Здравейте, колеги. На мен, както и на повечето от вас/сигурен съм/, ми е ужасно омръзнало бръсненето.Опитвал съм какво ли не, дори електрическа самобръсначка си купих, но с нея не се бръсна достатъчно гладко. Споделете как е при вас и как се оправяте с тоя проблем. Особено по време на ловни излети или по-дълъг риболов. Коя самобръсначка ви харесва и допада най-много. И дали грешката при ел. самобръсначката не е в мен-взех си филипс с 3 глави, а много се двоумях дали да не взема браун с мрежичка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С какво се бръснете-обикновена или електрическа самобръсначка.
Свий
X
-
До: С какво се бръснете-обикновена или електрическа самобръсначка.
при мен основния проблем е мързела
иначе съм пробвал и с ел. самобръсначки и с обикновени , сега карам с жилет сензор ексел(засичам бакенбардите) , а иначе се бръсна с жилет фюжън пауър .... но както казах мързела .... ме мори и напоследък само си стрижа брадата с машинката за подстригванеПоследно редактирано от caterpilar; 09-01-10, 23:09.
-
Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнениеАз немам проблем.
Проблема е на колегата пуснал темата
Малиии пак спамиме!!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Спам е.Аз като видя с крилца и ги скубя,гаче е пиле,но после не сколасвам да ги изпека до златисто-прегарят наникъде...
...иначе се епилирам с мотиката-само като се уцеля със сапа,получавам дискомфорт къде бакенбардите...
Коментар
-
Да се изкажа и аз, но по темата.
Мисля, че за няколко дни, пък били те и за риба, или на лов, няма проблем с бръсненето. Какво като ти е набола малко брада, таман ще приличаш на Джордж Майкъл
По-голям проблем е може би липсата на баня. На мен не ми пречат особено миришещи хора(има и изключения), но има доста чувствителни хора на тая тема.
Иначе аз се бръсна с най-евтината самобръсначка в магазина. Вярно, че с по-скъпите бръсненето е малко по-приятно, ама не си заслужава.
Едно време имаше едни руски(съветски) самобръсначки, навиваха се с пружина, с две-три навивания нормално окосмено лице е готово. Точно като за условия където няма достъп до цивилизацията.
А теслата си я точа с малкия шлайф, с диск за рязане 3мм. Работи по-прецизно, ама си трябва внимание да не прегрее метала.
Е, не се сдържах...
Докато напиша, и темата отлетяла към коша. Еей, не спят модераторите...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Аз па се бръснем с отвръщение. Само като ме подгони жената или се довлече некой германец с костюм да ми пробутва некоя стока.Последно редактирано от drukman; 09-01-10, 22:21.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнениеЖилет мак 3- зелената, която вибрира. За съжаление гумата ми се изтри. Сега дере повече и познайте какво? Трябва да си купя 5 ножчета за феноменалната цена от 40 лв.
Не се заяждам, просто винаги съм бил противник на безсмислено скъпите вещи. Преди да кажем 30-40 години за мъжа е било гордост да е винаги гладко избръснат, а тогава пластмасовите еднодневни самобръсначки са били лукс. Още имам една стара метална самобръсначка за ножчета. Именно с такива са се бръснали бащите и дядовците ни. И пак не са ходили брадясали.
Сега като има самобръсначки от 50 лв какво? Важно е желанието да бъдеш обръснат и стилен.
Аз не съм такъв, де, само обяснявам. Случва ми се понякога да не се бръсна и по цяла седмица, и да приличам на клошар. Само дето съм 100 кила
Също не харесвам идеята да си купувам телефони по 800-1000 лева. Предпоследният ми телефон струваше 20 лв, но го строших с едно желязо, та сега си купих безумно скъп-70 лв. Няма камери-мамери, не свири с песен като ме търсят, ама какво от това? Важното е когато ми трябва да кажа "Ало, къде си" да ме чуят...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа попитам-какво от това?
Не се заяждам, просто винаги съм бил противник на безсмислено скъпите вещи. Преди да кажем 30-40 години за мъжа е било гордост да е винаги гладко избръснат, а тогава пластмасовите еднодневни самобръсначки са били лукс. Още имам една стара метална самобръсначка за ножчета. Именно с такива са се бръснали бащите и дядовците ни. И пак не са ходили брадясали.
Сега като има самобръсначки от 50 лв какво? Важно е желанието да бъдеш обръснат и стилен.
Аз не съм такъв, де, само обяснявам. Случва ми се понякога да не се бръсна и по цяла седмица, и да приличам на клошар. Само дето съм 100 кила
Също не харесвам идеята да си купувам телефони по 800-1000 лева. Предпоследният ми телефон струваше 20 лв, но го строших с едно желязо, та сега си купих безумно скъп-70 лв. Няма камери-мамери, не свири с песен като ме търсят, ама какво от това? Важното е когато ми трябва да кажа "Ало, къде си" да ме чуят...JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0
Манол Денев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар