурност и е много тежко. Иначе не би пуснала темата...
        Помислете...

За пореден път-Цвети, бъди силна!
        Ами сме, Коле - до трето дело и сегашната участничка, която познаваш, минаваше права под масата.
        Да си чул нещо по въпроса тук?
        Разбира се, че всеки решава как да си сподели проблемите-аз не споделям обществената форма и изказах мнението си, без да го налагам.
        Всеки има право на такова.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          та след това да го каня на плюенето по нея..."
          Не съм видял някой да плюе по някого в темата.
          Просто Цвети е може би по-емоционална и по-открита от теб, и иска да сподели моментното си състояние. А ти бидейки по-затворен емоционално(нишо лошо, всеки си има своя характер) не възприемаш нейното виждане. А тя може би се нуждае от малко подкрепа в труден момент. Нейсе, мисля, че я получи, и ще оцелее
          Наздрав Пламене.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ами сме, Коле - до трето дело и сегашната участничка, която познаваш, минаваше права под масата.
            Да си чул нещо по въпроса тук?
            Разбира се, че всеки решава как да си сподели проблемите-аз не споделям обществената форма и изказах мнението си, без да го налагам.
            Всеки има право на такова.
            Когато писах предният си пост тиози който цитирам го нямаше.
            Както писах-това дали ще си изживееш раздялата само вътре в теб, или ще поискаш някаква подкрепа си зависи от характера и личността.
            Когато аз изживявях моята драма бях регистриран тук, но не съм съобщавал също за проблемите си. Поне не така явно, и то само веднъж.
            Просто характер, и собствено виждане за това какво искам и какво не другите да научават за мен. Не, че е някаква тайна, но не намерих смисъл да споделям публично. Явно и с теб е било така. И с GPS. Виж, Жоро сподели, и също получи някакви съвети и съжаления. Просто различни характери, и различна нужда от споделяне...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Не съм видял някой да плюе по някого в темата.
              Просто Цвети е може би по-емоционална и по-открита от теб, и иска да сподели моментното си състояние. А ти бидейки по-затворен емоционално(нишо лошо, всеки си има своя характер) не възприемаш нейното виждане. А тя може би се нуждае от малко подкрепа в труден момент. Нейсе, мисля, че я получи, и ще оцелее
              Наздрав Пламене.
              Не си ме разбрал, нейсе.
              В никакъв случай съм нямал предвид да засегна когото и да било, без значение в коя част на форума.
              А кой как вижда нещата-както ги вижда, така.

Коментар

Обичал си, бил си обичан-случват се събития, които прекратяват процеса, удовлетворяващ и двамата.
                Сега да ревем и да търсим съчувствие, без упоменаване на криви и прави, подпомогнали факта, създал темата?
                За мен най-малкото е форма на уважение, с когото си бил щастлив, сега да не го разнасяш и да търсиш удовлетворение за негова сметка-етика.
                Или му кажи името, та да се знае кривия кой е, и с какво е наранил душата ти, его и прочее.
                Иначе темата я броя за сълзливо словоизлияние, което трябва да буди съчувствие, но освен това, какво друго трябва да се случи?
                Апропо - всички на и около годините на Цвета, ако почнем с теми и разделитени тегоби, минали ни през главата...?
                Темата е все пак "Раздялата"..и идеята е да си даде всеки който има желание мнението.Не виждам защо се критикува.А относно това дали да напише предистория-това вече ще заприлича на латино-сериал,а и едва ли ще има някакво значение.Не виждам нищо лошо да си попишем и по тази тема.
                Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

И сам воинът е воин !
                  Какви са тия глезотии , нужда от приятели, половинка и прочие..

Коментар

Цвети.....в момента и аз съм на тази вълна...и аз чета тук и се опитвам да ми олекне поне малко.Горе главата-това ще кажа аз,а времето е най-добрия лечител.Казваш си:"толкова ни е било отредено" и така.Съвети се дават много лесно наистина,болка има,тъга също.А знаеш ли.....стават и чудеса..Аз лично ти ги пожелавам от сърце!!!!

Коментар

Не си ме разбрал, нейсе.
                      В никакъв случай съм нямал предвид да засегна когото и да било, без значение в коя част на форума.
                      А кой как вижда нещата-както ги вижда, така.
                      Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                      Темата е все пак "Раздялата"..и идеята е да си даде всеки който има желание мнението.Не виждам защо се критикува.А относно това дали да напише предистория-това вече ще заприлича на латино-сериал,а и едва ли ще има някакво значение.Не виждам нищо лошо да си попишем и по тази тема.
                      Мнения, различни от общия тон да ги трием ли?
                      Ако сте ми разбрала поста като критика, а не становище по въпроса, не виждам повод да бъда цитиран.

...пак гледни точки, монетата е с две страни и е най-елементарен пример за различие.При хората са повечко.

п.п.оставям ви да попишете по темата и да споделите мнението си, понеже до момента само критикувате чуждото, което е казано, но неналожено никому.
                      А всеки има право на мнение, няма право да го налага, под никакъв предлог.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                        И сам воинът е воин !
                        Какви са тия глезотии , нужда от приятели, половинка и прочие..

Стига с тия "воини" бе! То армия нямаме, ти за воини говориш! Какви воини търсиш в тема за любов и раздяла? Ама ха! Малко ли теми има за Сталинград, Гуадалканал или Ел Аламейн, я отивай там и остави хората да си излеят душата.

Коментар

Ела да си говориме , трябва срещи разнообразие нова дейност, така минава най бързо.
                          Има и по лоши неща, разгледай го това като шанс да изпиташ още нещо друго различно.
                          Т5
                          Crossrunner

Коментар

...Цвети,а човека,с който си се разделила заслужава ли да страдаш за него/....може би си го написала погоре,но нямах време да го прочета задълбочено,извинявай за което/.Един нов човек в живота ти ще измести болката,а то винаги такива наоколо.Просто по близък приятел от останалите,не казвам друго...Плюс това във всяка болка има подарък,и при теб ще е така,бъди сигурна,просто е въпрос на време.Успех ти желая и горе главата.
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Благодаря за добрите думи. Малко се отклонихме от идеята...
                              Интересно е да се сподели различен опит...

Как преживявате раздялата?
                              С какво лекувате болката ?
                              Всеки има различно решение...споделете го.
                              Ще е полезно за всички ни...
                              Може би някой е открил универсалното лекарство за тази болка ?

Коментар

Мнения, различни от общия тон да ги трием ли?
                                Ако сте ми разбрала поста като критика, а не становище по въпроса, не виждам повод да бъда цитиран.

...пак гледни точки, монетата е с две страни и е най-елементарен пример за различие.При хората са повечко.

п.п.оставям ви да попишете по темата и да споделите мнението си, понеже до момента само критикувате чуждото, което е казано, но неналожено никому.
                                А всеки има право на мнение, няма право да го налага, под никакъв предлог.
                                maxxx,maxxx....,няма критика,няма нищо.Има мнения....ама така е с писане де,недоразумения стават всякакви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X