Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
    Аз ще изложа само сухи факти:
    На последното мероприятие поех ангажимент само да закарам жилетките на сутринта (Петък беше точния ден). Около 10-11 ч. бях на язовира, където охраната ми каза, че не мога да влезна. Аз си помислих че нещо се майтапи и десет минути се опитвах да разбера какво е станало. Доводът, че влизам да разтоваря жилетките и си тръгвам не помогна. Заключих колата на пътя до бариерата и пеша отидох то бивака. От там взех Станко, с който прехвърлихме жилетките през бариерата.

Обяснението което ми беше дадено е подобно на думите на Румбата, - разрешението беше оттеглено.

Точно тогава ОБАЧЕ мероприятие имаше !

Единственото, на което бях.

Следващото мероприятие се забрани, заради високата вода в язовира!!!
    Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      ......
      и повече ми прилича на "лична война",отколкото загриженост за чистотата на язовира...
      Напоследък Форума, известен с доброто си има и принципно поведение търпи имиджови щети от разни люде.
      В най общия случай, някой отива някъде и извършва куп безобразия, като се легитимира с Форума.
      Или влиза в лични нападки и оценки, както и преписки с държавна администрация, като група разтревожени граждани, но членове на Форума.

Проблема с ИДЕНТИФИКАЦИЯТА създава пречки пред организаторите.
      Нормално е организаторите на най значимите събития в обществения живот на този форум, да повдигат въпроса с ИДЕНТИЧНОСТТА на членове от Форума в най фрапантните нарушения за годината.

Вече започваме да избягваме публични акции, от съображения, че някой може да ни орезили, без да се съобразява с другите.

Този възел трябва да се разплете.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Тануцо,
        Погледни какво съм писал в цитата - разрешение нямаше.
        Последно редактирано от Георги-trimata; 08-09-09, 11:11. Причина: Ненужна информация
        Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
          .....
          Следващото мероприятие се забрани, заради високата вода в язовира!!!
          Тануцо, нали не очакваш някой опитен шеф да забрани мероприятие
          заради състоял се купон с опъване на въжета и асансьори в охраняемата зона на Язовирната стена.
          Същата стена е обект с национално стратегическо значение.

Естествено, че формалният повод е друг, в рамките на правилника.

Работили сме и при по високи води .

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Извинете за късния час на включване, но сега се връщам от Приморско.
            Петя има един ясен въпрос:

Лично на мен ти предлагала ли си да участвам в създаването на НПО / неправителствена организация / " Зелени Патрули " - вън от рамките на форум www.ofroad-bulgaria.com , с цел кандидатстване за Евросубсидии от Еврофондове и формиране самостоятелна дейност на Зелените Патрули, вън от този форум ?

Разговорът бе проведен по Скайп .

А на други колеги ?

