Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почистване на язовир Въча 2009

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
    Всичките гореизброени спорещи да се явят на МОВ, по принцип в колата ми има винаги 2-3 ролетки, ще измерим всички п-ки, ще оповестим резултатите публично и от тогава насетне ще се знае... и всичко ще е спокойно.

ПП Мислех, че сте заровили томахавките, но вие само сте ги скрили...
    Наско, Спрас 55 го е казал, проблема се решава с говорено. Но когато някой предпочита да говори вечер пред клавиатурата вместо в очите на хората, нещата от тъжни стават смешни. Ти поне знаеш за какво става въпрос. Айде стига съм писал.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

До: Ще питам, докато получа задоволителни отговори!

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Не Тануцо, не търсим под вола теле. Но когато някой злоупотребява с името на Форума, проблема е голям и наистина сериозен. Заради дествията на същия този в неделя куп природозащитници с фотоапарати от други организации тенденциозно снимаха какво остава след нас на Събора още преди да е почистено. Защото тези хора още от Беглика си мислят, че нашия Форум е против тях и се опитват да ни го върнат тъпкано. Точно заради подобни необмислени действия като случилото се на Въча, биенето по гърдите, парадирането с името на Форума (без да е упълномощен за това) и волни словоизлияния в превъзбудено състояние се трупат ненужни негативи на гърба на всички. Затова и аз се присъединявам към Джорджо и питам какво точно става? Защото подобни мнения и необмислени действия отказаха маса хора да помагат на Въча. Може да поразпиташ защо аз или Джорджо или Веско или Събин или още куп други не идват вече?

Хубаво де, но давайте конкретно - кой, какво къде е казал и какво е направил?
      А за Беглика - гузен негонен бяга, това, че има хора от форума, които не споделят техните "еко" възгледи им дава правото да тълкуват нещата както пожелаят.

Мислите ли че точно това е темата и начина (все едно Жоро е длъжен да дава обяснения, не съм му адвокат), за да се постигне нещо....всъщност каква е идеята? Да се посочи някой виновен за нещо - за конкретния случай, имало е търкания и те са били оправени.
      Обаче в случая ми се струва, че това е само повод, за да се стигне до някакви генерални обвинения и заключения срещу конкретен човек не само в контекста на Въча, в този ред на мисли - Това ли е правилното място? Последното мероприятие беше ако не се лъжа ЮНИ месец...оттогава досега какво се случи, та изведнъж в началото на септември тази забравена от повечето случка се върна на дневен ред?
      Не смятате ли, че подобни изяви на "другарски съд" ще ДЕМОТИВИРАТ повечето да ходят на мероприятия като Въча??????

P.S. Не защитавам никого в случая, не ме интересува какви пререкания и търкания е имало преди. В конкретния случай подобно размятане на стари парцали няма да реши нищо.
      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
        А за Беглика - гузен негонен бяга, това, че има хора от форума, които не споделят техните "еко" възгледи им дава правото да тълкуват нещата както пожелаят.
        Тануцо, я прочети пак темата за Беглика, ама хубаво. И ако имаш нещо да ми казваш, го кажи. Няма нужда от втори даг.
        А по отношение на старите парцали, те сега се връщат като бумеранг към нас, към целия Форум, заради необмислените действия на един.
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Тануцо, я прочети пак темата за Беглика, ама хубаво. И ако имаш нещо да ми казваш, го кажи. Няма нужда от втори даг.
          А по отношение на старите парцали, те сега се връщат като бумеранг към нас, към целия Форум, заради необмислените действия на един.

Излизаме от контекста, но Даг не е единствения, който не одобрява провеждането на Беглика фест.

Това го показа и анкетата...и не виждам защо ме сравняваш с Даг?!

Та не смятате ли че подобни действия ще мотивират повече хора да НЕ идват на мероприятията?
          Per aspera ad astra.

