Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Злоупотреби с името на Форума при Екологични мероприятия

Петя, не аз съм тариката... Зададох въпрос, преди да получи бан (факт е, че е писал след моя въпрос)... Но понеже виждам, че си запозната със случая, би ли ни разказала какво и как се е случило?
    Последно редактирано от giorgio; 08-09-09, 00:03.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Петя, не аз съм тариката... Зададох въпрос, преди да получи бан (факт е, че е писал след моя въпрос)... Но понеже виждам, че си запозната със случая, би ли ни разказала какво и как се е случило?
      Да, запозната съм, но за да мога да ти отговоря подобаващо, чакам отговор на уточняващия ми въпрос!
      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
      Omnia vincit amor !

Коментар

Писах двадесетина, не съм уточнил колко са... всъщност незнам колко са били. Ако знаеш колко са, поправи ме!

Коментар

Писах двадесетина, не съм уточнил колко са... всъщност незнам колко са били. Ако знаеш колко са, поправи ме!

Смях в залата, господа съдебни заседатели!!!
          То не били компютри, а компоти....и т.н.
          Познавам лично 75% от огромната група, за която става въпрос. Жалко, че имах работа въпросния ден, та не можах да се присъединя към местопрестъплението. Който и да ти е подхвърлил някакви недомлъвки, много сериозно те е заблудил!

Giorgio, като твой бивш добър приятел горещо те съветвам да се оттеглиш от тази зле скалъпена интрига и да не се излагаш повече. Да добавям ли, че истината винаги излиза наяве?
          Omnia vincit amor !

Коментар

Хайде, когато се насмееш, да коментираш и останалата истина, да излезе и тя наяве. Примерно, като как са били допуснати тези 75% в охранявана зона, как са се забавлявали, колко време са били там и все такива, наглед невинни и смешни неща, заради което впоследствие е отказан достъп.

Коментар

Хайде, когато се насмееш, да коментираш и останалата истина, да излезе и тя наяве. Примерно, като как са били допуснати тези 75% в охранявана зона, как са се забавлявали, колко време са били там и все такива, наглед невинни и смешни неща, заради което впоследствие е отказан достъп.
              Я отменете бана на Човека да може да се защити!
              Няма да преразказвам. И освен това, всеки има законно право да се защити, нали така, господа "радетели на правдата и справедливостта"??
              Omnia vincit amor !

Коментар

За жалост не знам за какво става въпрос и поради тази причина мнение не мога да давам, кой крив, кой прав. Но знам едно, когато се прави някакво мероприятие си има отговорник. Независимо от кой се организира и с какви цели. Както се и уточнява кой какво да прави и до къде може да се разпростира. Та питането ми е, къде е бил отговорника и ако е нямало избран такъв, като как са ставали нещата?

П.П. Колегата и да му върнат бана ( или там както се казва) да ли ще отговори. Аз не бих

Коментар

До: Почистване на язовир Въча 2009

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                  Язовира не е високопланински приятелю а е на височина колкото София
                  Прав си. Не са рилските езера....Чух че хванала страшна жега тия дни на височината на София.

ПП Приятели ще станеме като ти видя лицето. Па макар и на снимка.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                    ............... господа "радетели на правдата и справедливостта"??
                    Извинете за късния час на включване, но сега се връщам от Приморско.
                    Петя има един ясен въпрос:

Лично на мен ти предлагала ли си да участвам в създаването на НПО / неправителствена организация / " Зелени Патрули " - вън от рамките на форум www.ofroad-bulgaria.com , с цел кандидатстване за Евросубсидии от Еврофондове и формиране самостоятелна дейност на Зелените Патрули, вън от този форум ?

Разговорът бе проведен по Скайп .

А на други колеги ?

