До: При продажба на жилище
Е пак засегнах професионален брокер.Сори пич.Какъв човек съм бе ???Brokera взима около 2.5 % не за изготвяне на договора,защото 1500-2000 евро за 1 договор е малко несериозно възнаграждение колега.Те лъжат че ще няправят проверка има ли тежести имота,продаван ли 5 пъти през последните 3 дни,което е невъзможно...няма да обяснявам защо.Затова за мен брокерите са някакви хорица,опитващи се на гърба на хората да заработят някой лев,но лъжейки ги че всичко ще бъде наред.Няколко хиляди измамени купувачи на имоти са били с брокери,сключвали са с тяхна помощ велики предварителни договори и са им платили големия процент...
На последно място отговорността на нотариуса.Пример:Няколко хиляди измамени купувачи има в момента,колко нотариуси поеха отговорност за тези измами
.Честито на печелившите.Адвоката е виновен пак ,а ;-)защото създавал плодородна нива.;-))))))))))виж ми подписа.
Първоначално публикуван от Злой
Преглед на мнение
На последно място отговорността на нотариуса.Пример:Няколко хиляди измамени купувачи има в момента,колко нотариуси поеха отговорност за тези измами
Коментар