До: Има ли такава държава? И най-умният си е малко прост...
Не се учудвам.
Къде си ходил извън България и за по колко време ?
До преди няколко години и аз се кълнях така.
Но последните 3-4 години ми се случи ,че попътувах навън.
Сега съм убеден вече ,че НЕ искам децата ми(някой ден) да живеят в България.
Относно полицейщината ... в момента съм в САЩ и като най-полицейската държава, аз нещо не го усещам.
Почти месец дебна да видя полицаи за да ги снимам, но не съм виждал.
Само по магистралата изкочиха от някаде и то само заради някав тип който караше на зиг заг между колите и го спряха веднага.
Преди да дойда в щатите може да се каже ,че бях противоречиво настроен точно заради тези неща.
А сега взе да ми се остава
Първоначално публикуван от kirech
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Александър Белов
Преглед на мнение
До преди няколко години и аз се кълнях така.
Но последните 3-4 години ми се случи ,че попътувах навън.
Сега съм убеден вече ,че НЕ искам децата ми(някой ден) да живеят в България.
Относно полицейщината ... в момента съм в САЩ и като най-полицейската държава, аз нещо не го усещам.
Почти месец дебна да видя полицаи за да ги снимам, но не съм виждал.
Само по магистралата изкочиха от някаде и то само заради някав тип който караше на зиг заг между колите и го спряха веднага.
Преди да дойда в щатите може да се каже ,че бях противоречиво настроен точно заради тези неща.
А сега взе да ми се остава
).
! Някой от вас да е карал в обратно движение? Колега, там, където е топло, има малария, маймунщина, дрога, висока престъпност, ниска култура, болести и жените са ужасно грозни и миризливи. Помисли си
. Виж, друже, живей си живота, спазвай правилата и всичко ще бъде наред. Ти Света няма да го оправиш. А да знаеш, че ако искат да те следят и контролират, и в Патагония да идеш пак ще те наблюдават. Внимавай, момче, параноята е страшна болест.
Коментар