Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли такава държава? И най-умният си е малко прост...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли такава държава? И най-умният си е малко прост...

А пък в Швеция има шведски тр...
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
      Кувейт-няма данъци и никакви такси-няма наем,няма ток,вода топлофикаций разни,абе нищо.Бензина струва колкото да не е хептен безплатен.Зимата се изразява като валне малко дъждец и температурата падне до рекордните 10 градуса.Знам че принципно търсят лекари,но и в другите професий работят чужденци-примерно шофьори на автобуси съм виждал само пакистанци и турци (на местните не им трябва изобщо да работят-държавата им дава всичко и тва ако не е комунизъм здраве да е ).
      Там с пиячката е много зле работата...

Я най-добре си остани тука колега!Произвеждай си сам храните,менкай с приятели и ще си сигурен че няма ГМО.Това-сериозно!Такова ще е бъдещето,помнете ми думата.

Всеки е изпадал в депресия и му се е щяло да се махне,включително и аз.
      Но не забравяй мъдростта Българска: КАМЪКЪТ СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО!
      Успех!

Коментар

Колеги, БЛАГОДАРЯ ВИ, че ме разсмяхте с крилатите си мнения за Калифорния. Моля предупреждавайте преди да пишете такива смешни неща за да не се хиля в 7 и нещо сутринта и да будя жената /това сериозно, нищо, че сме в спама/.

По темата- човеко, стой си там, че тука станахме много. Вече не смееш да изпсуваш в задръстването, на два пъти ми го връщат на роден, майчин език. Даже и полицейщината не ги спира. Срамота!
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Колеги, БЛАГОДАРЯ ВИ, че ме разсмяхте с крилатите си мнения за Калифорния. Моля предупреждавайте преди да пишете такива смешни неща за да не се хиля в 7 и нещо сутринта и да будя жената /това сериозно, нищо, че сме в спама/.

По темата- човеко, стой си там, че тука станахме много. Вече не смееш да изпсуваш в задръстването, на два пъти ми го връщат на роден, майчин език. Даже и полицейщината не ги спира. Срамота!
          Е не може само на вас да ви е добре . Ама колко само вие си знаете .
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
            Е не може само на вас да ви е добре . Ама колко само вие си знаете .
            Ами колко е добре- то си е строго индивидуално. Кой как го нареди /то и малко късмет се иска де/. Аз за мястото като място говоря а не за индивидуални случаи. Бензина бил скъп- ами верно е , дигнаха го много и пак е по евтин от БГ. И понеже е скъп, половината Български /и не само/ келеши са се качили на по 4 литрови коли. Полицейско било- да де ама колата си стои отключена на улицата.... Ей за такива неща говоря. Аз знам едно- добре че избягах!
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ехеееее....Къдe сте отишли... Живейте си в "УСЪ", аз там няма да ида..
              Поздравявам ви с тази песен, живущите там:
              http://www.vbox7.com/play:490faed0

"Just stare!!! ..... And live the nightmare!"

Никой ли не знае нищо за Чили? Не вярвам да е така..
              Айде даваите!
              Последно редактирано от kirech; 10-03-10, 19:39.
              CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                Не знам в кой щат си, ама иди пробвай да си купиш бира или к'в да е алкохол след 22:00. И питай "ама защо не може?" продавача. В Калифорния директно викат полицията.
                Аз защо не искам АмерикаИскам си като при насПечем си ракия на двора в нашия си казан и си пиеме като свърши пак си печеме..................А в Америка казан...
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Колкото повече чета темата толкова повече се потвърждава първоначалното ми мнение че темата е пусната за сеир, и че авторът няма грам намерение да мърда където и да е

Не би ме учудило ако крайната цел на темата е да се стигне до заключението "ми от България няма по-добро". Което бих потвърдил.

А иначе - отговор на зададения в началото въпрос има. Монако. Има и още един, алтернативен, но него го пазя в тайна. Не бих желал всички да ми се изсипете в крайната цел, бих предпочел да ви каня един по един
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Темата не е за сейр!!
                    Няма майтап!
                    До 10 години ще го реализирам!!!

Хайде за Чили!
                    CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
                      Темата не е за сейр!!
                      Няма майтап!

Хайде за Чили!
                      http://bgvesti.com/index.php?option=...927&Itemid=117
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Темата не е за сейр!!
                        Няма майтап!

