Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хижа Петрохан - свърталище на офроудъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Епа я с 3 онди какъв да съм освен сектант?
    Само чАвета нема наоколо иначе баш като песница на ньос!
    Между другото дали е ясна разликата между педиатър и педофил?
    Враг усраине

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
      Стоян Боюков-Sariones коментира
      Редактиране на коментар
      Е що?? Единият ги лекува, другияят само ги харесва!
      Те!! Φίλος, γιατρός. Ако трябва превод свиркай!

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      не бре, педиатър го заеби😎 , педофил и педагог 🙄 те там щЪ има въпрос в позабравената тук тема за етимологията на думите.......🤣промили😂🍷

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      ОБГ место коментар съм сък “натопи”

Виках дека тоо гречки ше ми прогори пиксели по дисплея - дай го на друг, истински език.
      Е на макЕдонски примерно та да го прочета

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
    Епа я с 3 онди какъв да съм освен сектант?
    "3 онди" =
    Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Honda

И какво стана?
    Засега оскъдна информация.
    Нови версии ли ще фабрикуват?
    Живи били, ама ...
    Цялата тази история е толкова осмърдяна!

Коментар

• rosen_lazarof
      rosen_lazarof коментира
      Редактиране на коментар
      И какво да стане...

Престъпление от страст

https://www.vesti.bg/bulgaria/mister...-vraca-6251338

Коментар

• ctef
      ctef коментира
      Редактиране на коментар
      Дреме им на професионалистите. Ако те са го извършили, отдавна са се омели.
      Досега колко убийства на знакови фигури са разкрити?
      Ако пък е сектантско убийство, или самоубийство. Толкова народ, и никаква съпротива. А де?

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      В Мексико примерно, някои трупове висят провесени по мостовете на магистрали и пътища. Дали на извършители им дреме за следи!?! Или пък се тъси друг ефект... Ако са се заиграли с такива, ще им хванат опинците.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Тук не е Мексико . Само едно убийство от близкото минало е с много съпътстващи жертви . Това на бай Миле в ресторант - градина Славия . За да го екзекутират по този начин тогава се говореше че сгафил толкова яко че е екзекутиран най вероятно за назидание на всички останали живи от земунците . Тогава има шест трупа . При всички останали случаи гърмят само точния човек .
      Последно редактирано от sek.1; 09-02-26, 09:41.

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    Заедно с Иво Калушев, липсва и някакво 15 годишно момче...
    Какво прави това дете , малолетно горе в тази хижа???

5 рейнджери са дърти неженени ....Правят детски лагери в планината. Оградени , кучета, не пускат никой около хижата.
    Какъв е тоя детски лагер , къде са им разрешителните , най малкото ХЕИ прави проверка.
    Бре да видиш частен бизнес , а реклама няма и все кочове ...

Да са правили контрабанда през границата.. ще е най доброто , ама точно 22 Асен командваше Калотина, къде ще се бутат из планината

Понеже много се заиграха с пазенето на гората. Петрохан е на пътеката Ком-Емине. Много планини съм обиколил, лоши хора не минават по тоя път. Петрохан няма дървена мафия и ДПС няма.
    Айде да не ги правим светци, но оградени горска площ, кучета автомати. униформи....
    1. Никога никой от убитите 6-ма не е правил детски лагери , особено пък в тая 'хижа' - изключително си потдатлив на пропаганда... както се разбра и от 'твоята' позиция относно унищожаването на лева
    2. Бъркаш 'контабанда' с 'трафик' - контрабандата е с ТИРове.... трафика е през зелена граница на малки, но ценни стоки.

3. Наличието на деца- МОМЧЕТА на възраст между 10и 15 години в близкия му кръг е закономерност при Калушев - проследима през много години .... това няма общо с 'деЦки лагери'
    и тези деца са без родители те си при него.... в течение на години....

ЕДИТ - като гледам колко 'уж разумни' хора повтарят супер тъпотията за 'кой започна тая война'
    не се учудвам, че има родители, които сами тикат децата си в ръцете на обаятелни, интелигентни, харизматични , интелигентни мъже които 'не общуват' със жени....
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 08-02-26, 19:40.