Коментар

Знам, че не ме питате, но за доброто и на форума и на темата и на язовир Въча, най-добре е някой свестен модератор, който разбира вредата от излишно разритване на завехнали рядки кравешки фъшк..и, да вземе и да изтрие постовете от 432 до 451 или поне да отвори нова тема със заглавие "дайте да видим кой е виновен за лошото ми име и кой ми ср'а в гащите".
            Тук целта е да се помогне за почистването на язовира! Ако някой има да изяснява решени проблеми, трябва да си отвори нова тема или най-добре да отворим раздел за публично порицание??
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
              ....А относно жегата , миналата година имаше хора, които след мероприятието ходиха по доктори в следстве на прегряване.
              Поздрави!
              Не знам за какво се е случило, но това с жегата на високопланински язовир нещо не ми се връзва. Били сме и ние по язовирите в жега. В града е по кофти, вЕрвайте ми.
              Сигурно е обаче, че при сегашния студ ако се проведе акция ще има повече хора на доктор.

Ако някой наистина е ползвал името на форума по неподходящ начин, то мене също ме интересува как и защо.

ПП Това мероприятие след отказа на НЕК странно съм го пропуснал. Кога е било?
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Не Тануцо, не търсим под вола теле. Но когато някой злоупотребява с името на Форума, проблема е голям и наистина сериозен. Заради дествията на същия този в неделя куп природозащитници с фотоапарати от други организации тенденциозно снимаха какво остава след нас на Събора още преди да е почистено. Защото тези хора още от Беглика си мислят, че нашия Форум е против тях и се опитват да ни го върнат тъпкано. Точно заради подобни необмислени действия като случилото се на Въча, биенето по гърдите, парадирането с името на Форума (без да е упълномощен за това) и волни словоизлияния в превъзбудено състояние се трупат ненужни негативи на гърба на всички. Затова и аз се присъединявам към Джорджо и питам какво точно става? Защото подобни мнения и необмислени действия отказаха маса хора да помагат на Въча. Може да поразпиташ защо аз или Джорджо или Веско или Събин или още куп други не идват вече?
                Злати, нещо здраво си противоречиш. Парадирането с името на форума във връзка с чистенето на Въча беше твое дело. Дали с името на форума или без него, ние пак щяхме да свършим същата работа. При това, забележи, ние действително ЧИСТИХМЕ, а не сме се ограничавали с медийни изяви, нито сме си тръгвали от мястото на събитието веднага след журналистите!
                И, освен това, ти не си форума! Недей да се асоциираш с него, смешно е. Дали някой си Злати Златев ще ми дудне от страниците или не, това е без значение. ФОРУМЪТ ми е мил и скъп, защото в него срещнах много стойностни хора, а не защото е един интернет портал. Когато кажа "нашият форум" имам предвид тази тиха, но силна, знаеща и можеща общност от всички краища на България, с които пряко и задочно общувам.
                Ставате смешни с тоя лов на вещици! Значи не може да има други организатори, ти ТРЯБВА да си единствен и неповторим и да бъдеш на всяка манджа мерудия! Айде стига! Защо не може няколко различни групи да вършат различни добри неща на различни места? Работа има предостатъчно, Злати и сие и кой ще стои начело е важно само за грандоманите; за нас, обикновените любители на природата, това никак не е важно.
                Цялото ти горно изложение е съшито с бели конци. Остави ни на мира. Или даваш преки доказателства за дискриминация на "неудобните хора". Ясно е, че искаш(-те) да ни огорчите, отвратите и изгоните. От това несъмнено ще спечели еднолична власт, но доброто, чистотата, разбирателството и мирът между хората само ще пострадат.

