Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Е, че аз не искам да съм модератор..
    Че то и модераторите не са умрели да са такива. Ако мислиш друго яче си изпаднал в дълбоко заблуждение. Най-често е супер досадно, както в случая.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Че то и модераторите не са умрели да са такива. Ако мислиш друго яче си изпаднал в дълбоко заблуждение. Най-често е супер досадно, както в случая.
      Може... Не знам не съм бил модератор айде админ съм бил, но модератор до ся не Пък и надежди не празня, че ще стана някаде.Е има и сайтове кадето може и да стана
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Пък и надежди не празня, че ще стана някаде.
        К'о речи?
        Тази тема ми масажира лицевите мускули, много.

п.п.-не се сърди на никого, упорито не желаеш да пишеш правилно, което принципно не е добре, дори и в спама.
        Аз лично го индикирам като нежелание за спазване на правилата, които явно си приел, но не си прочел и ред от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          К'о речи?
          Тази тема ми масажира лицевите мускули, много.

п.п.-не се сърди на никого, упорито не желаеш да пишеш правилно, което принципно не е добре, дори и в спама.
          Аз лично го индикирам като нежелание за спазване на правилата, които явно си приел, но не си прочел и ред от тях.
          Аз на кой да се сърдя ? Аз на никой не се сърдя, те на тези дето ме п****т не се , е тез дето го правят има последствия де.. Но защо да се сърдя на вас.Вие си защитавате тезата за правописа
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

....
            Ем то написах един грешен пост и всичко живо ми обеснява колко, как и каде съм сбъркам.....

И ся за 3 грешки ли ??Като гледам само 3 червени букви има поправени. Но вече е все едно

Приятел , в литературата на този стил му викат "градация" . Като си признаеш после за 6 , 9 , 15 грешки и т.н. , а после за 3,5,8 и т.н. поста в които нямаш нито една вярна дума ..., накрая ще искаш авторски права за издаване на литературно произведение с автентичен стил ! Споко , модераторите само те насърчават в това дело . Работят за теб.

.... не съм се смял със сълзи на очи доста отдавна !

ПС. ... и си търси правата ! От къде накъде ся па модераторите ше пускат тема от твое име !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е, че аз не искам да съм модератор..
              Че се стремим, е па стремим се ама аз още не зная в какво да се стремя, уча за едно, влече ме друго иди се оправи с мен :Д
              Бобчо, умори ме
              Нямаш конкуренция в този форум, но за бой е учителката ти по български език...
              А и вече ти е време да се ориентираш, защото това раздвоение тепърва ще ти създава проблеми ... пък и не само на теб

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение

Приятел , в литературата на този стил му викат "градация" . Като си признаеш после за 6 , 9 , 15 грешки и т.н. , а после за 3,5,8 и т.н. поста в които нямаш нито една вярна дума ..., накрая ще искаш авторски права за издаване на литературно произведение с автентичен стил ! Споко , модераторите само те насърчават в това дело . Работят за теб.

.... не съм се смял със сълзи на очи доста отдавна !

ПС. ... и си търси правата ! От къде накъде ся па модераторите ше пускат тема от твое име !
                Maлко нищо не схванах от твоя пост за градацията, но карай.Аз нестига, че съм с цъфнали отношения с модераторите пък ако зема и за това да се заяждам.
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                  Бобчо, умори ме
                  Нямаш конкуренция в този форум, но за бой е учителката ти по български език...
                  А и вече ти е време да се ориентираш, защото това раздвоение тепърва ще ти създава проблеми ... пък и не само на теб
                  Ем, тя първо беше една, после дойде друга(дето казваше, че нищо не знам)После друга която пък тя беше по средата, сега дойде пък някакъв пръч дет с него не се говори и той тварди, че нищо не знам Обърквация голяма При първата имах само 6-ци по бг сега само 4-ки.. :Д
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Maлко нищо не схванах от твоя пост за градацията, но карай.Аз нестига, че съм с цъфнали отношения с модераторите пък ако зема и за това да се заяждам.
                    ,командировам се под масата.......................
                    Владо, опичай си акъла със сложнотиите.

Ем, тя първо беше една, после дойде друга(дето казваше, че нищо не знам)После друга която пък тя беше по средата, сега дойде пък някакъв пръч дет с него не се говори и той тварди, че нищо не знам Обърквация голяма При първата имах само 6-ци по бг сега само 4-ки.. :Д
                    Дебели цифри, хуманни даскали.
                    Последно редактирано от maxxx; 02-06-10, 19:22.

Коментар

,командировам се под

Дебели цифри, хуманни даскали.
                      Това, че тука допускам грешки не означава, че не знам.Дайте да се раберем вече.
                      Много нападки взеха да се пишат тука в тази тема.......
                      А Сега , като ги изтрих тези думи ??
                      Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 02-06-10, 19:50.
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

,командировам се под масата.......................
                        Владо, опичай си акъла със сложнотиите.

Пламене , приемам другарската критика и си посипвам косата ( която почти не е останала) с пепел !
                        Обаче : Аз и без друго в петък съм в Якоруда . И ако го открия това момче , тутакси му ставам меценат ! .... и като му издадем избраните съчинения , ше ми се молите после за хонорар .... ама ше видите вие ....
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Пламене , приемам другарската критика и си посипвам косата ( която почти не е останала) с пепел !
                          Обаче : Аз и без друго в петък съм в Якоруда . И ако го открия това момче , тутакси му ставам меценат ! .... и като му издадем избраните съчинения , ше ми се молите после за хонорар .... ама ше видите вие ....
                          Ела поне с Събота..
                          Или кажи в колко часа ще си в Якоруда Та да се видим :Д
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Бобчооо, тия ти се подиграват, а не виждат, че един пълен член не слагат като хората. И това ми били модератори! Хич не им се връзвай! Пишеш прекрасно, даже предизвикваш усмивки. Ти се самороден и автентичен талант. Чудомир би ти завидял! Дерзай! Ама хвърляй от време на време по едни поглед на чл. 36.
                            Последно редактирано от NovemberCharlie; 02-06-10, 19:57.
                            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                              Бобчооо, тия ти се подиграват, а не виждат, че един пълен член не слагат като хората. И това ми били модаратори! Хич не им се връзвай! Пишеш прекрасно, даже предизвикваш усмивки. Ти се самороден и автентичен талант. Чудомир би ти завидял! Дерзай! Ама хвърляй от време на време по едни поглед на чл. 36.
                              Айде ся прекрасно не пиша ама те, че го одариха на подигравка, одариха го
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Тва, че тука допуснам грешки не означава, че не знам.Дайте да се раберем вече.
                                Много нападки взегха да се пишат тука в тая тема.......
                                Übersetzen sie, bitte, wörter in rot.

Какво знаеш, не знам, ако визираш правописа-хабер нямаш това животно къде расте и с какво се храни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X