Бате Пенчо, недей така че ше развалиш готината тема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преброяване 2021
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение... Отебахте ни съвсем,А?Ама ще гласуваме!
Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
И аз се преброих барабар с жената и детето.
Имате ли изолация, вътрешен кенеф, баня?!
Цъкам на бебо данните-религиозен ли сте?!
Абе държавна работа.
Единствения въпрос който е належащ от тая анкета според мен е има ли инвалиден достъп до входовете на жилищата.
В Русе на стотици места няма инвалидни рампи, парапети и прочие. За тротоарите ясно...
Коментар
-
Само не мога да разбера , защо след като си се преброил онлайн , пак ще идват да ти звънят на вратата и трябва да им даваш код за да разберат , че вече си се отчел ?!Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Именно.
По света само дето деца не раждат(май вече правят) през интернет, само у нас трябва ръка да пипне, и код да се даде...
Не знам кои и какви са организаторите на преброяването, ама по всичко видимо са дърти комунисти-дядковци и лелки които искат да има подпис и печат, иначе никой документ не е валиден.
Квойтуй да се прави нещо през интернетА-толкова несигурно и объркано нещо...
Дай ми само подпис и печат-песен на Васко кръпката от далечната 1990, до ден днешен нравите са си същите.
-
Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнениеМного бързо за около 30 минути
А ако не са имали някои от тях, значи не трябва да ги имат.
- 3 likes
Коментар
-
Еххх.. Къде бяха такива клиенти преди доста години, когато се правих на администратор в един малък интернет доставчик... и те да са доволни че са изтеглили един файл само за 30 минути.
Преброяването има съвсем различна функция (то ясно че всичките данни си ги имат че даже и дублирани в държавните регистри) - „потребителя“ да се чувства щастлив.. там да го питат нещо и той да отговаря... и да се чувства важен... поне за малко. Който е учил HR Manager (не ги знам по ново му) или управление на човешки ресурси и т.нт. - разбира. Иначе ясно е тези данни просто ще се закопаят в „архив“ и до там както винаги е и било.Последно редактирано от TStanim; 08-09-21, 10:33.
Коментар
-
Колко се писаха пастафарианци?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от TStanim Преглед на мнение...Иначе ясно е тези данни просто ще се закопаят в „архив“ и до там както винаги е и било.
Вече се е случвало, сценрият е отигран...
Коментар
-
Първоначално публикуван от TStanim Преглед на мнениеЕххх.. Къде бяха такива клиенти преди доста години, когато се правих на администратор в един малък интернет доставчик... и те да са доволни че са изтеглили един файл само за 30 минути.
Преброяването има съвсем различна функция (то ясно че всичките данни си ги имат че даже и дублирани в държавните регистри) - „потребителя“ да се чувства щастлив.. там да го питат нещо и той да отговаря... и да се чувства важен... поне за малко. Който е учил HR Manager (не ги знам по ново му) или управление на човешки ресурси и т.нт. - разбира. Иначе ясно е тези данни просто ще се закопаят в „архив“ и до там както винаги е и било.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Не. Единствената ми друга регистрация тук (ако това е въпроса) е Inf (https://offroad-bulgaria.com/member/181258-inf), но я бях забравилПоследно редактирано от TStanim; 09-09-21, 01:44.
-
Цяла казарма карах с друго име... (който е бил в такъв цирк знае, че ако привлечеш внимание за каквото и да е.. може да те назначат набързо в главна роля т.е. клоун за нещо.Даже и на военната книжка е поправяно) и имам опит в тази посока... Няма да е за първи път т.e. ако и тук стане така...
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар