Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За българския език, каква е разликата между диалект и неграмотност

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Übersetzen sie, bitte, wörter in rot.

Какво знаеш, не знам, ако визираш правописа-хабер нямаш това животно къде расте и с какво се храни.
    Darf ich?Prost!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ъъъъ, удър, бате, удар, одър значи друго..., но ако следваме логиката на езика, горното трябва да означава "..ама те, че го полегнаха на подигравки, полегнаха го". Сигурно носи свой скрит смъсъл, който не долавям.
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Айде ся прекрасно не пиша ама те, че го одариха на подигравка, одариха го
        Бобчо, аз на твое място ще се амбицирам и ще напиша няколко поста на прекрасен чист български книжовен език, та да ги ударя в земята

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Übersetzen sie, bitte, wörter in rot.

Какво знаеш, не знам, ако визираш правописа-хабер нямаш това животно къде расте и с какво се храни.
          Тва според теб, правопис ли е или обаркване на букви... Омг Ще умра вече от смях.. Първо пиша на български без да гледам и се получава така..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Айде ся прекрасно не пиша ама те, че го одариха на подигравка, одариха го
            Хайде сега, прекрасно не пиша, ама те, че го удариха на подигравка - удариха го.
            Има и по-добри варианти, ама от някъде трябва да се започне.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
              Бобчо, аз на твое място ще се амбицирам и ще напиша няколко поста на прекрасен чист български книжовен език, та да ги ударя в земята

Ееее , ти искаш да си развали чара ли ?!
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Ееее , ти искаш да си развали чара ли ?!
                Чакай сега... Тва, че съм написал няколко букви в повече в думата, който са излишни означава, че е правописна грешка ли ?
                Какъв чар, какви 5 лева ?
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                  Бобчооо, тия ти се подиграват, а не виждат, че един пълен член не слагат като хората. И това ми били модаратори! Хич не им се връзвай! ....
                  А , то добре че не го слагат пълен члена ... че тогава не знам к`во шоу ше стане ... добре си е така !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Майтапите се вие, ама Бобчо има срок до понеделник да си пусне правописна програма на компютъра. Ум не ми побира защо са го изхвърлили от лада-форума, какви хора - но ако в понеделник ръси същите бисери извън спам-раздела, ще си тръгне и оттук.

Коментар

Чакай сега... Тва, че съм написал няколко букви в повече в думата, който са излишни означава, че е правописна грешка ли ?
                      Какъв чар, какви 5 лева ?
                      А, никаква грешка не е . То и да не достигат буквите - пак не е грешка . И най-важното е , че и така ти се разбира . И в това е чара ... а ако вземеш да напишеш нещо граматически правилно : току - виж взели , че не те разбрали !
                      ...иначе в петък преди обяд съм в Якоруда .

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Хайде сега, прекрасно не пиша, ама те, че го удариха на подигравка - удариха го.
                        Има и по-добри варианти, ама от някъде трябва да се започне.
                        Еее, че как.Освен, който вече пропусне грешка да го обиват с камани.. ?Първо се говори, после се пристъпва към нападките.Но явно тук се действа, по различен начин от белите хора
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          А, никаква грешка не е . То и да не достигат буквите - пак не е грешка . И най-важното е , че и така ти се разбира . И в това е чара ... а ако вземеш да напишеш нещо граматически правилно : току - виж взели , че не те разбрали !
                          ...иначе в петък преди обяд съм в Якоруда .
                          Еее много рано ще си в Якоруда.Аз по Обяд някаде ще долетя с "правописовоза"(колата)Добре, написъл съм дърхвар и е граматическа грешка ? Да кажеж да съм объркал "Ъ" с "А". Ти да нямаш някакви роднини в Якоруда ?
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Убивам, камък....обяд...
                            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Майтапите се вие, ама Бобчо има срок до понеделник да си пусне правописна програма на компютъра. Ум не ми побира защо са го изхвърлили от лада-форума, какви хора - но ако в понеделник ръси същите бисери извън спам-раздела, ще си тръгне и оттук.
                              Програма, може да не инсталирам, ама ще се помъча да не пиша една буква повече в някой думи, че това е грешка Че вече взех да не поиздържам и ще зема си излея душата в темата и така.
                              А Ясене закакво ме махнаха от Лада форума, зарди това, че уж съм си направил 2ра регистрация.Зарди правописа отнесъх само един бан за 1 месец.
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Еее много рано ще си в Якоруда.Аз по Обяд някаде ще долетя с "правописовоза"(колата)Добре, написъл съм дърхвар и е граматическа грешка ? Да кажеж да съм объркал "Ъ" с "А". Ти да нямаш някакви роднини в Якоруда ?
                                Не , просто бизнес .
                                А ти ако имаш урок по български , недей да бързаш ... аз съм лесен .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X