Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хижа Петрохан - свърталище на офроудъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бог да упокои душата на детето и да го приеме в Царството Небесно.

Коментар

• zik7777
      zik7777 коментира
      Редактиране на коментар
      Брутално предупреждение. И да съболезнования.

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2026-02-09 201300.png
Прегледи:325
Размер:455.4 КБ
ID:7025534
    С Дони некоя снимка има ли?
    Но Баце с хавлията и чекмеджето - по ми аресва от тея чирози.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      След като изгледах "прескомференцията" няма сила която да ме убеди че не са "самоубили се"
      Най- важната част бе когато се оказа, че тактическия отряд е обхождал района поради сигнала, че там живеят повече от трима въоръжени мъже,
      бай Кмета на Селото вероятно е объркал ДАНС със СОБТ или подобно звено.

АКО не ги е объркал...... тия полицаи на пресконференцията са за ОСКАР - веднага и безусловно.
      Така че - да на твоето мнение съм..... щото и на живо съм виждал някои работи.

едит- суицида е силно вероятен не само заради изолираното мини общество извършващо ежедневни 'духовни' практики, но и поради синергичния ефект на времето от годината, а и последните месеци 'развитието на България' е помогнало също. Натрупване на Интерференция така да се каже.

Коментар

• дядо владо
        дядо владо коментира
        Редактиране на коментар
        Виж за ОСКАР на участниците не се бях сетил, че ми напомни за отдавнашни времена като обявиха причината за смъртта на Людмила Живкова колко академици бяха подписали аутопсията и после за Чернобил как още други обясняваха че няма радиация, но за последните 24 часа е спаднала два пъти.......та и сега така като във вица за онзи негър в южна африка - самоубили се по особенно жесток и мъчителен начин, вързал ръцете си отзад , отрязал си ушите и се обесил

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Най- важната част бе когато се оказа, че тактическия отряд е обхождал района поради сигнала, че там живеят повече от трима въоръжени мъже,
      бай Кмета на Селото вероятно е объркал ДАНС със СОБТ или подобно звено.

АКО не ги е объркал...... тия полицаи на пресконференцията са за ОСКАР - веднага и безусловно.
      Така че - да на твоето мнение съм..... щото и на живо съм виждал някои работи.

едит- суицида е силно вероятен не само заради изолираното мини общество извършващо ежедневни 'духовни' практики, но и поради синергичния ефект на времето от годината, а и последните месеци 'развитието на България' е помогнало също. Натрупване на Интерференция така да се каже.
      ДАНС нямат тактически групи или щурмоваци. В момента са чантаджии с костюмчета и в най-добрия случай носят лично огнестрелно под формата на пистолет. Имаше един момент, когато бяха зачислили административно БОПа към ДАНС и тогава можеше да се видят нинджи с ДАНСаджийски маркировки, но на практика си бяха БОПаджии. Чини ми се някъде 2012-2013 година беше това.
      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:553124321_24444997521790055_4814382344561039881_n.jpg Прегледи:0 Размер:36.3 КБ ID:7025605 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:pritesnitelen-doklad-ot-dans.jpg Прегледи:0 Размер:226.5 КБ ID:7025606
      Конкретно за Петрохан мисля, че дори и СОБТ не са били. От малкото кадри по ТВ мярнах обикновенни полицаи с бронежилетки, каски и калашници, вероятно някое местно тактическо звено на полицията или БОПаджии. СОБТ имат други тактически униформи и надписи и обиковенно пращат цяло стадо, а не 3-4 човека с обикновенна полицейска кола.
      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:514325215_24171800052416783_4683956398145603862_n.jpg Прегледи:0 Размер:59.6 КБ ID:7025607
      Относно присъствието на ДАНС на обекта- единствения от когото го чух и се твърдеше, е местния селски кмет, до колкото той е имал компетенцията и способноста да определи и различи това, което е видял.

Име:Screenshot 2026-02-10 001121.png
Прегледи:117
Размер:166.5 КБ
ID:7025611
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Urko; 10-02-26, 01:14. Причина: снимка
      Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Имаха "Отдел за специални акции (ОСА)" шефът на който (споменаван като специалист по КЕМПО в тоз форумЪт) по инструкции на "съветника" Алексей Петров побийвал служители в кабинета му, според жълтите медии, което доведе до изгонването му. Дали разформироваха ОСА и дали не е трансформиран в нещо като същото с друго име, не се знае.

Аз може и да не съм прав... ама..

Рейнджър дето не може да направи 20 лицеви и въоръжен с .22 калибър не съм виждал.

На Капитаните децата им като бяха 2ри клас имаха .22 калибър пушкала.

Като всичко в тая държава - Бутафория.

