Хора, писна ми!!!
Решил съм да се махам...
Къде? Искам извън ЕС.
Писна ми от камери , от следене,.. от затягане на ремъка..
Сега се почват документи с отпечатъци, снимат те там за да може всяка камера да те разпознава навсякъде.. След това почват чипове ... след години - направо следене от космоса.
Навлизат ГМО шитаги, ядем ги без да знаем .(След като си затварят очите срещу пари, че си минал на червено - така става и с всичко друго).
Писна ми от зимата от студа ...
Искам да отида да живея на място дето този сезон не съществуав , но да има цивилизация...
Място дето полицията и съдът работят .. А не се оправдава "политикът" с престъпността, за да може просто да се налагат повече средства за контрол..
Вие сте пътували - аз съм домошар .. Прост човек.. Имам разни идеи, но вас да питам...
Препоръчайте ми държава !
Темата е в спам.. , но съм 100% убеден, че ще направя това, което мисля.
Кой знае ...
Давайте предложения за държава .
Обещавам да остана член на форума до 665-то мнение и спирам ..
После ще съм киреч1.

П.С.
Моля аргументирайте се защо ... И отговаря ли на това което бих желал да има/няма..КОЛКОТО по-дълго и изчерпателно, толкова по-добре и полезно ще е.
Танкю баба !
Решил съм да се махам...
Къде? Искам извън ЕС.
Писна ми от камери , от следене,.. от затягане на ремъка..
Сега се почват документи с отпечатъци, снимат те там за да може всяка камера да те разпознава навсякъде.. След това почват чипове ... след години - направо следене от космоса.
Навлизат ГМО шитаги, ядем ги без да знаем .(След като си затварят очите срещу пари, че си минал на червено - така става и с всичко друго).
Писна ми от зимата от студа ...
Искам да отида да живея на място дето този сезон не съществуав , но да има цивилизация...
Място дето полицията и съдът работят .. А не се оправдава "политикът" с престъпността, за да може просто да се налагат повече средства за контрол..
Вие сте пътували - аз съм домошар .. Прост човек.. Имам разни идеи, но вас да питам...
Препоръчайте ми държава !
Темата е в спам.. , но съм 100% убеден, че ще направя това, което мисля.
Кой знае ...
Давайте предложения за държава .
Обещавам да остана член на форума до 665-то мнение и спирам ..
После ще съм киреч1.

П.С.
Моля аргументирайте се защо ... И отговаря ли на това което бих желал да има/няма..КОЛКОТО по-дълго и изчерпателно, толкова по-добре и полезно ще е.
Танкю баба !

Коментар