Май не ми е трито мнение досега, но вероятно това ще бъде изтрито....който успее - да го прочете.
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                  Злати, нещо здраво си противоречиш. Парадирането с името на форума във връзка с чистенето на Въча беше твое дело. Дали с името на форума или без него, ние пак щяхме да свършим същата работа. При това, забележи, ние действително ЧИСТИХМЕ, а не сме се ограничавали с медийни изяви, нито сме си тръгвали от мястото на събитието веднага след журналистите!
                  И, освен това, ти не си форума! Недей да се асоциираш с него, смешно е. Дали някой си Злати Златев ще ми дудне от страниците или не, това е без значение. ФОРУМЪТ ми е мил и скъп, защото в него срещнах много стойностни хора, а не защото е един интернет портал. Когато кажа "нашият форум" имам предвид тази тиха, но силна, знаеща и можеща общност от всички краища на България, с които пряко и задочно общувам.
                  Ставате смешни с тоя лов на вещици! Значи не може да има други организатори, ти ТРЯБВА да си единствен и неповторим и да бъдеш на всяка манджа мерудия! Айде стига! Защо не може няколко различни групи да вършат различни добри неща на различни места? Работа има предостатъчно, Злати и сие и кой ще стои начело е важно само за грандоманите; за нас, обикновените любители на природата, това никак не е важно.
                  Цялото ти горно изложение е съшито с бели конци. Остави ни на мира. Или даваш преки доказателства за дискриминация на "неудобните хора". Ясно е, че искаш(-те) да ни огорчите, отвратите и изгоните. От това несъмнено ще спечели еднолична власт, но доброто, чистотата, разбирателството и мирът между хората само ще пострадат.

Май не ми е трито мнение досега, но вероятно това ще бъде изтрито....който успее - да го прочете.
                  Петя, би ли дала малко факти, че от месеци не съм идвал на Въча именно за да няма дрязги и не съм чел и писал тук до днес. Да ми кажеш кой е правил тролей над язовира и се е бил в гърдите, че е от една малка, сплотена и стойностна група. Честно казано не ме интересува какво правите там, стига да го правите от Ваше име, не ме интересува и въобще какво правите, стига да не докарвате конфликти на останалите тук. Защото последното вече е факт.
                  Последно редактирано от zzlatev; 07-09-09, 20:49.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Хайде стига спам в темата, МОЛЯ! Има и ЛС.
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Петя, би ли дала малко факти, че от месеци не съм идвал на Въча именно за да няма дрязги и не съм чел и писал тук до днес. Да ми кажеш кой е правил тролей над язовира и се е бил в гърдите, че е от една малка, сплотена и стойностна група. Честно казано не ме интересува какво правите там, стига да го правите от Ваше име, не ме интересува и въобще какво правите, стига да не докарвате конфликти на останалите тук. Защото последното вече е факт.
                      Злати, който има да обясни, ще го направи като се появи.
                      От теб искаме само едно - ДА НИ ОСТАВИШ НА МИРА !!! Писна ни от подмолни действия, затова се спрете.
                      Ти не можеш нищо да искаш от мен. Собствениците на портала, обаче, могат да ме помолят да не върша нищо от тяхно име и ще се съобразя.

Аман от интриганти. Време е някой да забърше и твоите мнения!
                      Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
                        Нека Тони да представи случката.
                        Не знам какво прикривам и кого и не виждам за какво трябва да задълбаваме.

Ако се наложи мога да помоля човек от язовирната управа да изкаже мнение.
                        Злати, който има да обясни, ще го направи като се появи.
                        От теб искаме само едно - ДА НИ ОСТАВИШ НА МИРА !!! Писна ни от подмолни действия, затова се спрете.
                        Ти не можеш нищо да искаш от мен. Собствениците на портала, обаче, могат да ме помолят да не върша нищо от тяхно име и ще се съобразя.

Аман от интриганти. Време е някой да забърше и твоите мнения!
                        Петя, напиши едно ЛС на Венцислав Петров и го попитай дали като Модератор, отговорен за темите за Екология в този Форум, го представлявам официално. Надявам се отговора да те откаже от адвокатските ти и лично пристрастни амбиции, Защото ако си спомняш, аз направих това, към което ти призоваваш. Дойдох и седнах до огъня, но май само ти се държа мъжки, стиснахме ръцете и поговорихме като хора( от сегашните ти писания направо не мога да позная човека, с който говорих). Така беше, нали? Нека Тони да каже, чакаме него, а грубите ти безпочвени нападки всъщност са съвсем не на място. Аз не обиждам никого и очаквам и мен да не ме обиждат. Просто питам и чакам отговор, защото явно на Джорджо няма да отговорят.
                        ПП Въпросите ми са носочени към друг и ти си "на мира", недей да крещиш
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

До: Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Защо ми е изтрит поста?!