Питам, защото наистина проблемите на Вашето недоволство, пред които Форума бе изправен Имиджови и Материални, се оказаха много и предишните майтапи, с които приемах стопанските Ви начинания, вече не са ми забавни.
                    Последно редактирано от Nik Nikolov; 08-09-09, 03:21.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Петя има един ясен въпрос:

Лично на мен ти предлагала ли си да участвам в създаването на НПО / неправителствена организация / " Зелени Патрули " - вън от рамките на форум www.ofroad-bulgaria.com , с цел кандидатстване за Евросубсидии от Еврофондове и формиране самостоятелна дейност на Зелените Патрули, вън от този форум ?
                      Не виждам нищо лошо в това. Щом идеята е да се помага, а Петя се е доказала в това, не виждам защо да не се опитат да се привлекат средства за разширяване на дейността. Независимо дали чрез форума или не.

Коментар

До тук - добре. Темата е в коша и има само един баннат. Обаче на непосветената публика продължава да е неясно, за какво е цялата тази дандания?! До тук, четейки, имам три версии: 1-во - 'щото тези от Беглика са ни снимали подло и гадно боклука на събора и за това е виновен DAG, 2-ро - отказан е достъп от страна на НЕК и акцията не може да продължи /виновен пак е упоменатия Тони; неясно защо и всъщност - неясно е дали има такъв отказ изобщо/, 3-то - във виртуалното пространство протича пред очите на всички, някакво мъжко "мерене" и в такъв случай обичайно се подозира, че зад кадър има намесена жена...Стана почти като сериал, само дето не се ориентирам на кой епизод сме и дали Изабела е бременна? Продължава и да тревожи моите мисли въпроса с отстрелването от упор на Тони /защото е малко сякаш неравностойно - питащите са модератори и могат да баннват, а той е в ролята на отговарящ и не може да го направи/. Така сериалът е прекратен, баш на най-интересното място.

Коментар

Хайде да оставим личните отношения и емоции за друго място и време.
                          Както и писането под въздействие на алкохолоподобни.

Малко преди планираната за юли акция на язовира, Тони /dag/
                          представяйки се от името на Форума и почистващите язовира, води група за развлечения.
                          Съответно охраната го пуска защото се ползваме/хме/ с голямо доверие на кредит.
                          Компанията започва своята културно-спортна дейност докато не влиза в пререкания с човека от НЕК.

След тази случка достъп до стената е отказан на хора от нашата група,
                          които трябваше да подготвят нещата за поредната акция по почистване.
                          Съответно акция нямаше.

Според думите на Жоро /greenflag/ проблема с НЕК е изчистен.

Ако нещо съм пропуснал - нека по-запознати със случая да ме допълнят.

Нека всеки направи изводите за себе си.
                          Последно редактирано от rumbata; 08-09-09, 10:41.

Коментар

Аз ще изложа само сухи факти:
                            На последното мероприятие поех ангажимент само да закарам жилетките на сутринта (Петък беше точния ден). Около 10-11 ч. бях на язовира, където охраната ми каза, че не мога да влезна. Аз си помислих че нещо се майтапи и десет минути се опитвах да разбера какво е станало. Доводът, че влизам да разтоваря жилетките и си тръгвам не помогна. Заключих колата на пътя до бариерата и пеша отидох то бивака. От там взех Станко, с който прехвърлихме жилетките през бариерата.

Обяснението което ми беше дадено е подобно на думите на Румбата, - разрешението беше оттеглено.
                            Георги Гатев

Коментар

Тъй-тъй темата е в коша,и аз да питам
                              Питащите,само питат,или са активни участници в мероприятието?
                              Защото,от прочетерното дотук,останах с впечатлението че само си питат....
                              и повече ми прилича на "лична война",отколкото загриженост за чистотата на язовира...
                              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                                Тъй-тъй темата е в коша,и аз да питам
                                Питащите,само питат,или са активни участници в мероприятието?
                                Защото,от прочетерното дотук,останах с впечатлението че само си питат....
                                и повече ми прилича на "лична война",отколкото загриженост за чистотата на язовира...
                                Всички замесени са и участници под една или друга форма. Кой е повече, кой по-малко комита, всеки знае за себе си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X