Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хижа Петрохан - свърталище на офроудъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз, па какво намерих у БГМама.. ма няма да ви кажа, че копи-то ми заяде.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      То е интересно, впрочем, какво би казало някое ии по темата - ще извади ли нещо смислено.

• Като човек, който е ходил там на място, инж. Димитър Куманов от „Балканка“ разказва в интервю за сигналите му към институциите още през 2022 г. относно ставащото около хижата в Петрохан:

Коментар

• Добре де, а как се вписва в цялата мистерия Ханку Брат?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Щом кака Людмила е основоположник на "сектата", защо Нешка мълчи?! Не може леля Ванга да не е предвидила в детайли какво ще се случи?
        Не може Таато (поклон-трес-глава-в-плочника) да не е благословил това начинание! И без това излезна информация, че Малък Тошко, синът на незабравимия Батето - кумир на поне милион български патреоте, е посетил ламата баш преди и той да бъде самоубит!
        Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©

Коментар

• jkd
          jkd коментира
          Редактиране на коментар
          Е, и? Без проверка е просто brainstorming или нещо забавно.

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Плюенето и подигравките с хора които не познаваш лично е меко казано .. не е за форума дори мекото казано.

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Тъй като не ме познаваш лично, няма как да знаеш, че Нешка с майка ми бяха приятелки от детинство, а с Малък Тошко се познавахме. Но ти си заслепен от татопоклонничеството и носталгия по социализЪма...

• На журналистите не може да се разчита, а информацията си е на най-лесното място - в регистъра. Калушев и компания са в Петрохан ето защо:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2026-03-11_231511_1.jpg Прегледи:0 Размер:446.2 КБ ID:7030644

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          От кой "регистър" е това? ПИК ?

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на Вчера.

Зареждам...
      X