Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Добре! Не че беше нещо особено, но просто се учудих.
    Последно редактирано от penka; 07-09-09, 21:42.

Коментар

Мистика.
      Уж големи хора, ...

Коментар

До: Ще питам, докато получа задоволителни отговори!

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Петя, аз не съм интригант, нали? Сега, след като се успокои, нека ти разправя нещо от вчера, което предизвика всичко. Та още преди да са се изнесли хората от бивака на Събора, преди да са събрани боклуците, идва човек, който се представя за един от хората от Беглика и почва тенденциозно да снима кочината. Попитан защо, обяснява че след като нашия Форум е против това на Беглика, и той ще покаже нашите боклуци. А защо и как личните мнения на теб и други хора са възприте като общо мнение на Форума, аз не знам. Може би ти ще знаеш нещо, може би Тони. Все пак той поде призив да подаваме официално оплакване от името на Форума, на което аз и други хора възразихме. Случая с тролея на Въча и водените на висок тон разговори там с хората от НЕК също вреди. Никой не пита ти лично какво мислиш, в момента който видят такива действия и отношение го асоцират с Форума. И ето това става сериозен проблем в момента.
        А относно моето неприсътвие на Въча, знаеш, че за да не стават пререкания, след миналогодишните обиди към мен реших да не идвам, за да не развалям купона на останалите. Питай Тони как така един ден вадихме заедно чувалите от Въча, а после той изведнъж реши, че съм вреден и взе да ме обижда? Сигурно той има някаква сериозна причина, аз не можах да я открия и досега.
        Злати, изобщо не съм се успокоила. И изобщо не разбирам как ще държиш нас отговорни за това, че НЯКАКЪВ отишъл да снима?? Всеки може да иде да прави нещо и да му скимне да се оправдава с всекиго! Аман от детски градини. И какво като е отишъл да снима? Всеки има право да снима и всички ние се възползваме непрекъснато от него. Беглика не е аргумент. Мнозинството гласували ясно изрази позицията си. Моят един глас там не беше решаващ.
        За онази случка на Въча по-добре не подемай темата. 30-на души ядосано ти спрягаха името два дни, защото на всеослушание ти обеща да събереш сам един контейнер, а се омете веднага след тръгването на журналистите. На моята любезна покана да "заповядаш" с нас в лодката, ти ме отряза с "Аз в лодки не влизам!", врътна се и изчезна. защо трябва да го припомням? В понеделник Жото Тримата плахо спомена случката, скръцнаха му и той с извинение се оттегли, само Тони имаше куража да представи нещата едно към едно, за което се почна едно триене на мнения.... мани, мани! Свобода на словото в действие! Всички могат сами да видят и да се убедят, че от нашата "лайняна бригада" никой не се е бил в гърдите, нито е ламтял за власт и в името на мира всички предпочетохме да преглътнем негодуванието си, вместо да вдигаме скандали.
        Ужасно се уморих от тези дрязги, както и да давам тука разяснения. В този форум влязох да науча полезни неща, да се докосна до непознати дотогава за мен неща и да се забавлявам, а не да участвам в интриги, в които като част от някаква група съм забъркана против волята си.
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

Петя, аз с теб не съм искал да разговарям. Зададох конкретен въпрос към Тони, не знам теб какво те прихвана да отговаряш.
          Явно не мога и с теб вече да разговарям, обективността и спомените ти убягват. Направо се чудя ... Нека Тони каже каквото го попита Джорджо, а какво е ставало на Въча слава богу и други могат да разкажат. Нека самия Тони ти каже същия тоя ден колко чували извадихме заедно с въжето, докато ти беше в лодката, дано той помни. Повече няма какво да се обясняваме, смешно е.
          Последно редактирано от zzlatev; 07-09-09, 22:42.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Преместването на ТОВА (каквото и да е то) в отделна тема е добро решение. Благодаря, Злати!

Както написах преди малко, не знам какво е ТОВА и не ме интересува.

Обаче хич не ми харесва, че ТОВА май ровичка под нещо, в което съм се вживял истински. И благодарение на което имам нови приятели, и съм се запознал с хора, които истински ценя, даже и да не съм се сближил с тях до приятелство.

