Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Дълго се чудех, защо почистването на язовира се отлага цяло лято, след като остана работа за ден-два...

На Събора, а и преди това, задавах подобен въпрос на главните участници и организатори на акцията, но получавах вместо отговор, многозначително повдигане на рамене.

Явно има неща, които не се обсъждат публично, или изобщо не се обсъждат. След като не получих частен отговор, надявам се да получа публичен!
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: Почистване на язовир Въча 2009

Причината през лятото да няма мероприятие на Въча, е жегата ,работата в такива условия е изключително тежка , за това решихме да довършим през есента.
    Пропадна едно мероприятие в началото на лятото заради наводненията в Смолян и високото ниво на водата в язовира.
    Тогава от НЕК не разрешиха провеждане на мероприятието заради дейности по изпускане на язовира.
    Остана много малко работа и се надявам с едно или най-много две мероприятия да завършим това почистване.
    Радващто е,че през цялото лято нивото на водата е високо и не се е натрупал нов боклук, което значи, че от Девин и селата не постъпват нови отпадъци в язовира.
    sigpic

Коментар

Жоро, по причина жегата, не бива лятно време да се жъне...

Имам приятели, капитани, които се изразяват по подобен начин: "прекарах кораба", "акостирах", "справих се със ситуацията", или: "претърпяхме авария", "заседнахме", "потопихме кораба" и т.н. Та в този ред на мисли, понеже казваш "взехме решение", да попитам, дали са вярни слуховете, че освен по обективни причини, свързани с нивото на водата, е отказан достъп по други причини?

Коментар

Ако визираш случката с лагеруването на участник в мероприятието и спускане на лодки и рапели, да, имаше проблем , и след това достъпът до мястото беше затегнат но не забранен.
        Но, това по никакъв начин не попречи на мероприятието , изяснихме ситуацията още тогава.
        Както всички знаем след това си проведохме мероприятие.
        А относно жегата , миналата година имаше хора, които след мероприятието ходиха по доктори в следстве на прегряване.
        Поздрави!
        sigpic

Коментар

Ще продължавам да задавам въпроси, докато се изясни всичко!

Каква е "случката с лагеруването на участник в мероприятието" и той в качеството си на участник ли е лагерувал?

Не знам кои и до колко сте изяснили ситуацията, но за това няма и ред във форума.

Коментар

Не разбирам какво целиш?
            Ако очакваш да порицаваме някой пред строя, няма да стане.

Не виждам проблем и мисля че изчерпахме въпроса.
            Ако участникът реши може да разясни какво толкова е станало.
            Проблем с достъп до мястото и провеждане на мероприятие нямаме.
            Ако има проблем ще разберат всички.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Ще продължавам да задавам въпроси, докато се изясни всичко!

Каква е "случката с лагеруването на участник в мероприятието" и той в качеството си на участник ли е лагерувал?

Не знам кои и до колко сте изяснили ситуацията, но за това няма и ред във форума.
              Ами той Жоро го е обЯснил с думи прости.

Ако визираш случката с лагеруването на участник в мероприятието и спускане на лодки и рапели, да, имаше проблем , и след това достъпът до мястото беше затегнат но не забранен.
              Но, това по никакъв начин не попречи на мероприятието,
              изяснихме ситуацията още тогава.
              Както всички знаем след това си проведохме мероприятие.”

Гиоргио,
              ако беше на това мероприятие щеше да чуеш лично,
              от „участник в мероприятието”, т.е. от мен,
              цветно, широкоекранно, долби-стерео обяснение по казуса.

Но понеже не беше и идваш рядко,
              а явно ти трябват маТРиали,
              ще си направя труда, ако трябва,
              и ще ти доставя маТРиали - земя и вода(обяснения сиреч),
              пък ти знаеш к’во да праИш с тях по-нататък....

Коментар

За да не останат не изяснени неща , моля Тони да разкаже точно случката, пък всеки да прецени.
                sigpic

Коментар

Ще питам, докато получа задоволителни отговори!

Бих желал да науча, а и не само аз, какво се е случило, кой е участвал, какви реплики са си разменили с управата на язовира и т.н., както и мотивите на Жоро (greenflag), всичко това да се прикрие.

Коментар

Нека Тони да представи случката.
                    Не знам какво прикривам и кого и не виждам за какво трябва да задълбаваме.

Ако се наложи мога да помоля човек от язовирната управа да изкаже мнение.
                    sigpic

Коментар

До: Ще питам, докато получа задоволителни отговори!

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Бих желал да науча, а и не само аз, какво се е случило, кой е участвал, какви реплики са си разменили с управата на язовира и т.н., както и мотивите на Жоро (greenflag), всичко това да се прикрие.

Защо ли усещам, че се търси под вола теле ???
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                        Защо ли усещам, че се търси под вола теле ???
                        Не Тануцо, не търсим под вола теле. Но когато някой злоупотребява с името на Форума, проблема е голям и наистина сериозен. Заради дествията на същия този в неделя куп природозащитници с фотоапарати от други организации тенденциозно снимаха какво остава след нас на Събора още преди да е почистено. Защото тези хора още от Беглика си мислят, че нашия Форум е против тях и се опитват да ни го върнат тъпкано. Точно заради подобни необмислени действия като случилото се на Въча, биенето по гърдите, парадирането с името на Форума (без да е упълномощен за това) и волни словоизлияния в превъзбудено състояние се трупат ненужни негативи на гърба на всички. Затова и аз се присъединявам към Джорджо и питам какво точно става? Защото подобни мнения и необмислени действия отказаха маса хора да помагат на Въча. Може да поразпиташ защо аз или Джорджо или Веско или Събин или още куп други не идват вече?
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

С желание ще отида на следващата акция, както бях на повечето досега.

С известно безпокойство и огорчение усещам тук някакво едно нещо. Не знам какво е и не ме интересува. То няма да ми попречи да бъда на следващата акция.

И тъй като нещото ми е неизвестно и неясно, ще се задоволя с едно общофилософско размишление, приложимо към повечето неща в живота.

Проблемите биват два вида:

Едните възникват и се решават, като се говори за тях.

Другите възникват, когато вземе да се говори много за тях.

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            ....Защото тези хора още от Беглика си мислят, че нашия Форум е против тях и се опитват да ни го върнат тъпкано.
                            Offtopic:
                            Kaкво? Да не би организаторите на толкова защитавания тук "Беглика фест" да се обърнаха срещу форума? Тц,тц,тц, язък, че толкова ги гъдилкаха тука, а май стана храни куче да те лае... Нищо де, догодина пак ги подкрепете, направете им още по-добра реклама пък.........те си знаят.

Коментар

Всичките гореизброени спорещи да се явят на МОВ, по принцип в колата ми има винаги 2-3 ролетки, ще измерим всички п-ки, ще оповестим резултатите публично и от тогава насетне ще се знае... и всичко ще е спокойно.

ПП Мислех, че сте заровили томахавките, но вие само сте ги скрили...
                              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X