Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
    Не може при 40 % изборна активност да се определят резултати.Както искате така го разбирайте.Това не изразява волята на повечето от хората.
    Може- гласуват пенсионери и цигани.
    около 80% от активното работещо население не ще да чуе за избори
    А според мен до урните за гласуване трябва да се допускат хора с поне основно образование и с удостоверение за платени данъци.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Не гласувах - упражних правото си на избор когато не виждам разумен такъв.

Пенчо, за кого мислиш, че гласуваха циганите на последните парламентарни избори под строй? Че и спечелиха
      Нищо не искам да мисля. Изкам всички нормални да гласуват, че да се разбере.

Коментар

Интересно как би ха били резултатите при 75 % недействителни бюлетини от имащите право на глас

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Нищо не искам да мисля. Изкам всички нормални да гласуват, че да се разбере.
          Е, не знам дали съм нормален, но гласувах - с обърнат надолу пръст към предложенията

А за циганите - момчетата на ваньо танов на парламентарните избори в моята секция следяха и поощряваха вота им. После ми стана ясно защо, тогава не проумявах Мисля си, че и сега пак от там са дошли благинките за продаващите вота си.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            ТОТАЛИТАРИЗЪМ-Политически режим, при който има сливане на държавата с единствената легитимна партия и всеобщо господство в обществото на дадена утопична идеология; характеризира се с ликвидиране на основните конституционни и граждански свободи и на демократичния плурализъм; бива налаган чрез терор, преследване на опозицията и на всяко свободомислие.
            Звучи доста актуално нещо...
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Интересно как би ха били резултатите при 75 % недействителни бюлетини от имащите право на глас
              Ми прочети изборния закон. И трима да гласуват, двамата побеждават. Стига да са на едно мнение.

Коментар

Гласувах, и винаги съм го правила но сега съм бясна,и не защото гласувах, и друг път съм пускала лисчето за неизбран кандидат, но днес направо съм сразена.Докога ще избираме хора за които знаем че не струват.Говоря за стария и нов кмет на ВАРНА, има ли някой да не знае колко е корумпиран и олят от политическа мръсотия.Колко пъти си смени Цвета,ако и цар Киро се очертаваше като политически лидер и на неговата партия начело щеше да застане, само за да може да продължава да си върти нарастващите банкови авоари в името на Варненци и за тяхна сметка. а за кликата ограждаща го като обрачите от фирми на Доган какво да кажем.
                Не че другият би бил по добър но поне можеше да е доста по лоялен към хората пълнещи хазната на един от най богатите градова в страната.
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                  Не че другият би бил по добър но поне можеше да е доста по лоялен към хората пълнещи хазната на един от най богатите градова в страната.
                  Охх, какви напразни надежди Не се нервирайте толкова, избрахте по-малкото зло
                  Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Не мисля? Стария-нов кмет го познавам, и още преди да стане областен управител, нямаше почти нищо,освен образзование, влиятелни родители,членство в БСП, и жена която го напусна заради любовта му към бутилката.
                    Кандидаткмета,не го познавам, поне има доста зад гърбът си и се знае че може да е добър мениджър и управител.
                    За да си добър политик ти трябва не само голяма уста, но и солиден личен капитал, че да мислиш и за другите не само за себе си.
                    Което също не е гаранция,но надеждата към доброто умирала последна.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Сигнал - Сбогом

Сбогом, дано си щастлива!
                      Утре - далече от мен.
                      Публикувайте отговор

Коментар

Не може при 40 % изборна активност да се определят резултати.Както искате така го разбирайте.Това не изразява волята на повечето от хората.
                        Ми може, след като на останалите 60% очевидно не им дреме.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

http://www.dnes.bg/prezidentski-novi...eniiata.132727

Честит хелоуин.Трябва да направят този празник официален и държавата да се казва тикволенд.

Коментар

Много ми харесаха статистиките по етнос, възраст и образование, ако някой ги види в нета моля да даде линк или направо да я прилепи на видно място в политическия подраздел!
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

http://www.dnes.bg/prezidentski-novi...eniiata.132727

Честит хелоуин.Трябва да направят този празник официален и държавата да се казва тикволенд.
                              как ти не омръзна да пишеш глупости

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                как ти не омръзна да пишеш глупости
                                Ми на хейтърите, това им е основното занимание.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X