Значи въпросното ТОВА атакува неща от личния ми живот. (Ако виждате тук излишна чувствителност, ще се извиня с ЕГН-то.)

В правилно отделената тема, посветена на ТОВА-то, аз повече няма да пиша. Само че сега ще обясня защо.

Същността на спора не ми влиза в работата - и няма да направя никакво усилие да я разбера. До тази пролет този спор го нямаше, след някоя друга седмица пак ще го няма. (А спорове и кавги са в реда на нещата - ако не ги приемах, нямаше да харесвам хора чешити, ръбати и чепати, нямаше на стари години да се пъхам в оф-роуд форум, а щях да се запиша в хор за църковни песнопения.)

Спорещите обаче ме интересуват. И винаги ще клоня към онези, пред които съм изпитвал неудобство (да не кажа срам), когато ми се е наложило да пропусна акция. Това са мъжете, жените и децата, които неведнъж съм виждал на терена. На тях вярвам -

на ръцете, неуморно бъркащи сред мръсните и вонящи отпадъци;

на напрегнатите силуети на стената;

на дружните майтапите в лодките и самотата, докато измъкваш пластмасови парчета от драките;

на усмивките, с които лодките се прибират, след като всички изнемощели се прибират вкъщи;

на невероятната и вечно будна изобретателност;

на умната и последователната енергия, с която се търчи по институции;

на УАЗ-овата музикална уредба, огромния огън и пластмасовите чаши.

И още много такива работи, даже без да смятаме доброволните парични разходи, които често са внушителни.

(Чисто хипотетично. Ако някой е завидял, той има просто решение: включи се, драги. Опитай да го направиш упорито и неведнъж. Доволен ще останеш. По-трудно и неудовлетворяващо е да се запретнеш да го провалиш.)

На хората, които по някакъв начин изброих и които съм виждал на терена много пъти, вярвам.

На тяхна страна съм и ще се чуя и видя с тях във вече освободената тема "Почистване на язовир Въча".

Там ще си видя и с онези, които някак временно са се увлекли тук и които знаят, че ТОВА-то е несъществено.

Сбогом, тема "Злоупотреби и т. н.". Да си жива и здрава, но аз си имам избор, имам приятели и имам надежди за още много уморяващи, весели и смислени срещи с тях.

Поздрави!
            Последно редактирано от дядо Ники; 07-09-09, 23:14.
            Искам България чиста!

Коментар

Ей, вие яко изтрещяхте бре?!
              Някакъв лов на вещици ли организирате, к’во ли?
              Тоя сценарий съм го чел още по времето на социализЪма!
              Щяха да ме изключват от профсъюза,
              комсомола, кварталния ОФ , от 220В и к’во ли не още....?!
              Вие от к’во ще ме изключвате сега бре....?!
              От доброволното участие ли....?????
              Липсва ви май „онова” време, а...???!!!
              Носталгично си спомняте за него
              и пленумите на ЦК на които „изяждаха” по някой ВРАГ....

Ами нормално е, като ходим да снимаме
              и „нас” да ни снимат. К’во си мислите,
              че ще ни „цепят басма”, щото сме много готини
              и носим плазми насам-натам и правим готини свирки,
              (пардон снимки) на който ни поръча музиката ли?!?!?!?!
              „Каквото се навело, такова и му дошло”- би казал народЪТ.

Аз, за разлика от питащите тук,
              никога не съм се представял от името, или представлявал ФОРУМът.
              Когато ми отварят врата, или вдигат бариера
              го правят щото ми познават физиономията и името.
              На същата тая физиономия после се гневят, серат,
              или радват, ЗАВИСИ...?!
              К’вото съм правил, съм го правил за КАУЗАТА
              и на Хората съм дал отчет. Който се чувства обиден
              и отхвърлен от тая категория, на „лайняната бригада”,
              (по квалификацията на някои „обвинители”),
              и Хората в нея, си е неговА проблемаТА.
              Няма как да давам отчет на Гиоргио, примерно,
              щото него го е имАло на едно мероприятие.
              Но ако някой от питащите, като Гиоргио, Злати, или друг
              ми поиска обяснение, придружено с подкрепата
              на поне 100(сто) човека от форума, ще му го дам.