Коментар

Deep state businesss. Съжалявам всички , които вярват на опорки като пе..оилия, секти и подобни.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Друго логично обяснение ?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Deep state businesss. Съжалявам всички , които вярват на опорки като пе..оилия, секти и подобни.
      Значи шестима мъже живеещи сами без жени в течение на години.
      Непълнолетни и малолетни момченца в тази компания без родители в течение на години.

Прав си - педофилията тук е напълно изключена.
      Точно както критичното мислене при някои хора

РАЗБИРА СЕ - САМО педофилия тук не е ,
      ЗАЩОТО наличието на ДАНС при първия оглед - в течение на часове ПРЕДИ да влязат крминалистите

deep state редовно използва педофили и хейове - лесно управляеми заради уязвимостите си.

Но наличието на едното не изключва другото, а го обяснява и 'осветлява'.

Коментар

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        Всичко е намесено - ей това му е уникалното на тоя случай

• TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Мисленето ти липсва на теб, И то не от тоя случай

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        Не се засягай, не съм те настъпал нарочно

На мен продължават да ми липсват основни елементи. Набляга се на история, договори с МОСВ, детски лагери, евентуални мотиви, свързани с трафик, бракониерство, ДАНС... и още незнасиквоситам. Никъде не виждам да има балистична експертиза; нищо няма за оръжието, с което е извършено убийството (едно или повече, намериха ли го/ги); някакви отпечатъци; някаква аутопсия и наличие на опиати или отрова (може да са били приспани и тогава простреляни); дори предполагаем час на смъртта няма. Ширят се само версии и хипотези, обвинения и оправдания, тоя бил такъв и оня бил онакъв, още преди да са ясни основни параметри при такова "разследване".
      Отделно, да тръгна и да бягам от предполагаеми убийци, при подготовката която имам, с още двама като мен... с кемпер. Оле, майко! А тоя СМС до майка му вони отвсякъде. Отделно Ботевите стихове пуснати за последно.
      Продължавам да имам усещането, че версиите и хипотезите са намислени преди реалните събития.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• Danika
        Danika коментира
        Редактиране на коментар
        Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        .....Продължавам да имам усещането, че версиите и хипотезите са намислени преди реалните събития.
        Аз също. Усещането е за използване на добре отработен калъп - максимално бързо зачистване, дехуманизация на жертвите (презумпция за вината им), нарочна липса на официални изявления за да се отвори поле за подготвени "партенки" и пр.

• Тропчо
        Тропчо коментира
        Редактиране на коментар
        Както обясняваше един, навремето- Вашата работа е да не говорите много, оставете хорските приказки да свършат работата вместо вас. Мълчанието и липсата на информация раждат легенди.

• Danika
        Danika коментира
        Редактиране на коментар
        Очевидно е, че тези добре подготвени за оцеляване хора са имали информация за неправомерни дейности. Като участници или наблюдатели, това е производен въпрос. Очевидно е също така, че за упражняване на педофилия дронове и високопроходима техника не ти трябват. Но точно това ни се натрапва като причина и печалното е, че "жълтината" е най-мила на сърцата на потребителите. Демек, дъвчете им ...физиологията и за сеч и канали към Сърбия не питайте. И я дъвчат с упоение.

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      На мен продължават да ми липсват основни елементи. Набляга се на история, договори с МОСВ, детски лагери, евентуални мотиви, свързани с трафик, бракониерство, ДАНС... и още незнасиквоситам. Никъде не виждам да има балистична експертиза; нищо няма за оръжието, с което е извършено убийството (едно или повече, намериха ли го/ги); някакви отпечатъци; някаква аутопсия и наличие на опиати или отрова (може да са били приспани и тогава простреляни); дори предполагаем час на смъртта няма. Ширят се само версии и хипотези, обвинения и оправдания, тоя бил такъв и оня бил онакъв, още преди да са ясни основни параметри при такова "разследване".
      Отделно, да тръгна и да бягам от предполагаеми убийци, при подготовката която имам, с още двама като мен... с кемпер. Оле, майко! А тоя СМС до майка му вони отвсякъде. Отделно Ботевите стихове пуснати за последно.
      Продължавам да имам усещането, че версиите и хипотезите са намислени преди реалните събития.
      След като няколко часа ДАНС са били без надзор на местопрестъплението и не е допуснат никой - включая криминалисти....
      Верно си прав - балистичните експертизи ще покажат Истината

Коментар

Уникално смърдяна работа.
        Явно са овъртяни фактите като свински църва.
        Всичко смърди та се не трае и вече е гарантирано, че няма да има истина.

