Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: малко въпроси

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
    Действията ти показват друго .Ако не ги взимаше на серизно, нямаше да стане толкова дълга и безсмислена дискусия.Просто трябваше да се замислиш малко....Ти никога не искаш да приемеш, че някой е оборил твоето мнение и че не си прав...Така че помисли преди да почнеш да пишеш.Не толкова правописа ти, колкото постовете ти до тук могат да ти донесат бан.Голям спам стана-кой какъв бил, какво още малко щял да направи, къде бил и колко бана там имал,какво било важно.........Моят съвет е-спри да пишеш по тази тема не се мисли за необорим и пиши само неща, които мислиш, че са полезни и са по темата.И ги пиши както трябва.
    Аз нали затова казах, че трябва да се поразчисти темата, стана чат таз тема, а до колкото се мисля за необорим не се мисля винаги админа може да ме обори, нооо..
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
      Действията ти показват друго .Ако не ги взимаше на серизно, нямаше да стане толкова дълга и безсмислена дискусия.Просто трябваше да се замислиш малко....Ти никога не искаш да приемеш, че някой е оборил твоето мнение и че не си прав...Така че помисли преди да почнеш да пишеш.Не толкова правописа ти, колкото постовете ти до тук могат да ти донесат бан.Голям спам стана-кой какъв бил, какво още малко щял да направи, къде бил и колко бана там имал,какво било важно.........Моят съвет е-спри да пишеш по тази тема не се мисли за необорим и пиши само неща, които мислиш, че са полезни и са по темата.И ги пиши както трябва.
      Повечето деца в пуберитетска възраст са така-мислят се за безгрешни и много лесно и бързо се нервират при критика,отправена към тях.Ще се оправи детето лека полека с времето.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Повечето деца в пуберитетска възраст са така-мислят се за безгрешни и много лесно и бързо се нервират при критика,отправена към тях.Ще се оправи детето лека полека с времето.
        Еее, що да съм безгрешен. ? Ей го поста дето е сгрешен и от него съсипахме на момчето темата И то зарди някви грешки бива ли да правим цигании, то не, че и аз не съм виновен ама има и други
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Е я стига сте спорили де вие тука чекате некои да збърка и после само да спорите колко по-важни теми има вие тука спорите излишно .
          [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Гледам,че се занимавате с глупости тук,та реших да пиша по темата....
            За съединителя,вероятно проблема е в помпата,но аз съм имал случай (на Лада 2104),доста подобен на описвания.По време на каране,с всяко следващо натискане,педала се връщаше все по-малко(до по-ниско) и съответно при всяко следващо натискане и "отделяше" все по-ниско....В един определен момент,педалът вече беше толкова ниско в свободно положение,че беше невъзможно пълното отделяне на съединителя и превключването на скоростите.Решението...–много просто–навеждаш се и вдигаш принудително педала и всичко се оправя на мига...
            Виж пружината за връщане на педала...
            За спирачките:
            "Слаби спирачки" е малко субективно определение.И ако наистина има проблем в тях,може причината да е и в серво-усилвателя.

И извън темата:
            Не завиждам на модераторите....Трябва хем да си добър и тактичен,за да не обидиш някой,хем все пак да налагаш спазването на правилата.
            Всички си знаем няколкото човека,които поради едни или други причини си пишат доста неграмотно.Да,тъжно е,когато това са ентусиазирани млади хора.Още по-тъжно е,когато градивната критика се изопачава и се търси личностен конфликт.
            Както и де е...–това е за друга тема(не че липсват такива теми във Форума).

P.S.Нека модератора(който така прибързно защитих),да ми премести мнението(че и да го редактира ако прецени),че докато писах,някой е разделил темата и сега публикацията не си е на мястото...
            Последно редактирано от cecoa1; 01-06-10, 23:36.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

От: За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

А такаaaa,Надушвам измамица тука:Д. Мерси много на човека който ми е направил темата от мое има ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.. БЕз мойто питане си правят теми живи да сте админите... :Д
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                А такаaaa,Надушвам измамица тука:Д. Мерси много на човека който ми е направил темата от мое има ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.. БЕз мойто питане си правят теми живи да сте админите... :Д
                Имаме право - правим.

Кой е модератора и дали е такъв или не няма никакво значение. Има правила, на които се казва "съгласен съм" още с регистрацията. Това е. Ако не е Ясен, ще е някой друг, при това хич без да пита някой. Изхода от ситуацията е само един - просто пиши що-годе грамотно и на български език. Съгласил си се с това още преди да напишеш първия си пост тук.

