Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преброяване 2021

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бате Пенчо, недей така че ше развалиш готината тема.

Коментар

Има ли бас дали сме вече под 6 милиона?

Коментар

• NIKSD
        NIKSD коментира
        Редактиране на коментар
        6 милиона? Много бе, от де толкоз? Ама изчакай, ще е интересно след някоя и друга петилетка, болшинството от 18-20 годишните деца на мои приятели и роднини заминават /или вече са заминали/ да учат в чужбина. И като ги гледам, май ще минат в четата на избягалите.

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
      ... Отебахте ни съвсем,А?Ама ще гласуваме!
      Ми елате да си носите последствията от гласуването. Таман ще ви и преброят.

Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• NIKSD
        NIKSD коментира
        Редактиране на коментар
        А! Много добре казано! Не разбирам хора дето не живеят в България, че не мислят и да се връщат, защо гласуват. Защо се мешаш в на някой купанката каъо не ядеш от нея.

• Kozzzec
        Kozzzec коментира
        Редактиране на коментар
        NIKSD тогава ти що искаш да се броиш като българин, живеещ в България, при положение, че не се пишеш такъв, не гласуваш, не ядеш от нашата копанка, а пък преброяването е само за живеещи постоянно в България?

И аз се преброих барабар с жената и детето.
      Имате ли изолация, вътрешен кенеф, баня?!

Цъкам на бебо данните-религиозен ли сте?!
      Абе държавна работа.
      Единствения въпрос който е належащ от тая анкета според мен е има ли инвалиден достъп до входовете на жилищата.
      В Русе на стотици места няма инвалидни рампи, парапети и прочие. За тротоарите ясно... ​​​​

Коментар

И аз се преброих с домочадието. Доста тъпи въпроси са нацвъкали, ама явно това ги интересува.

Коментар

Чипът от ваксината ме накара да се преброя А дали ще ме прати и да гласувам?

Коментар

Спокич, тъпите въпроси са част от методологията Голяма наука е това, не го вярвах навремето.
            И ко стана сега, ше задръстите ситемата ве Чакайте барем да минат два-три деня, па и некой лев да изкарат хората дето са се хванали....

Коментар

Само не мога да разбера , защо след като си се преброил онлайн , пак ще идват да ти звънят на вратата и трябва да им даваш код за да разберат , че вече си се отчел ?!
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• cnc82
                cnc82 коментира
                Редактиране на коментар
                Викаш както е казал чичко Ленин или другаря Сталин беше - „ Проверката е висша форма на доверие „.....

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Именно.
                По света само дето деца не раждат(май вече правят) през интернет, само у нас трябва ръка да пипне, и код да се даде...
                Не знам кои и какви са организаторите на преброяването, ама по всичко видимо са дърти комунисти-дядковци и лелки които искат да има подпис и печат, иначе никой документ не е валиден.
                Квойтуй да се прави нещо през интернетА-толкова несигурно и объркано нещо...

Дай ми само подпис и печат-песен на Васко кръпката от далечната 1990, до ден днешен нравите са си същите.

• cnc82
                cnc82 коментира
                Редактиране на коментар
                Абсолютно е така , както казваш !

Феликс Едмундович Дзжерджински ги е казал тез мъдри прказки.

Коментар

• cnc82
                cnc82 коментира
                Редактиране на коментар
                Няма значение , пак е дрът комуняга...

Много бързо за около 30 минути

Коментар

Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
                Много бързо за около 30 минути
                Че кое му е бързото. Загубил си 30 мин. от живота си в полълване на данни с които институциите вече разполагат...
                А ако не са имали някои от тях, значи не трябва да ги имат.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Еххх.. Къде бяха такива клиенти преди доста години, когато се правих на администратор в един малък интернет доставчик... и те да са доволни че са изтеглили един файл само за 30 минути.

Преброяването има съвсем различна функция (то ясно че всичките данни си ги имат че даже и дублирани в държавните регистри) - „потребителя“ да се чувства щастлив.. там да го питат нещо и той да отговаря... и да се чувства важен... поне за малко. Който е учил HR Manager (не ги знам по ново му) или управление на човешки ресурси и т.нт. - разбира. Иначе ясно е тези данни просто ще се закопаят в „архив“ и до там както винаги е и било.
                  Последно редактирано от TStanim; 08-09-21, 10:33.

Коментар

Колко се писаха пастафарианци?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Венци- малкия
                      Венци- малкия коментира
                      Редактиране на коментар
                      Джедай +1

• valdivladi
                      valdivladi коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз

Първоначално публикуван от TStanim Преглед на мнение
                    ...Иначе ясно е тези данни просто ще се закопаят в „архив“ и до там както винаги е и било.
                    Неееее. Данните ще изтекат в публиното пространство, за да имат повод админите да вземат бонуси за добре свършена работа.
                    Вече се е случвало, сценрият е отигран...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• kbot
                      kbot коментира
                      Редактиране на коментар
                      Данните са публични (в обобщен вид). И колкото и да ви е странно се използват.

• TStanim
                      TStanim коментира
                      Редактиране на коментар
                      Публични са само обобщените данни. Индивидуалните (за които си има индивидуално ID и номер) и които се... обобщават, не са така... директно публични.
                      Последно редактирано от TStanim; 08-09-21, 13:22.

Първоначално публикуван от TStanim Преглед на мнение
                    Еххх.. Къде бяха такива клиенти преди доста години, когато се правих на администратор в един малък интернет доставчик... и те да са доволни че са изтеглили един файл само за 30 минути.

Преброяването има съвсем различна функция (то ясно че всичките данни си ги имат че даже и дублирани в държавните регистри) - „потребителя“ да се чувства щастлив.. там да го питат нещо и той да отговаря... и да се чувства важен... поне за малко. Който е учил HR Manager (не ги знам по ново му) или управление на човешки ресурси и т.нт. - разбира. Иначе ясно е тези данни просто ще се закопаят в „архив“ и до там както винаги е и било.
                    Абе Ванка, ти ли си ?!
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• TStanim
                      TStanim коментира
                      Редактиране на коментар
                      Не. Единствената ми друга регистрация тук (ако това е въпроса) е Inf (https://offroad-bulgaria.com/member/181258-inf), но я бях забравил
                      Последно редактирано от TStanim; 09-09-21, 01:44.

• Никола
                      Никола коментира
                      Редактиране на коментар
                      Подозренията се оправдават.
                      Ванка разкрит си!

• TStanim
                      TStanim коментира
                      Редактиране на коментар
                      Цяла казарма карах с друго име... (който е бил в такъв цирк знае, че ако привлечеш внимание за каквото и да е.. може да те назначат набързо в главна роля т.е. клоун за нещо. Даже и на военната книжка е поправяно) и имам опит в тази посока... Няма да е за първи път т.e. ако и тук стане така...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X