Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джереми Кларксън за Системата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джереми Кларксън за Системата

Откакто темата е в "коша", може ли да си говорим глупости? Или затова е в коша?
    А тръгна добре. И не остана време да развием предложеното от Венцислав Петров.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да добавя към емоциите и чувствата, които надделяват при действията извършвани в 95% от хората и интересите, когато това е жизнено необходимо.
      Привет
      П.П Само не можах да разбера защо изложението ми липсва, когато темата още не беше в кошчето ???

Коментар

Обсъждането на религиозни теми е забранено! Аз го прочетох и намирам, че имаше интересни моменти, но беглото споменаване на Твореца оцапа работата. Ако бях модератор, щях да се огранича с прочистване, защото в темата "имаше хляб" и едва ли е за коша. Обаче, за щастие, не съм.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Днес попаднах на това http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2509931
          "Затвор за британец, дал цигара на 3-годишно дете"

Коментар

Рядко съм съгласен с британската правна система, но в случая не виждам нещо нередно освен размера на присъдата. Но това вече опира до това на какъв адвокат е случил.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Рядко съм съгласен с британската правна система, но в случая не виждам нещо нередно освен размера на присъдата. Но това вече опира до това на какъв адвокат е случил.
              Ти си си станал Вече Американец
              Аз си спомням моето детство и Усмихнатите родители (не моите) черпещи децата с Биричка... Беше Тъпо, но сега ме е страх да снимам дъщеря си на плажа да не ме вкарат в затвора...

Коментар

Не трябва да те е страх. Надали ще те вкарат за това. За пребиване на дебила който дава да изпуши три цигари една от друга на тригодишната ти дъщеря обаче - като нищо ще те вкарат. А е по-добре да вкарат него

Между другото името е сгрешено - Стивън Конрой е австралийски политик май. А тоя хубавец се казва Греъм Конрой. В някои статии го изкарват наркоман, в други не. Но на детенцето явно не му е било за пръв път. Хайде мерси.
                Последно редактирано от Goblin; 16-10-09, 18:28.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X