Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Вие колеги нямате педагогически похват !
    Бобчо , слушай сега защо трябва да пишеш правилно !
    Представи си , че има три мадами и трябва да си избереш една за всеки ден /за гадже демек.
    Трите са еднакво готини да кажем,

-Едната се държи истерично, сменя си настроенията през половин час и ходи с токчета. Маца се като индиански вожд.

-Втората е уж по спокойна , ама с макиажи и много кокетничене те кара да се чудиш какво не и е наред.

-Третата си мие лицето с вода сутрин , вместо с мазила. Държи се естествено и никога не изпада в истерия.

Ти Бобчо коя би избрал ? Същото е с правописа ти тук и съответно това как те възприемат другите. Правилното писане е като третата мацка..

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Трудничко ще ти бъде. Всички, с които в момента разговаряш в тази тема, можем да пишем по-бързо, отколкото ти четеш. Всеки от нас.
      Чукча писатель, Чукча не читатель!

'айде да пишете по-бавно, че не мога да Ви стигна мислите.

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
      Вие колеги нямате педагогически похват !
      Бобчо , слушай сега защо трябва да пишеш правилно !
      Представи си , че има три мадами и трябва да си избереш една за всеки ден /за гадже демек.
      Трите са еднакво готини да кажем,

-Едната се държи истерично, сменя си настроенията през половин час и ходи с токчета. Маца се като индиански вожд.

-Втората е уж по спокойна , ама с макиажи и много кокетничене те кара да се чудиш какво не и е наред.

-Третата си мие лицето с вода сутрин , вместо с мазила. Държи се естествено и никога не изпада в истерия.

Ти Бобчо коя би избрал ? Същото е с правописа ти тук и съответно това как те възприемат другите. Правилното писане е като третата мацка..
      Амиии... Би избрал тая с най-голеемите ц*ц*

А Иванчо от другия виц: "Тате, тия с големите ц*ц* кой ги е*е?!?"
      "Отличниците, Иванчо, Отличниците..."
      Последно редактирано от s_s1; 03-06-10, 10:02. Причина: отличниците
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не му се карайте на момчето.Ще се разсърди и ще спре да пише в темата.Честно казано такава тема скоро не се е появявала. И днес се смях със сълзи докато четох снощната сесия. Оправих си настроението за целия ден. Забележете, че Бобчо е твърде толерантен и добродушен и при по-смегчен тон ще ни радва още време. С нетърпение чакам да се върне от училище и да влезе в "чат-а".
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
          Не му се карайте на момчето.Ще се разсърди и ще спре да пише в темата.Честно казано такава тема скоро не се е появявала. И днес се смях със сълзи докато четох снощната сесия. Оправих си настроението за целия ден. Забележете, че Бобчо е твърде толерантен и добродушен и при по-смегчен тон ще ни радва още време. С нетърпение чакам да се върне от училище и да влезе в "чат-а".
          Работа ме обзе, затова се забавих..Аз хубаво ще ве радвам, ама накрая ще ми залепи релето и като почна на ред, тогава аз ще се смея.
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
            А ти да не би да очакваш захарно петле, по повода, че си един от най-големите неграмотници?
            Стига си се пънал и дръвчил, ами си седни малко над учебниците- не хапят, така че спокойно!
            Обидно е на 14- 15 години да не можеш да напишеш една дума правилно /сигурен ли си, че си си написал името правилно?/!
            И си намали малко ентусиазма да спориш с всичко живо във форума! Не изглеждаш като голям мъж, а като разлигавена девственица!
            И не, не бяха нападки. Хората, пишещи в темата се опитаха со кротце и со благо да ти обяснят,че пишеш, меко казано, идиотски..... но при теб без "со малко кьотек" нЕма се оправят нещата....

П.С. И кажи на даскалицата ти, че грам не си заслужава заплатата, може да пише малко по-грамотно от теб /визирам само 3 сгрешени думи, в изречение същоящо се от 6 думи!/. На нейно място не 4-ка, 2-ката щеше да ти се стори песен любовна!!!

'Айде, моето дете, със здраве!
            Аз името мога да си пиша..
            А пък ти сигорна ли си, че си на земята ?Че нещо вече ми писна да се дразня от скапаните постовее.
            А за Кьотек, ела ме набий като си много отворена ? Град Якоруда, от края на този месец когато си искаш ела.
            Ай Ш* М* е*а М*****а писна ми вече от професори..
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

• От: малко въпроси

За съжаление, темата доведе до леко неочакван и със сигурност нежелан резултат.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                Аз името мога да си пиша..
                А пък ти сигорна ли си, че си на земята ?Че нещо вече ми писна да се дразня от скапаните постовее.
                А за Кьотек, ела ме набий като си много отворена ? Град Якоруда, от края на този месец когато си искаш ела.
                Ай Ш* М* е*а М*****а писна ми вече от професори..
                Колега,само едно ще Ви кажа!
                Спазвайте добрият тон на форума!
                Като не Ви харесва нещо,има си и друг начин на общуване,ако все още не знаете или чакате някой да Ви обясни ли или какво?Когато сте се регистрирали в този форум.......,ами явно не сте прочели правилата или сте го чели м/у редовете,с този тон на писане всеки ще разбере що за човек сте.Така че вземете си поука от това.
                (0+)
                Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X