Питам, защото наистина проблемите на Вашето недоволство, пред които Форума бе изправен Имиджови и Материални, се оказаха много и предишните майтапи, с които приемах стопанските Ви начинания, вече не са ми забавни.
            Това е последният ми отговор по темата.
            Разбира се, че сме говорили, при това с твоето активно желание и участие. Поне аз през цялото време съм изхождала от позицията да възстановим красотата на българската природа. А говорихме за неправителствена организация, защото никой от нас не е искал самозвани началници на главата си. И аз винаги съм изтъквала като водеща причина грижата си за природата, а ти - желанието да спечелиш пари от всяко начинание. ИМХО.
            Защо в един момент излезе, че единствените радетели за българската природа трябва да са определена група хора от ръководството на портала и защо някои си определиха цена и се продадоха, определено не желая да коментирам.
            Моля да не задавате повече въпроси към мен, Ник е достатъчно интелигентен да знае, че нито възпитанието, нито вродената ми добронамеренст ще ми позволят да хвърля в публичното пространство купищата мръсни детайли, които знам. Плуването в мръсни води ми е неприсъщо, затова няма да пиша повече в тази тема, нито в нова подобна.
            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
            Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
              Това е последният ми отговор по темата....
              ... някои си определиха цена и се продадоха...
              Колко удобна позиция!
              Да хвърлиш обвинения без адрес, многозначително и да си замълчиш след това...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                Това е последният ми отговор по темата.
                Разбира се, че сме говорили, при това с твоето активно желание и участие. Поне аз през цялото време съм изхождала от позицията да възстановим красотата на българската природа. А говорихме за неправителствена организация, защото никой от нас не е искал самозвани началници на главата си. И аз винаги съм изтъквала като водеща причина грижата си за природата, а ти - желанието да спечелиш пари от всяко начинание. ИМХО.
                Защо в един момент излезе, че единствените радетели за българската природа трябва да са определена група хора от ръководството на портала и защо някои си определиха цена и се продадоха, определено не желая да коментирам.
                Моля да не задавате повече въпроси към мен, Ник е достатъчно интелигентен да знае, че нито възпитанието, нито вродената ми добронамеренст ще ми позволят да хвърля в публичното пространство купищата мръсни детайли, които знам. Плуването в мръсни води ми е неприсъщо, затова няма да пиша повече в тази тема, нито в нова подобна.
                Най-разумното, което може да се направи в случая. Според мен. Предлагам и останалите участници в спора да последват примера на Петя. Лесно е да се доокаляш. Трудно е да спреш навреме.
                Моля, прекратете това.

Коментар

Ми тя работата се разбра.
                  Всичките сме маскари, во главе с ръковдството на портала.

А за чистотата и девствеността на Българската природа ... не ми се говори даже.

Добре поне, че факта за направеното ми предложение/ НПО / бе публично признат.
                  Последно редактирано от Nik Nikolov; 08-09-09, 11:33.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Ми тя работата се разбра.
                    Всичките сме маскари, во главе с ръковдството на портала.

А за чистотата и девствеността на Българската природа ... не ми се говори даже.

Добре поне, че факта за направеното ми предложение/ НПО / бе публично признат.
                    ... ми тя рибата се вмирисва от към главата..... Шегичка в стила на Ник.... не се сдържах....

А сега сериозно..... Аз не съм бил на Въча, защото ми е далеч.... Нека не звучи като оправдание, но познавам ядрото на групата и вярвам и те не се съмняват, че щях да съм първа кипра ако ми беше поне на 200 км... Това което се прави там е добро и полезно. Не само за язовира и природата, а и за плахо прохождащото ни гражданско общество. Събития като това, дават надежда на хората, че в тези бедни на духовни ценности времена, все пак са останали почтени и добри хора и някой когото да покажеш на сина си като правилна гражданска позиция - ето я, има я правилната позиция и добрите хора не само в народните приказки, ела да те запозная с тях.....
                    Задкулисни интереси, егоизъм, безхаберие и т.н. човешки слабости и разбира се интриганстване ще има винаги и навсякъде където слабото човешко същество присъства. Не бива да се опорочава обаче, по начина по който се прави на всеослушание в тази тема, това прекрасно начинание. Ако искате да спорите кой е по еколог и кой е користен и кой е медийна звезда само и т.н. - ами спорете си в затворен форум... Всъщност и в народните приказки добрият цар може да е биел жена си и да е пикаел в мивката в банята, но като покажеш слабите страни на добрия герой, няма как да възпиташ децата.... Ако разбирате какво искам да кажа..... Махнете я тази тема или ако тук няма възможност - ще ви дам закрит форум да се дърлите и да се обяснявате...... Тези хора, от ядрото на групата които лично познавам и са ангажирали свободно време и ресурси и с други подобни на тази акции, са абсолютен пример за добросъвестност и не е честно да поемат негативи от някакво компроматно лигавене на всеослушание. Да се кефи някой, който люпи семки у дома пред компютъра..... "На ви акция-макция сега, всички са маскари - `ко ви казах..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X