Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-проходимо - ,,буханка" или ,,Туарег"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кое е по-проходимо - ,,буханка" или ,,Туарег"

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
    А Защо да не мине ????
    e как защо?!Ако вземе да и увисне едното коуело у въздуха,свирено и е...
    Извинявам се за спама...Явно не си схванал шегата
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ами защото няма да запали най вероятно.Що си хабите клавиатурите?

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
        Любо, недей така бе човек. На Киров Вранглерът да не е по-евтин от тоя Туарег - що не е взел Туарег, или МЛ да го прави...

Сравняваме несравними неща!
        Здравей Сашо,нали знаеш ,че Туарега и МЛ-а са с окачване само за асвалт.Ако се подкарат в гората по- сериозно ,трябва някой да върви отзад след тях и да събира алуминиеви кокали.
        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

а какво е 'буханка' Газ 69 или Уаз?

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            буханката ще мине ли оттука http://www.youtube.com/watch?v=pyNOe...eature=related
            според мен - не...
            Според мен-да.
            Но според мен,а и не само,след като прочетох всички мнения,
            мисля,че спорът е излишен.Освен ако някой не предложи,
            някой Туарег за практическо сравнение,буханки като чета
            темите не липсват.Това мое мнение не е заяждане.
            Мисля,че е най-добре темата,да се заключи.
            Това е лично мнение,и не ангажирам други участници с него.
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Ми туарега е с блокажи ако и на буханката се сложат блокажи Пич това е буханка.
              Прикачени файлове

Коментар

Ако имаш предвид шахматната рампа - според мен ще мине. С достатъчна засилка.

И щом и клипове вкарваме в играта...
                http://www.youtube.com/watch?v=OJ-l88Fp_sk&NR=1

Как ще му се отрази на Туарега това?

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
                Ми туарега е с блокажи ако и на буханката се сложат блокажи Пич това е буханка.
                И без тях ще мине. Кюто няма блокажи, май.

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                  Здравей Сашо,нали знаеш ,че Туарега и МЛ-а са с окачване само за асвалт.Ако се подкарат в гората по- сериозно ,трябва някой да върви отзад след тях и да събира алуминиеви кокали.
                  Лаф да става

Коментар

Първоначално публикуван от matros Преглед на мнение
                    а какво е 'буханка' Газ 69 или Уаз?
                    Колега,има много ама много,писано по твоя въпрос.
                    Просто отиди,в систематизирана информация,за УАЗ.
                    Успех,в четенето.
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

няма да мине, щот рампата е в Германия...

обаче Туарега няма шанс на пресечен терен, какъвто лесно се намира в нашите гори /планини/...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И аз все съм бил силно възхитен:
                        http://www.youtube.com/watch?v=TqQbU...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
                          Тъкмо си сложих зимните гуми на БМВ-то. Аз също ще мина от там. С БМВ-то...

Сега сериозно. 2 пъти съм брал срам с Кайен. Братчето на Туарега. И двата пъти при не особенно тежки зимни условия. Голям срам. Едниственната кола с която съм се връщал от път. Завъртяхме на околовръстното.

Мда, аз залагам на Туарега. Поне ще си гледаш телевизия докато дойде трактора

Коментар

Здравейте на всички , интересен лаф се е заформил.
                            Да дам моя скромен принос към темата. С УАЗ имам опит ,както по нормален път, така й при липстата на такъв, с Таурег само на асфалт и липстата на такъв в кв. "Манастирски ливади" . Та мисълта ми е,че таурега има предимство само на мокър път,утъпкан заснежен такъв , някоя друга преспа сняг , изкачване и спускане на наклон със твърда настилка,като под предимство имам в предвид ,контрилиране на автомобила , т.е рампи и т.н. До тук с предимствата на таурега ,като проходимост, др.показатели са ясни и не са предмет на обсъждане.
                            При един преход в пресечена местност с коловози ,кал,преминаване на воднипрепястия над 40 см ,с камъни, блатни местности и т.н. Буханката е с голямо предимство,защото таурега ако успее да мине след всико това, без оглед на щети като одраскана боя, ако окачването издържи и прочие, всички тези прехвалени ел. с-ми от фаровете до подгряването на седалките и заджижването ще са в авариен режим! Ще светнат едни жълти и червени лампи, които после трябва да се гасят два дена в сервиз за да може таурега да е отново в движение ,всички тези датчици и сензори ,които дават инфо на м-гото компютри в него ще са много зле (казвам го от скрмоният си опит в манастирски ливади) .

Това е най-вече е насочено към автора на темата,без да се заяждам, напротив пожелавам му да си вземе и двете машини. Но да се опитва на няколко пъти да убеждава всички тук в превъзходството на таурега и да умаловажава буханката относно проходимостта, просто е несериозно.
                            Поздрави и успех на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
                              Тук определено предпочитам да не съм в Буханката

Коментар

Първоначално публикуван от the shaman Преглед на мнение
                                Януари 2008 г. Русе

Имаше само едни следи от автомобил...
                                И това беше Туарег.

5 метра напред, 1 назад и обратно на паркинга
                                ...от февруари 2009 е още по лошо ... особено извън пътя ... тогава бях с VW-на, прословутия Tуарег, но с летните гуми, вечерта та преспах една нощ дори в него, докато ме извади К700, а покрай мен си мина макар и трудно де, Опел Фронтера, дълга база но ...оборудвана за съответното време ...
                                Излишно се сравняват двата модела - УаЗа има два лоста за управление на трансмисиите-дългия превкл. тъй наречените "бавни, бързи" и късия включва предния мост. Бавни скорости при уаза, без включени два моста-не се поддържат. Блокаж на диференциалите няма. Демултипликатор има "някакви наченки" за него, при вкл. бавни скорости.
                                И още нещо - не си мислете че Туарега е кой знае колко скъп автомобил - вижте цените на първите модели на VW Tg. Поддръжката му отдолу-кори, пластмасови защити и друга електроника-това се скапва като го вкарам там където уаЗа влиза, и не мога да ги оправя после. Има т. наречените "ф. очи" зад барабаните, които контролират някои неща по движението и като се измъкне куплунга на което и да е, трябва да го ..."лъжа" по някакъв начин, че работи и наблюдава там ...
                                Последно редактирано от rpkn; 04-12-09, 10:26. Причина: Уточнение
                                [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X