Никой няма да ти се заяжда за някоя пропусната запетайка или неволно сбъркана дума и други дребни неща от сорта. Ама когато в изречение от 10 думи половината са сбъркани, някак се набива на очи.

...ако пък не си съгласен с правилата, просто не влизай и не пиши тук. Избора е изцяло твой, и всичко това ти е било известно още преди да се регистрираш тук.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Имаме право - правим.

Кой е модератора и дали е такъв или не няма никакво значение. Има правила, на които се казва "съгласен съм" още с регистрацията. Това е. Ако не е Ясен, ще е някой друг, при това хич без да пита някой. Изхода от ситуацията е само един - просто пиши що-годе грамотно и на български език. Съгласил си се с това още преди да напишеш първия си пост тук.

Никой няма да ти се заяжда за някоя пропусната запетайка или неволно сбъркана дума и други дребни неща от сорта. Ама когато в изречение от 10 думи половината са сбъркани, някак се набива на очи.

...ако пък не си съгласен с правилата, просто не влизай и не пиши тук. Избора е изцяло твой, и всичко това ти е било известно още преди да се регистрираш тук.
                  И извода е, че можете да си пускате теми и от мое име ли ?
                  Ем то написах един грешен пост и всичко живо ми обеснява колко, как и каде съм сбъркам.То накрая може и да стане и както казваш ти..
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ем то написах един грешен пост и всичко живо ми обеснява колко, как и каде съм сбъркам.То накрая може и да стане и както казваш ти..
                    Аз като ти казвам, че нямаш верен пост, ти май не ми вярваш. Темата не е пусната от твое име, а са преместени глупостите от другата, която е техническа.

Защо не си инсталираш програма за проверка на правописа? Безплатно е.

Коментар

Аз нищо не мога да кажа. Избора си е съвсем твой.

Ако влезеш в заведение, на което на вратата пише с големи букви "ТУК НЕ СЕ ПУШИ", и си запалиш цигара вътре, ще те помолят или да си загасиш цигарата, или да излезеш от заведението. Настоящия казус е същия.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Братле, не е един, а шпалир от такива...
                        Ако сега не вложиш старание, за да изразяваш становището си ерудирано и грамотно, след време ще си оттървал мотрисата.
                        Не се заяждам с теб, но с правописа в момента сте далечни брат'чеди...

Коментар

Ще прощаваш Бобчо, обаче се посмях на воля. Да си жив и здрав! Напъни се поне два реда мнение да не сбъркаш. Не се нерви, че всички ти скачат за правописа. Щях да ти повярвам на оправданията за писане на тъмно или в легнало положение, ако дето се вика поне един пост имаше правилен, ей така за цвят. Според мен проблема идва оттам, че не осъзнаваш, че пишеш грешно. Затова и модераторите са ти криви (не че са стока ), ама в случая проблема е в ракетата. Пък за емотиконите - слагай на воля, така човек се разсейва по тях и не забелязва нЕкои неволни грешки.
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Аз като ти казвам, че нямаш верен пост, ти май не ми вярваш. Темата не е пусната от твое име, а са преместени глупостите от другата, която е техническа.

Защо не си инсталираш програма за проверка на правописа? Безплатно е.
                            И ся за 3 грешки ли ??Като гледам само 3 червени букви има поправени. Но вече е все едно
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                              Ще прощаваш Бобчо, обаче се посмях на воля. Да си жив и здрав! Напъни се поне два реда мнение да не сбъркаш. Не се нерви, че всички ти скачат за правописа. Щях да ти повярвам на оправданията за писане на тъмно или в легнало положение, ако дето се вика поне един пост имаше правилен, ей така за цвят. Според мен проблема идва оттам, че не осъзнаваш, че пишеш грешно. Затова и модераторите са ти криви (не че са стока ), ама в случая проблема е в ракетата. Пък за емотиконите - слагай на воля, така човек се разсейва по тях и не забелязва нЕкои неволни грешки.
                              Аз не се оправдавам, то си е така.Само от тук ли гледата, че нямам и един верен пост ? Тук може, но не може да нямам, все са такива грешки запетай и няколко грешки.
                              Като гледам това което е поправил някой колега. Но идеален човек няма, както всички знаем
                              А за заведението кадето казваш ти, ако си човек на Голям човек, дали ще ти правят проблем, но това е отделен въпрос.
                              Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 02-06-10, 18:46.
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Малко повече са, май.
                                Ем то написах един грешен пост и всичко живо ми обеснява колко, как и каде съм сбъркам.То, накрая, може и да стане и както казваш ти..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X