Хайде за Чили!
                        Ще ти разкажа нещо, пък ти се сещай
                        Преди двайсетина, май и повече, години бях на гости в едно мило семейство в Скопие. При нас сиренето в Русе и в Сандански беше на една цена. В Скопие, обаче, във всеки супер беше на различна. Ние с жена ми като не видяли обикаляме и търсим кое - къде - как. Нашите домакини най-невъзмутимо отиваха в най-близкия супер или магазин и си купуваха каквото им трябва. Е, не се стърпяхме и ги попитахме защо не потърсят най-доброто предложение? Те ни се усмихнаха и ни казаха, че докато обикалят да разберат къде е най-доброто предложение, то там нещата вече ще са други. А пропиляното време в обикаляне, предпочитаха да го използват за сладки приказки на масата Почуствах се нищожен

Коментар

@ сто
                          Ами влияеш се от такива работи за това е така.. Мен не ми дреме , ако четеш темата ще видиш, че общо взето България беше моята държава ,ЕС не е!

Материала за Чили е як.
                          Ако някой може да отговори на другите въпроси да казва..
                          Пак шоф. курс кара ли се?

CITYEL

Коментар

@ сто
                            Ами влияеш се от такива работи за това е така.. Мен не ми дреме , ако четеш темата ще видиш, че общо взето България беше моята държава ,ЕС не е!

Материала за Чили е як.
                            Ако някой може да отговори на другите въпроси да казва..
                            Пак шоф. курс кара ли се?

Колега , един съвет от мене : Седни и пий едно пиене и стига щуротии ! И да знаеш , че от Искаро по-длибоко нема !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Според мен, преди да тръгнеш накъдето й да е, трябва да си тоговорих на два въпроса:
                              1. Можеш ли (и искаш ли) да работиш здраво?
                              2. Купон ли искаш или подреден и скучен живот?
                              Моите впечатления са, че в "подредените" държави животът е скучен и еднообразен, с безкрайни правила и липса на емоции. Ако пък не ти се работи, по-добре си стой тука... не съм виждал държава, в която да се работи по-малко. И да се плаща по-малко, естествено...
                              Така, че помисли добре, защото после връщането е трудно. А и много зависи на колко години си, все пак...
                              LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                              E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Доста наивни и неподготвени "пичове" се включват в тази тема ,особено американските.....

Така, за Чили , ще ти кажа няколко неща:
                                -за да живееш тук наистина се иска бачкане, здраво, но какво толкова нали за да се яде трябва да се работи! като цяло мизерия има навсякъде и тук я има , не отричам.НО ,тук хубавото е че има повече хубаво от гадно!!! И се вижда !!!! А не като при нас, хайде да не се самозалъгваме ,че нашето си е наше и е най-хубаво итн. НЕ СМЕ СЛЕПИ НАЛИ ???? ВИЖДАТЕ ГАДОСТА ВСЕКИ ДЕН НАЛИ ?????!!!!!!!!! НАВСЯКЪДЕ НАЛИ ??????!!!!!!!
                                - хората са ЧЕСТНИ и работливи,и има защо. Държавата се грижи за тях , и те са доволни и щастливи.
                                -времето е страхотно , едно постоянно лято. Имат си планини(сняг) имат си и моренце( направо цел океан) имат си и пустиня , а вече и ДАКАР !
                                -за книжките шофьорски .не знам аз си карам така (верно че съм за малко ама...) ама то със сигурност "наште " не стават, то е ясно.
                                -в Сантияго(столицата) има не повече от 100-тина Българи . Много им е добре имат къщи, коли апартаменти (знам че звучи банално ама си ги имат и са си ги изкарали с честен труд а не с далавери и със кредити като нас " супер готините българи") Повечето от тях се познават и обичат България повече от нас . Но няма да се върнат там!!! Със сигурност, мисля ,че се досещате защо.
                                -средната заплата (от това което чувам ) е около 2000$ и малко повече. ОБАЧЕ. Къща или апартамент има всеки!!! Независимо какъв е, богат беден . Да има свръх богати и много бедни , но са спокойни!!!! А при нас ???!!!
                                -имат УНИКАЛНИ пътища ,инфраструктурата е мислена и развита на МАКСИМУМ. Тук се работи изключително качествено и компромиси не се правя .ПРИМЕР: 8.3 по рихтер в Сантияго - 4 загинали !!!!?????? Това какво ви говори!!!!!????? Те просто са много по-добри в много отношения .
                                - ако живееш тук няма да съжеляваш.....

Като завършек искам да добавя ,че това което написах е ЛИЧНО МНЕНИЕ !!! Не обвързвам никого с това ми писание.Аз съм на 26 години от София съм и искам да ви кажа, че АЗ пак ще се върна тук.
                                Рай на Земята има и той е тук според мен, НАИСТИНА бих искал да заживея тук ,да отгледам децата си и да изкарам старините си тук(може да съм малко краен но така се чувствам в момента). Също така искам да добавя ,че КОИТО не е бил тук и не е видял красотите им ДА НЕ ПРАВИ анти цитати и изказвания.Интернет не е достатъчен ,понякога трябва око да види и ръка да пипне ,както се казва.......

Поздрави от Сантяго

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X