И рейнджърите бутафорни, и прокуратурата бутафорна , и мутрите бутафорни.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Примерно: "С фаталния 22-ри калибър са разстреляни Илия Павлов, Георги Илиев, Мастара и Кьоравия" https://www.168chasa.bg/article/6643757

• Венци- малкия
        Венци- малкия коментира
        Редактиране на коментар
        Убедихте ме ..тия са били high-end килъри..

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Може. Колкото са high-end оффроудъри тия с Г-класите пред чалготеките...

https://skandalno.net/%d0%b1y%d0%b4%...d0%b9-%d0%bfe/

Коментар

• Danika
        Danika коментира
        Редактиране на коментар
        Жълтини и страшилки. Злоупотребява се с думата "секта". Будизмът е официално регистрирано в България вероизповедание и регистърът е публичен. Някой тука писа за педофили и педагози - все с деца се занимават.

• trapper
        trapper коментира
        Редактиране на коментар
        В изгорялата хижа май само библиотеката, фигурките и "бележки, запечатани с восък" не са докоснати от огъня.... ???

Аз в спалнята имам Библия, а до нея снимки и едно мече. ..и някакви камъни на Женя.
      Баси глупостите.

Аз чакам още някой да гръмнат. ....или да "катастрофира". Няма начин да са само тия запознати с лайното.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо O888557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Днеска мернах у дирника следното:

На името на Ивайло Иванов на 23 август 2021 г. от органите на МВР е издадено разрешение за притежание на 16 броя огнестрелни оръжия.
        Има ли на друго место изцвъкана тази информация?
        За офниус не питам

Туй ако не е писано колкото да става ветар косаджията треве да става срочно поне будист та да обясни обосновано
        Враг усраине

Коментар

А овчаря дали си взе парите!?!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22238581

Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          През Петрохан съм минавал и понякога ходя до чешмата там да си налея вода, виждал съм разни постройки и си мислех че хижата е нещо средно между барака и горска къща а се оказа че е голяма постройка с поне 20 стаи. Някой знае ли в същност така ли е ?
          Това беше хижата някога. За съжаление не съм снимал вътре.

.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP8658.JPG
Прегледи:196
Размер:2.11 МБ
ID:7025768

Име:IMGP8666.JPG
Прегледи:196
Размер:1.57 МБ
ID:7025769

Име:DSC_1884.jpg
Прегледи:197
Размер:1.18 МБ
ID:7025770

Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Първоначално публикуван от Валери Недялков Преглед на мнение

Това беше хижата някога. За съжаление не съм снимал вътре.
            Благодаря! Както би казАл поета с ватенка "ибааА...." Това лесно се не пали, (справка др.Г.Димитров и Райхстага, Фори светулката & Ко за Партийния дом и т.н) Че са "самоубити" е почти сигурно, но че и не им е чист косъма, явно това е така а кой ( да не се разбира #Кой ) и защо на дали ще разберем скоро.......
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ей, винаги има какво да научи човек! .22LR се използвал при специалните части за щурмуване и обезвреждане на лоши индивиди! Катерички стръвници, или зайци кръвопийци…
              Венци, имам да черпя!

А по темата- май ви правят на маймуни, или ви взимат за мезе.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• BatGeorgeone
                BatGeorgeone коментира
                Редактиране на коментар
                И двете, братле, и двете

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Ей, винаги има какво да научи човек! .22LR се използвал при специалните части за щурмуване и обезвреждане на лоши индивиди! Катерички стръвници, или зайци кръвопийци…
              Изглежда ти смешно, но както спомена Гагича е факт, че едни от най-показните убийства на знакови фигури е извършено именно с 22, а не примерно с Лапуа Магнум. Защо, как и какво е друг въпрос.

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              А по темата- май ви правят на маймуни, или ви взимат за мезе.
              А, сефте, те не са спирали.
              Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Бракониерствал съм на младини с една немска "флоберка" с оптика, дадена ми от председателя (отдавна починал) на Федерацията по ловна стрелба, под негов надзор, де. Е, няма такава пушка! Сваля от врабец до елен. Предназначението най-вече било "да не повреждаш трофея" и по-лесното му препариране.
                Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

• sonda
                  sonda коментира
                  Редактиране на коментар
                  То и в Слънчака нали единия от братята го свалиха с флоберка точно, от през пътя , на педесетина метра...

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Примерно: "С фаталния 22-ри калибър са разстреляни Илия Павлов, Георги Илиев, Мастара и Кьоравия"
                Павлов е застрелян с 8Х57. Другите да.

Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• dancoo
                  dancoo коментира
                  Редактиране на коментар
                  То и 5.56х45 се води 22-ри калибър, ама е доста по- различен от 22LR.

• Urko
                  Urko коментира
                  Редактиране на коментар
                  Съвсем не, води се 223.

• dancoo
                  dancoo коментира
                  Редактиране на коментар
                  Съвсем да, води се .224 (Което е калибър .22). .223 Winchester е друго животно.

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 3 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
              X