Другото, което ме озадачава и очевидно не е въпрос на конспирация - родителите на замесените деца.
        В това да плащаш на друг да ти гледа децата няма нещо чак толкова авангардно или ново.
        Тук обаче явно нещата са на съвсем друго ниво - това не знам кога е станало нормално.
        Ма то за тях сигурно ние сме ненормални и всъщност... Може да са прави
        Враг усраине

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Не е работа да се говори изобщо за това - то изглежда съвсем отделна част от цялата кочина.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Много е вероятно и бащата да е член на сектата .

• jkd
          jkd коментира
          Редактиране на коментар
          Специално бащата, май е познавал калушев от десетилетия. И като за секта, имат прекалено публични спонсори. Дейността им е перспективна, според мен мислели са дългосрочно да печелят от обучение на рейнджъри-паркови охранители. Напълно им съвпада с квалификацията и досегашния начин на живот.

В кеша на страницата им "controlagency.eu" се вижда секцията "Партньори"

Основни спонсори

За пръв път в новата история на България бизнесмени и общественици застават директно зад зелена инициатива. Сигурни сме, че тази тенденция ще се запази и броят на нашите партньори само ще се увеличава. Нашата огромна благодарност през 2024-та година е към Васил Терзиев и Атанас Симеонов, които подпомогнаха агенцията за следващия програмен период, към Асен Асенов, за безценната му организационна помощ и към Саша Безуханова, която осигури високо специализирана система за въздушно наблюдение на труднодостъпни райони в защитените зони."
          Ако се чудите какво пък толкова правят тия рейнджъри - пазят природата от разни офроуд коли и мотори :

Интервю с председателя на управителния съвет на Агенцията г-н Ивайло Иванов https://360mag.bg/posts/132457

С какви проблеми в планината се сблъсквате най-често? Какви са случаите в които сте участвали? Какво успяхте да предотвратите?

За последните две години бяха постигнати много големи успехи в района който се обхожда ежедневно от наши патрули. Бракониерските прояви спряха напълно, незаконната сеч също. Това доведе до драстично увеличаване на популацията на сърната тази година както и на други животи в околноста. Имаме и доста голям успех по отношение на предотвратяването на изхвърлянето на отпадъци в планината. Срещаме най-големи трудности с ограничаване на движението на МПС-та извън пътищата в защитената зона – нещо което е изрично забранено. Това са джипове, кросови мотори, АТВ-та и моторни шейни през зимата. Откакто работи системата за въздушно наблюдение всички тези случаи се записват и документират и оттук нататък тези нарушения също ще намаляват. Поставят се информационни табели на ключови места и хората които са свикнали да използват планината от близките села и градове, както и от София вече свикнаха с нашето присъствие и започнаха да съдействат и дори да окуражават контрола който упражняваме.
          Последно редактирано от jkd; 09-02-26, 13:16.

Румен Радев: "Петрохан" е зловещ символ на разградената държава

Или Радев има дислексия или има някакво залитане и търсене на подкрепа в ГЕРБ, че регистрацията и подаръците са от бай Петко , в правителството на Петков.

Коментар

След като изгледах "прескомференцията" няма сила която да ме убеди че не са "самоубили се"
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• chrichri
            chrichri коментира
            Редактиране на коментар
            И аз така.

• Стоян Боюков-Sariones
            Стоян Боюков-Sariones коментира
            Редактиране на коментар
            Па цЕл психолог (истински при това) ти обЕсни тия работи как стават. Психическият проблем води до болка на тялото (или подобна глупост някаква). Абе ментални проблеми ...

• дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            Ма той ясно, ма яЗ съм израсТнал на 4-ти километър и за туй.......

Немам фантазия да си представа причина, която да е повод никой външен да очисти 6 човека от които 1 дете.

Прекарали сте с хоривуЦска помия.

Това си е вътрешна работа но пак е само част от пъзела а тия задници не искат останалата част.
          Така и ще стане, както обикновено!
          Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2026-02-09 201300.png
Прегледи:335
Размер:455.4 КБ
ID:7025534
            Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Убийство и последвало самоубийство. Сит вълк и цяло агне.
              След три дни ще се забрави.
              В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 5 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
              X