Коментар

Петя, напиши едно ЛС на Венцислав Петров и го попитай дали като Модератор, отговорен за темите за Екология в този Форум, го представлявам официално. Надявам се отговора да те откаже от адвокатските ти и лично пристрастни амбиции, Защото ако си спомняш, аз направих това, към което ти призоваваш. Дойдох и седнах до огъня, но май само ти се държа мъжки, стиснахме ръцете и поговорихме като хора( от сегашните ти писания направо не мога да позная човека, с който говорих). Така беше, нали? Нека Тони да каже, чакаме него, а грубите ти безпочвени нападки всъщност са съвсем не на място. Аз не обиждам никого и очаквам и мен да не ме обиждат. Просто питам и чакам отговор, защото явно на Джорджо няма да отговорят.
                            ПП Въпросите ми са носочени към друг и ти си "на мира", недей да крещиш
                            Злати, аз винаги се държа мъжки, не само тогава край огъня. Затова сега говоря по този начин, защото виждам грубо и интригантско вмешателство. Това съвсем обяснимо ме ядоса доста. Както и още по-несправедливия картон, който ми изпраска.
                            Защо не е имало акции това лято? Честно казано - не знам, много пъти съм се сещала, но аз лично това лято бях ангажирана, имах си свои дребни човешки грижи и нямах излишни сили за това, просто така се случи, затова не съм ръчкала Жоро да питам.
                            Понякога нещата се случват така, както се случват и да се търси под вола теле си е чисто заяждане и създаване на проблем там, където го няма!

П.П. Тези, които ме познават, ще потвърдят единодушно, че винаги говоря тихо и не крещя. А говоря (тихо) по темата, защото не ми харесва това, което се случва. Тези, които ме познават, също ще се съгласят, че съм справедлив човек, както надявам се, съм се представила и тук. Оставям на четящите обясненията (всеки сам за себе си) защо се обаждам.
                            Omnia vincit amor !

Коментар

До: Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                              Защо ми е изтрит поста?!
                              Поради моя грешка при местенето на мненията в нова тема, извинявай, но не мога да се преборя със софтуера да го възстановя.
                              Последно редактирано от zzlatev; 07-09-09, 21:33.
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати, аз винаги се държа мъжки, не само тогава край огъня. Затова сега говоря по този начин, защото виждам грубо и интригантско вмешателство. Това съвсем обяснимо ме ядоса доста. Както и още по-несправедливия картон, който ми изпраска.
                                Защо не е имало акции това лято? Честно казано - не знам, много пъти съм се сещала, но аз лично това лято бях ангажирана, имах си свои дребни човешки грижи и нямах излишни сили за това, просто така се случи, затова не съм ръчкала Жоро да питам.
                                Понякога нещата се случват така, както се случват и да се търси под вола теле си е чисто заяждане и създаване на проблем там, където го няма!
                                Петя, аз не съм интригант, нали? Сега, след като се успокои, нека ти разправя нещо от вчера, което предизвика всичко. Та още преди да са се изнесли хората от бивака на Събора, преди да са събрани боклуците, идва човек, който се представя за един от хората от Беглика и почва тенденциозно да снима кочината. Попитан защо, обяснява че след като нашия Форум е против това на Беглика, и той ще покаже нашите боклуци. А защо и как личните мнения на теб и други хора са възприте като общо мнение на Форума, аз не знам. Може би ти ще знаеш нещо, може би Тони. Все пак той поде призив да подаваме официално оплакване от името на Форума, на което аз и други хора възразихме. Случая с тролея на Въча и водените на висок тон разговори там с хората от НЕК също вреди. Никой не пита ти лично какво мислиш, в момента който видят такива действия и отношение го асоцират с Форума. И ето това става сериозен проблем в момента.
                                А относно моето неприсътвие на Въча, знаеш, че за да не стават пререкания, след миналогодишните обиди към мен реших да не идвам, за да не развалям купона на останалите. Питай Тони как така един ден вадихме заедно чувалите от Въча, а после той изведнъж реши, че съм вреден и взе да ме обижда? Сигурно той има някаква сериозна причина, аз не можах да я открия и досега.
                                Последно редактирано от zzlatev; 07-09-09, 21:43.
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X