„Уважаеми” питащи,
              що не пуснете една анкета, зад вашите въпроси,
              та да видим наистина, колко хора стоят зад вашите думи?!
              Аз ще отговоря изчерпателно на всички тях,
              пък тогава нека НАРОДЪТ реши, кой крив и кой прав!

Опитвате се да разбиете най-стойностното случило се в тоя портал,
              да го принизите и издокарате като кухо, казионно мероприятия.
              Чели сте Макиавели, явно повече,
              щом мислите, че сме в средновековието
              и участниците в форума са ви „крепостни”....
              Венци,
              до кога ще наливаш вода
              в воденицата на собственото си затриване приятелю(бивш)...???!!!
              С най-голямо огорчение
              Тони Груев-dag(GAD)

Коментар

До: Почистване на язовир Въча 2009

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Не знам за какво се е случило, но това с жегата на високопланински язовир нещо не ми се връзва. Били сме и ние по язовирите в жега. В града е по кофти, вЕрвайте ми.
                Сигурно е обаче, че при сегашния студ ако се проведе акция ще има повече хора на доктор.

Ако някой наистина е ползвал името на форума по неподходящ начин, то мене също ме интересува как и защо.

ПП Това мероприятие след отказа на НЕК странно съм го пропуснал. Кога е било?
                Язовира не е високопланински приятелю а е на височина колкото София
                ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Може ли някой да изясни въпроса има ли тука подчинени и началници или на некои хора не трябва да се дава пиене че се вживяват в неподходящи роли
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Аз ще продължавам да питам...
                    Като на какъв ти вдигнаха бариерата, пред язовирната стена, когато водеше двадесетина човека, нямащи нищо общо нито с форума, нито с акцията по почистване на язовира? Като на човек от форума, като на участник в акцията, или като на частно лице?
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Може ли някой да изясни въпроса има ли тука подчинени и началници или на некои хора не трябва да се дава пиене че се вживяват в неподходящи роли
                      Щом не си разбрал, на тебе ще ти трябва пиеньие!!!

Коментар

Аз лично да пожелая успешна, приятна и ползотворна детоксикация на всички на които не изнася че не са по-бързи от тока, и недоволни от това че няма кой да им спре земята за да слязат.

До въвеждането на система за влизане във форума с дрегер и/или токсикологичен анализ, обещавам ползването на далеч по-примитивни но не по-малко ефикасни инструменти за прекъсване на достъпа до форума на всяка САМОЗАБРАВИЛА СЕ ПРИМАДОНА била тя някогашен уважаван член на форума или не.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
                          Щом не си разбрал, на тебе ще ти трябва пиеньие!!!
                          Нещо не можех да разберем кой командва тукаЗащо и какИ кой кому е длъжен да изпълнява и какНали Божем всички сме равнидокато съблюдаваме правилата.ОБЩИТЕ
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Аз ще продължавам да питам...
                            Като на какъв ти вдигнаха бариерата, пред язовирната стена, когато водеше двадесетина човека, нямащи нищо общо нито с форума, нито с акцията по почистване на язовира? Като на човек от форума, като на участник в акцията, или като на частно лице?
                            Много е тарикатско да задаваш въпроси, после да баннеш Човека, та да не може да отговори!

Най-напред един контравъпрос:
                            Кой твърди, че са минали 20 (двадесет) човека през бариерата, водени от въпросното лице с неустановен статут?
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Аз викам тогава, да вземе тази тема да се позаключи, а? Щото питания вече е без право на отговор, гледам. То е малко, като да те плюят вързан - да не можеш, да се избършеш........

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Аз лично да пожелая успешна, приятна и ползотворна детоксикация на всички на които не изнася че не са по-бързи от тока, и недоволни от това че няма кой да им спре земята за да слязат.

До въвеждането на система за влизане във форума с дрегер и/или токсикологичен анализ, обещавам ползването на далеч по-примитивни но не по-малко ефикасни инструменти за прекъсване на достъпа до форума на всяка САМОЗАБРАВИЛА СЕ ПРИМАДОНА била тя някогашен уважаван член на форума или не.
                                Една хубава Българска дума------АшколсунНекои хора се беха поувлекли ама ща да радишСвет широк ора секакви
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X