Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво се бръснете-обикновена или електрическа самобръсначка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какво се бръснете-обикновена или електрическа самобръсначка.

Хм, интересно - никой ли не се бръсне, както беше прието преди време?

От 1978, когато ми порастна брадата, татко ми подари електрически Rhonson..
    и той се бръснеше с електрика..

и оттогава досега, съм уморил няколко Ронсъна, един Жилет, още нещо - не помня какво беше, ама марково чудо бе, и сега продължавам да използвам Жилет - с две глави.

Бръсненето сутрин е като миенето на зъбите..

и въпреки, че по принцип съм с брада, която оформям всяка неделя, е абсолютно задължително да почистя останалата територия - от самоуважение, и от уважение към околните

Дали електриката е с ротиращи ножчета, или с осцилираща глава - не съм забелязал голяма разлика в ефекта.

Коментар

Да си призная и мен ме мързи да се бръсна,за това в седмицата ,веднъж Бръсна се с онези стари самобръсначки със ножчета и без предпазител,така свикнах от казармата едно време.Ползвам ножчета ПОЛСИЛВЕР
      0887632135-Краси

Коментар

На дьлги пьтувания,риболовлов или някакьв екшьн просто не се брьсна.Не се и сресвам в зависимост от обстановката естествено,до 5 дни може и зьбите да не си мия

Отвратеняк ма ако спиш с каска и ботуши друго казва.После почвам пьрво сьс зьбите,след това опит да си оправя гривата,а брьсненето го оставям като се пребера в нас.Обикновенно на летището ме питат аз ли сьм тоя на снимката в паспорта и проверките ги минавам за около час ма...............никво брьснене.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Решението е само едно...и аз го ползвам редовно.
          Стар вестник.

Коментар

Бръсна се с кеф . Нали знаете: Трай бабо за хубост !!!

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
              А съм толкова хубав, че нямам думи да се опиша!
              Я дай снимки!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз да попитам с какво да си лепя брадата, че пада по някое време ?
                Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Я дай снимки!

Коментар

Бръсна се всяка сутрин, а когато ще излизам някъде вечерта се бръсна допълнително и тогава.
                  Не харесвам никак брадите, както е очевидно.
                  Ползвам от най-обикновените еднодневки на Жилет.
                  Пробвал съм електрическа самобръсначка - не се справя добре с моята брада.
                  Георги Тонев

Коментар

Току-що излизам от банята - изкъпан и избръснат...бръсна се всеки ден, в банята, с удоволствие. Ползвам еднодневки, които при мен почти оправдават името си - брадата ми е като телена четка и като прибавя ежедневното премахване на остатъците от коса по глупавицата....обичам да усещам острието по затоплената си кожа - никакви електрически глезотии...
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Аз па се бръснем с отвръщение. Само като ме подгони жената или се довлече некой германец с костюм да ми пробутва некоя стока.
                      +1
                      Престъргвам се веднъж на 2-3 дни с някаква електрическа и то не за бръснене, а за подстригване - тоест, поддържам си брадата в средно 3 дневно състояние и то само защото ако я оставя повече от седмица, започват да питат жената дали не съм баща и. Не, че чак толкова ме мързи, но или така, или трябва да се бръсна сутрин и след обед
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Я дай снимки!
                        А не, не, не - това си е опасно! Ще вземете да ме харесате и после...

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                          А аз с мотиката. На ръба на къщата.
                          т'ва е наи лесния вариант на ръба на къщата .. най добре е при некой майстор бояджия да му шкуриш колите и така хем си се избръснал хем колата изшкурена

Коментар

От 4 години се реша със самобръсначката, а имам доста твърда и гъста коса. Пробвал съм и електрически, но това си е бош- лаф работа. Докато не мине ножчето, работата е наполовина свършена. Най- големият кеф е като си слагаш накрая одеколона (балсама или кой- каквото ползува). Никога не тегля "контра". Най- добрата самобръсначка (за мен) си остава металната "Жилет", със сменяеми ножчета и степени за дълбочината на бръснене. От 30 години не правят такива и в момента ползувам "Жилет Блу 2". Пробвал съм и едни руски с пружина, мисля че бяха "Спутник". За нищо не стават.
                            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

"ЖИЛЕТ" "Спутник"а само ръмжи и нищо

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
                                Спам. Лоша работа.
                                Замислям се да пусна тема : Какви превръзки използвате - с крилца или без крилца
                                Без крилца. Крилатите като отворя пакета отлитат на юг.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X